ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Campania pentru curatarea fantanilorAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

În iunie la Chişinău va fi anunţat o campanie pentru a curăţa fântâni

Răstignirea şi de bine va fi deschis la intrarea în Chişinău din Străşeni. Lucrări de construcţii este deja finalizată. Privind construirea complexului de cheltuit 250 de mii de lei, cu condiţia de o serie de întreprinderi municipale, Ministerul Transporturilor şi Gospodăriei Drumurilor şi agenţi economici de capital Buiucani.

Cu toate acestea, de la 1 la 11 iunie pentru a marca săptămână de apă curată, "Apa - sursa vieţii", la Chişinău va fi o campanie pentru a curăţa, înfrumuseţarea şi dezinfectarea fântânilor, care se va încheia concursul "cea mai confortabilă bine, de primăvară.

Potrivit municipalităţii, va fi reabilitat cu apă potabilă şi zona din jurul lor curăţate, dezinfectate şi puţuri de certificare efectuate de toate godeurile municipiului publice. Aceste lucrări vor fi implicate ca angajaţi, precum şi agenţi economici, organizaţii sociale, rezidenţii şi chiar elevi.

În acelaşi context, Asociaţia a economiei verzi, împreună cu sectoarele praetorship va asigura servicii de compensare şi de îmbunătăţire de 28 de surse în zonele de agrement din capitală.

Surse din Centrul Municipal de Medicină Preventivă, susţin că în cele mai multe puţuri de apă nu îndeplineşte standardele biologice şi chimice şi periculoase pentru sănătatea consumatorilor. Medicii, igienişti cred că apa din fântâni infectate este responsabil pentru aproximativ 20 la sută din gastro-intestinale boli acute, care în ultima vreme. În acest moment, apa de la aproape 80 la sută din fântâni este un pericol în ceea ce priveşte incidenţa bolilor gastro-intestinale acute, hepatită virală A, helminthiasis, precum si antrax.

Potrivit surselor citate, cea mai pura apa - apa de la un sistem centralizat, dar trebuie să fie fierte înainte de consum, sau filtru.

În Chişinău sa înregistrat 1638 fântâni.

2007-05-25 - Info-Prim Neo

ABONAȚI-VĂ
Vineri, 25 mai 2007 12:38
Vizualizări: 4872

Citiţi de asemenea

Unguentul "Steluța" este unul dintre cele mai cunoscute unguente. A devenit vestit datorită eficacității sale în trata...
313
1. Shosha. Hibridul se autopolenizează. Începe să dea roadă în a 40-a zi. Coaja este subțire, cu spine și pubescență. Ca...
304
"Vă prezint mărul fericit (stînga) și mărul trist (dreapta). Acestea sînt două jumătăți ale unui măr. Pe 20 mai le-am pu...
325
O companie rusească care prestează servicii de telecomunicații, servicii digitale și media în Rusia, Armenia și Belarus ...
168