Capturile de balene s-au redus la jumătate

/ Vizionări: 4492

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Вылов китов сократился вдвое Nu, nu pentru că guvernul japonez a limitat capturilor comerciale a balenelor prin lege, dar prin intervenţia "verzi" activişti, puternic împiedicat de vânătoare de balene în Antarctica.

Potrivit BBC News, vânătoarea de balene navele japoneze sa întors în port, cu numai jumătate de captură planificate 507 de balene.

Baleniere s-au revoltat şi a acuzat activiştilor comunităţii Sea Shepherd Conservation Society în forţa de intervenţie ", în cazul societăţilor de pescuit.

Confruntarea pe mare între Marea Shepherd, vânătoarea de balene şi nave de vânătoare paralizat trecut pentru 31 de zile. Cel mai recent, vânătoarea de balene ultima nava sa întors cu prada lor la portul din Tokyo.

În timp ce baleniere şi a reuşit să distrugă mai mult de 500 de balene, apărători ai faunei sălbatice pot sărbători o victorie, ca şi în anul care a trecut miniere japonez a fost 1000 de persoane din aceste animale unice. În acest an, vânătorii devin pradă de balene Minke, FIN 506 şi unul - cel mai mare animal lume a doua.

Acesta a fost cel mai mic de captură în ultimii ani!

Unul dintre activiştii Sea Shepherd, Bethune Peter (Peter Bethune), este în aşteptarea procesului în Japonia pentru faptul că el a "urcat" navă de harpoane şi a încercat să facă o arestare civil al balenieră căpitane.

Вылов китов сократился вдвое

balene FIN - specii de balene Minke, Animal Planet doilea mare

Procurorul acuzaţie Peter invocate de cinci articole din Codul Penal. Dacă condamnat, el va fi trimis la închisoare.

Вылов китов сократился вдвое

Keith balene sub apă

Captura comercial al balenelor a fost interzis printr-un acord internaţional în 1986, dar numai guvernul japonez incearca sa prezinte anuale de captură de balene ca un studiu ştiinţific. De fapt, aceasta este doar o scuză pentru a vâna animale marine, barbarii de apărare care completează viaţa lor nu este în instituţiile ştiinţifice, şi pe rafturi si mese de restaurante japoneze.

Sursă


Dacă acest articol de pe site-ul nostru ecology.md a fost util pentru Dvs., atunci vă propunem cărțile geniului Parmaculturii și a agriculturii naturale, fermierului-milionar din Austria Sepp Holzer.