ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Călătorie în taiga. Partea II
 

Eroii călătoriei au revenit în taiga în 2012 şi au petrecut trei zile în casa unui localnic căruia i-au pus întrebări la diverse teme.  

 

Iată ce ei au reuşit să înregistreze:

1) Care sunt lumi invizibile?

- Cât privește lumile invizibile ...
Prima este lumea fantomelor, adică, partea energetică a materiei biologice. Această lume este mai expresivă decât lumea biologică. În ea putem călători la fel ca şi în trecut, prezent și viitor. De exemplu, cândva cu mult timp în urmă, a fost construită o casă, apoi casa s-a dărăpănat și s-a ruinat, ruinele ei au putrezit în pământ. Însă după casă rămâne o parte de energie, care continue să fie prezentă o lungă perioadă de timp în lumea invizibilă. Această lume este matricea materiei biologice. Cei care au o viziune alternativă sau exercită deplasări extracorporale văd anume această lume.

Există o lume de spirite, ea poate fi numită lumea viselor. În ea putem vedea gândurile oamenilor, precum şi trecutul, prezentul și viitorul, modelat de gândirea umană. Anume în această lume se creează lanțul alcătuit din evenimentele temporare. Se iau în considerare caracterul și dorințele omului, persoanele din jurul lui. Omul vede evenimentele formate ca un vis.

Dar există şi o lume a sufletelor. Această lume este închisă pentru mulți, deoarece în ea sunt stocate toate informațiile despre noi și despre univers. Această lume este multilaterală. Acolo pleacă sufletele oamenilor după această viață pământeană. De acolo oamenii pot obține informațiile necesare, muzica nouă, poezii, diverse invenții, etc. La dorinţă, putem vizita rudele care au trăit anterior. Însă această călătorie nu este sigură, deoarece noi folosim prea multă energie ...

2) Cum se petrece comunicarea cu oamenii care au trăit anterior?

- Comunicarea cu oamenii care au trăit înainte în lumea materială se petrece la nivelul spiritului ... orice gând derivat din partea lor se transformă într-o imagine, prin urmare le vedem într-un fel, iar ei ne văd un pic diferit.

3) Ce înseamnă a patra lume, din care putem obține informații?

- Este lumea care reprezintă începutul tuturor începuturilor, o lume în care există toate lumile, matricea universului.

4) Povestiţi despre alimentaţia naturală

- Alimentaţia naturală sunt alimente oferite de natură, inclusiv soarele, aerul, apa, plantele medicinale, fructele de pădure, ciupercile, nucile și toată natura din jur. Toate acestea pot hrăni nu numai corpul şi spiritul, dar și sufletul omului, pot readuce la activitate diverse abilităţi naturale – fortifica, însănătoşi organismul, oferind omului tinereţea, frumusețea și longevitatea.

Vegetarianismul, fructarianismul, dieta crudă şi alte direcţii similare, din păcate, nu pot susţine pe deplin spiritul și contribui la manifestarea diverselor abilităţi ... Faptul este că aceste tipuri de alimentaţie sunt sistematizate și direcţionate mărginit, iar cele mai multe produse sunt, de obicei, modificate sau derivate. Comparați, de exemplu, fructe sau legume cultivate în grădina proprie cu fructe de pădure din taiga ...La fructe şi legume cultivate structura genetică este modificată, programul activităţii vitale destinat organismului este perturbat. Acest lucru, la rândul său, afectează în mod negativ metabolismul și formarea celulelor. În fructe sau nuci de pădure programul și structura genetică nu sunt modificate, structura genetică este naturală și primară. Vitamine și minerale sunt strict orientate asupra programului de activitate vitală a organismului, există o schemă sau un ghid care indică ce element şi cum ar trebui să fie utilizat de organism și cu ce substanţe el ar trebui să interacționeze sau să reacționeze ... această informație organismul citește din structura moleculară a fructului sau nucii atunci când produsul ajunge în stomac ... Iar în fructe sau legume modificate acest ghid este denaturat. Substanțele sunt, însă cum să le folosească organismul nu ştie, pentru că nu a înțeles informațiile puse haotic, organismul ignoră unii agenți sau pur și simplu nu le poate digera, iar o parte din ei sunt adesea folosiţi contrar scopului pentru care ei sunt destinaţi, ceea ce la rândul său duce la maladii. Asta e diferența. Datorită soarelui şi interacţionării continue a celulelor cu spaţiul informaţional din jur, fructul din taiga conţine nu numai substanțe și informații pentru activitatea vitală a organismului, dar şi diferite tipuri de energie produse în valuri pentru a reface spiritul. Alimentaţia naturală nu descoperă capacităţi în om, ci restabileşte programul genetic al organismului și corectează câmpul informaţional al celulelor, întărind spiritul și stabilind o relație între corp, spirit şi suflet, reîntorcând omul la starea primordială, care, la rândul său, contribuie la reapariţia capacităților pierdute. Aceeași persoană este capabilă să suporte cu ușurință orice condiții climatice, cum ar fi frigul, căldura, absența îndelungată de apă sau de alimente, absorbind energia necesară pentru viață din aer și soare. Fiind în această stare, omul emană mirosul mediului înconjurător şi devine pur și simplu neinteresant pentru insecte hematofage şi animale sălbatice înfometate. Și aflarea omului în mijlocul naturii devine nu numai plăcută, dar de asemenea sigură. Natura este foarte sensibilă la gândurile umane ... Dacă gândurile unui om sunt curate, natura nu-l va deranja cu muşte şi ţânţari, deși la început îl va chinui un timp oarecare până ce se va familiariza cu omul, pentru că toate aceste insecte sunt paznicii pădurii.

Însă alimentaţia naturală este doar una dintre condițiile date omului de natură. De asemenea este foarte important atunci când omul se află în mijlocul naturii cu corpul neacoperit, indiferent de vreme. La om prin piele se produce schimbul de energie cu mediul înconjurător și este foarte important ca omul, cel puțin în vremea caldă, să poartă un minim de îmbrăcăminte. Acest lucru fortifică organismul uman care mult mai ușor tolerează căldura și frigul. De asemenea, sunt foarte importante: lucrul fizic natural, plimbări îndelungate, jogging, înot în râu sau în lac, și cât mai rece este apa, cu atât mai mare este impactul asupra celulelor latente. Atunci când celulele îşi pierd activitatea lor, ele încetează să lupte cu suferinţe și oamenii treptat se molipsesc de diferite maladii. Apa rece de asemenea spală energia negativă a unui om, curăţă spiritul şi trupul său, întăreşte sistemul imunitar si eliberează sistemul muscular de acidul lactic nociv, care se produce în urma eforturilor fizice intense.

Arome diferite din pădure alimentează bine nu numai trupul, ci şi spiritul, trezind în om calități pozitive.

 

Путешествие в тайгу (окончание)

 

 

5) Şi dacă omul nu se alimentează cu darurile din taiga și nu trăieşte în pădure, atunci el niciodată nu-şi va reface spiritul, sufletul, trupul și nu va recâștiga abilitățile pierdute?

- Darurile taigalei nu sunt cauza, pentru că ciuperci, fructe de pădure, plante comestibile cresc peste tot, la fel ca şi mere, pere, struguri sălbatice și multe altele. În fiecare regiune cresc anumite plantele. Principalul lucru este ca ele să nu fie de soiul cultivat, ci adevărate, crescute în condiţiile naturale, fără intervenție umană. In natură, totul este aranjat astfel, încât dacă se termin fructele la o plantă, atunci începe să dea roade cealalta. Și dacă veţi colecta toate plantele din regiune și şi veţi crea un spaţiu pentru ele, atunci nu va fi nevoie să le îngrijiţi și să re-plantaţi ceva la infinit, ci numai să strângeţi recolta, îndreptând gândurile spre ceva mai important.

 

 

Sursa: bytdobru.info

 

Miercuri, 05 iunie 2013
Vizualizări: 4306

Citiţi de asemenea

Marca de îmbrăcăminte Dich din Sankt Petersburg a hotărît să facă nasturi din cutii de aluminiu.Pentru primul lot a fost...
33
Ce-i unește pe Arnold Schwarzenegger, Jennifer Aniston, Chris Evans, Charlize Theron și alți actori?Toți au luat cîte un...
82
Fotograful Scott Franks a filmat un scurtmetraj cu denumirea "Jocul semințelor".În film este afișată lupta de zi cu zi a...
69
Înainte de a începe să îmbunătățești lumea, de trei ori uită-te la propria casă.Proverb chinezesc...
192