Călătorii în demenţă cauza metrou

/ Vizionări: 3734

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Поездки в метро вызывают  слабоумие

Un studiu interesant efectuat şi oameni de ştiinţă britanici au descoperit că vizitele regulate la metrou poate duce la dezvoltarea de demenţă. Ei au găsit o excursie la metrou nu este atât de sigură şi poate duce la dezvoltarea de boala lui Alzheimer. Cel mai probabil bolnav cu boala la vârsta de 60-70 ani.

Deci, cum a devenit cunoscut globalists IA, cercetatorii de la University College London, datele prelucrate pe 5000 de britanici în vârstă de 60-70 ani şi a constatat că 4% dintre respondenţi au identificat simptome de boala lui Alzheimer. Cu toate acestea oamenii de stiinta sublinieze că aceste 4% duce un stil de viaţă sănătos şi de a folosi în mod regulat de metrou. În acelaşi timp, un interesant faptul că sănătoşi, nu în rândul participanţilor la studiu găsit pe nimeni care utilizează în mod regulat de metrou.

Astfel, acest studiu de oamenii de stiinta britanici sugerează că de călătorie, în metrou, mai ales în orele de vârf duce la faptul că, în cortexul cerebral încetinit procesele mentale, agravate de un sentiment de ostilitate în creştere şi agresiune, ducând la stres şi moartea celulelor din creier.

Sursă