ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Cancer de economisire sentimente buneAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate


Cum să scapi de insulte nesolicitate şi sufletul ros sentiment de vină? Asta e ceea ce în acest moment sfătuiţi bioenergie moderne.

În viaţa, mici şi mari dezamăgiri inevitabil, resentimente şi sentimentul de vinovăţie pentru ei, pentru complicitate lor. Astfel de sentimente negative sunt stocate în subconştientul meu chiar şi atunci când par să fi uitat, şi infractor "este mort. Cu toate acestea, ele continuă să acţioneze ca un stres continuu şi periculoase, distruge treptat de sănătate de o zi care apar în formă de boli grave, în special cancer.

Prin urmare, psihoterapie a dezvoltat metode speciale pentru eliberarea de neiertat doare şi de vinovăţie - pentru iertarea completă a rănilor şi a scăpa de sentimente de vinovatie (din ambele părţi). Această metodă oferă un cunoscut vindecător american bine, Louise Hay.

În viaţa, mici şi mari dezamăgiri inevitabil, resentimente şi sentimentul de vinovăţie pentru ei, pentru complicitate lor. Astfel de sentimente negative sunt stocate în subconştient, chiar şi atunci când par să fi uitat, şi infractor "este mort. Cu toate acestea, ele continuă să acţioneze ca un stres continuu şi periculoase, distruge treptat de sănătate de o zi care apar în formă de boli grave, în special cancer.

Prin urmare, psihoterapia este o metodă specială de eliberare de neiertat doare şi vinovăţia - pentru iertarea completă a rănilor şi a scăpa de sentimente de vinovatie (din ambele părţi). Această metodă oferă un cunoscut vindecător american bine, Louise Hay.

1. Într-un timp liber confortabil, mai bine în dimineaţa - înainte sau după un mic dejun de lumină, un iubitor de starea de spirit de pace, şi cu credinţa în succes este într-un loc linistit departe de ferestre, iar seara - nap off iluminat, aveţi posibilitatea să aprindă o lumânare.

2. Ia un drum liber, fără stres, cu picioarele pe podea, picioarele încrucişate, cu mâinile libere pentru a pune pe genunchi sau pe braţe de pe scaun, organismul se relaxeze, cu ochii închişi.

3. Pentru o mai bună relaxare poate fi făcut. Locul mâinile în faţa pieptului si sever le comprima pentru inspiraţie şi, pe de expirati spun de trei ori: "În timpul de relaxare eu rămân în ordinea tensiunii arteriale, inima şi tractul gastro-intestinal.

Mainile pe coapse ea sau de arme şi să se concentreze pe fata, apoi tulpina grav faciale muschii si comprima (antirid) ochi pe respiratie, si expirati - relaxare fata ta, mental, pronunţând că: "relaxează frunte, din jurul ochilor, obrajilor, limbii şi aşa mai departe. Apoi, a se vedea ochiul întregului corp şi relaxa zonele tensionate.

4. Într-o stare de relaxare, cu ochii închişi trebuie să prezinte o imagine cu care trebuie să o iert, dar nu vreau, şi eu în acel moment şi în această situaţie. Apoi, să zicem cinci-şapte ori mental sau cu voce tare, direcţionând cuvintele în sine şi agresorul: "Eu (numele meu) iert pe tine (numele), deoarece nu aţi fost (a) modul în care am vrut (si) vezi . Te iert şi pe mine şi a stabilit pe deplin te gratuit. Sunt absolut nimic in neregula (a). În cazul în care infractorul "nu este în viaţă, atunci nu toate la fel.

5. Apoi, într-o stare de prezentare vie a imaginii ar trebui să provină dintr-o stare relaxată, reprezentând şi mental, spunând: "pleoapele ei erau lumina, ochii deschişi, organismul revine la normal." Stai un pic şi se ridice în picioare.

Uneori este necesar să se repete procedura până la "eliberarea" atunci când va exista un sentiment de calm, confort, vindecare. Deci, de a scăpa de sentimente de vinovatie si resentimentele de însoţire negativ gândurile şi neinvitat, se pot izola de multe probleme nedorite şi a bolilor, consolida securitatea, puterea de vindecare a corpului.


Ivan Kurennoy, vindecator populare ereditare
Sursa: http://www.anomaliy.ru/article/11350/367

Marţi, 30 decembrie 2009
Vizualizări: 2841

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

William James Sidis a fost, de mic copil, o persoană specială. S-a născut în Statele Unite pe 1 aprilie 1898 şi a murit ...
73
În întreaga lume, serviciile stomatologilor sînt foarte scumpe.... Ca toate serviciile în care cineva face pentru noi, c...
331
Cu 15 ani în urmă, întorcîndu-se dintr-o regată în Hawaii,  un tînăr yachtsman, fiul unui magnat chimic bogat, Char...
238
Cum ne-au învățat pe toți, vă amintiți? Muntele Everest este cel mai înalt munte de pe planeta noastră. Nu! De fapt, ace...
379