ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Care este secretul principal al tuturor câştigătorilor şi cei norocosi?Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate


Francis Galton, engleză savant de renume şi vărul lui Charles Darwin, a fost distins de mare originalitate. Mai mult, nu numai în viaţa, dar şi în muncă. Într-o zi Francis a decis, la un experiment unic. Înainte de a merge la o plimbare pe zi, pe strazile din Londra, el stătea în faţa unei oglinzi şi căutaţi în ochii lui, el a început să sugereze: "Eu sunt - o urât, urât, urât şi persoană mizerabilă, care este în Anglia urasc tot ceea ce hipnoza!" După cinci minute de această auto-, el a mers ca de obicei, pentru o plimbare.

La primul totul a mers ca de obicei. Dar curând, Francis a început să prindă pe un dispreţ şi opiniile dezgust de trecători. El a crezut că i se părea numai. Cu toate acestea, mulţi trecători deschis întors de la el, şi de mai multe ori în discursul său, fără nici un motiv sunat limbaj grosier. În port din una dintre hamali, Galton atunci când l-au trecut, astfel trântite, chipurile de accident, un om de stiinta cu cotul că el flopped jos în noroi. Mai mult decât atât, se pare, chiar şi animalele infectate ostile. Când a trecut un cal valorificate, unul pentru nici un motiv lovit de ştiinţă în coapsă, astfel încât el din nou, au căzut la pământ. Galton a încercat pentru a obţine simpatia de la martori oculari, dar spre uimirea lui, el a auzit că oamenii au început să protejeze animale. Decide să nu aştepte sa crezut experiment va duce la grave consecinţe mai mult, de start, grăbit Galton.

Această istorie autentic este descris în manualele de psihologie multe. Din aceasta puteţi face două concluzii importante: un om este ceea ce crede despre el însuşi. Fiecare dintre noi nu este necesar să se informeze pe ceilalţi despre lor de stima de sine si starea emotionala - se simt în acest fel.

Ucis ... frica
"Moartea nu este teribil, teribil - să moară" - a spus Goethe. După ce unul dintre detinuti la moarte a adus cupa cu otravă în loc de apa obisnuita. Regele ar juca astfel prizonier. Cu toate acestea, el a baut o cana de apa, spre surprinderea regelui şi curtenii lui, a căzut mort.

Şi aici cazul cronica penale franceze la începutul secolului 20. Gardian al Liceului din Paris, comportamentul său a provocat la ura faţă de studenţi, şi au decis să se răzbune pe el. Elevii confiscate de paza, au condus la subsol şi măşti de poartă au organizat un proces împotriva lui. A dat "procurorul", care, în numele tuturor studenţilor l-au acuzat de "atrocităţi", enumerând toate "crimele". "Curtea", a fost condamnat la decapitarea. Au adus un bloc şi un topor şi a declarat condamnate, care a rămas doar trei minute pentru a termina toate calculele pământeşti şi pregătirea pentru moarte. După această perioadă, el a fost obligat să stea în genunchi şi a pus capul pe butuc. Un participant din acest buchet distractiv crud de topor, iar al doilea a lovit ... cu un prosop pe grumazul lui. După aceea, elevii cu un rîs, ia oferit sus. Spre surpriza lor şi disperare, a fost condamnat nu se clinti - era mort ...

Condamnatul nu a ucis un castron de otravă, şi garda - nu un topor. Ei au ucis de frica. Asta este ceea ce ei înşişi inspirat, şi ce să credem, deşi în realitate situaţia a fost complet sigur pentru viaţa lor. Faptul că ei înşişi cap şi a cotei de ea, sa dovedit a fi moartea teribila.

Oamenii de stiinta au realizat studii care au demonstrat o legătură directă între gândirea negativă şi o boală la om. Vizionarea unui grup de pacienţi cu risc de boli cardiovasculare, medicii au ajuns la această concluzie: acele femei care au fost siguri că acestea sunt obligate să fie probleme cu inima, de 4 ori foarte rău. Potrivit dr. Arthur Barsky, un pacient care a fost gândesc la ceea ce sa întâmplat cu ei că ceva este greşit, şi se aşteaptă numai rău rezultatul, ca urmare a adevarat "atras" de ea bUtilizabil.

gânduri Sad scurta durata de viaţă

Dar fiecare medalie are un revers. Si daca gandurile bune întări sănătatea, ceva rău ar putea face un serviciu de rău.

"Prima dovada irefutabilă că gândurile triste pot afecta o persoana, sa constatat accidental în cadrul programului spaţial american. În 60 şi 70 de tineri ingineri si psihologi port spaţial "Capul lui Kennedy", care au participat la trimiterea astronautilor pe Luna, au început să moară de la atacuri de cord, avansand cu frecventa alarmanta. Binges, abuzul de droguri şi de divorţ în acest grup au fost, de asemenea, suspect de mare.

Când oamenii mor din cauza bolilor cardiovasculare, medicii plătiţi de obicei atenţia factorilor de risc standard - colesterolului, obezitatea, diabetul zaharat şi fumatul. Aceşti factori, la locuitorii din "Capul lui Kennedy", au fost în limite normale. În plus, ele nu au arătat blocaje ale arterelor coronare - de obicei cauza de deces în atacurile de cord. Unele în guvernul Statelor Unite a fost deja gândit, în cazul în care nu sunt implicate în acest rusă, dar a fost descoperit în curând adevărata cauză a nefericirii.

Datorită problemelor financiare ale personalului care lucrează de Cosmodromul a fost supus la o reducere semnificativă. Oamenii, ieri, cele mai bune fostul specialisti rocketeer, astăzi ar putea deveni şomeri. În ciuda succesului general al programului spaţial, oamenii de stiinta asociate observat un nivel neobişnuit de mare de anxietate şi depresie. Emoţie cauzată de teama pentru viitorul lor, care să conducă la secreţia masivă de adrenalină şi de alte substanţe care sunt rapid eliminat din muschiul inimii deteriorat. Toate aceste persoane au fost literalmente speriat de moarte.

Secretul principal al tuturor câştigătorilor

În "Dhamapade", o colecţie de înţelepciune antică budiste, a declarat: "Tot ceea ce suntem este rezultatul faptului că ne-am gândit. Viaţa noastră se bazează pe gândurile noastre şi de a crea gândurile noastre. " Într-o altă carte înţeleaptă, Talmudul spune: "Noi nu văd lucrurile aşa cum sunt, ca atare, ceea ce suntem." Cu alte cuvinte, ce sunt gândurile noastre, aşa este viaţa noastră. Prin urmare, cel mai mare secret al persoanelor care cunosc înţelepţii tuturor veacurilor: dacă doriţi să-ţi schimbi viaţa - pentru a te schimba. Sau, mai precis - a schimbat mintea lui. Numai mintea noastră se transformă în jurul lucrurile, evenimentele şi oamenii în bine sau rău, şi pe noi înşine - fie noroc sau toate săraci. Fie ratati sau câştigătorilor.

Odată ajuns pe loc de joaca, Universitatea din Hawaii întâlnit două echipe de fotbal - liderii locali şi campionat echipa din oraşul din Wyoming. (Aceasta este o de fotbal american) După prima repriză gazdele au pierdut cu un scor de 22:0., Precum şi starea de spirit a fost în tribune doar doliu. Baietii de la echipa locala nu a fost ştiu - chiar dacă ei au fugit din toate forţele, dar nu au putut. Ei au fost pregătirea pentru a da lupta, dar nu a îndrăznit să cred că poate câştiga împotriva unei echipe care timp de un an nimeni nu pierde şi a fost un lider pentru mai multe sezoane la rând.

Vă puteţi imagina starea de spirit a mers jucători de pe teren la vestiar la pauză. Antrenorul lor a ştiut că într-o stare de disperare echipei sale poate fi în a doua jumătate şi nu a iesi. Si apoi le-a adus la vestiar cu un dosar de decupaje, care le-a colectat peste mulţi ani. Obiectele menţionate la echipe care a pierdut un facturile similare sau chiar mai mari (de fotbal american nu este astfel o raritate), dar a reuşit încă să mobilizeze toate forţele şi a câştigat. Prin forţarea jucătorii săi pentru a citi aceste articole, el a plasat în ele convingerea că nu este totul pierdut, iar această credinţă se bazează pe o reprezentările tehnologice noi, care s-au văzut ca învingători, le-a condus la o nouă stare de spirit.

Şi ce sa întâmplat? Universitatea din Hawaii echipa a mers pe teren şi a terminat al doileatimp şi tot meciul cu scorul de ... 22:27 în favoarea lui! Prin schimbarea gandurile tale, au câştigat. Că, într-adevăr: o persoană care are credinţă, este de a forţa nouăzeci şi nouă de persoane, care au numai interese "!

"Transformaţi prin înnoirea minţii ..."

Cum explica oamenii de ştiinţă de putere uimitoare de gândire? Faptul că motivul ideea este fezabilă. Mai real decât lucru. Această lege este explicat cu sufletul Filozoful german Immanuel Kant: "Pentru a vedea, să fie conştienţi de. Cum credem noi, astfel încât să putem vedea si simti. " mintea noastră, alegând cuvintele sale, gândurile, astfel, se pare, generează sentimente. Fiecare gând creează un sentiment. Fiecare cuvânt - este o picătură de balsam sau otrava pentru suflet. Umm bolnav, negativ alege gândurile rele şi trist, şi generează astfel mânie, şi resentimente. Um comune, pozitive alege liniştit şi gândurile şi creează un fel de pace interioară şi bucurie.

Nelimitat, aproape puterea divină de gândire mai are încă un altul, motiv mai adânc: "Gânduri au informaţii de energie, care nu creează drepturi şi să determine chiar evenimentele din viaţa lui - a declarat la Moscova carturar Petru Garyaev. - Gândurile noastre, graţie energiei omniprezent de câmpuri de torsiune, a crea o rezonanţă în lumea spirituală mai mare, şi el organizează în consecinţă, evenimentele din viaţa noastră, evenimentele din lumea fizică! "În conformitate cu credinţa ta te va. Ce crezi despre oameni, atunci va, care creste in tine. "

"Mizerabil sunt cei care cred despre organism decât sufletul." Acest adevăr vechi din toate religiile lumii, toţi proorocii mari şi înţelepţi. Şi oamenii nu aud. Ei trăiesc ca şi cum "cu susul în jos": mintea lor, copleşit de greutatea lor corporală.
Două mii de ani în urmă, Isus Hristos a dat poporului consiliului divin geniu: "transformaţi prin înnoirea minţii voastre." Vrei sa traiesti mai bine - pentru a actualiza punctele de vedere, modul de a gândi. Acest predă religia. Acest mare adevăr al vieţii descoperi ştiinţa de astăzi. Pentru a trai mai bine, mai bine cred! Divin idee stralucita chiar acum, după 2000 de ani, înţeleasă şi explicată prin ştiinţă. Şi mulţi oameni de ştiinţă cred că această idee poate radical mai repede şi mai bine decât un atom şi un computer de a transforma viaţa umană. "Nu este în puterea fizică, nu de bani şi nu în puterea absolută, şi, mai presus de toate, în gândurile mele vigoare ascunse care ar putea transforma din lume - a recunoscut celebru psiholog William James. -Oamenii pot îmbunătăţi viaţa lor, schimbare de gândire.

Hai să încercăm - încercaţi! - Aflaţi acest simplu, dar înţeleptul o lectie: suntem ceea ce gândim. Fiecare gând frunzele sale urme. Şi dacă nu vrem să rănesc şi suferă, dar doresc să se bucure de viata, ar trebui sa vorbim despre toate lucrurile bune: despre mine, despre oameni, despre lume. Şi, cel mai important, gandeste-te. Si apoi, totul in viata ta va deveni cel mai bun mod posibil. Veţi vedea!

Alexander Kazakevich
http://panteleymon.com/phealer/phealer_det/phealer_det286.html?ptitle=phealer

Duminică, 24 august 2008
Vizualizări: 2030

Citiţi de asemenea

Și Pascal, și Pușkin, și Lomonosov, și Mendeleev.Dar o oarecale Lenocika de șaptesprezece ani spune: "Mă cam îndoiesc că...
120
Rezultatele sînt uimitoare!Astăzi, adesea consumăm alimente dăunătoare, prelucrate, precum și numeroase băuturi dulci și...
213
Legumele prezentate în acest articol sînt din ce în ce mai puțin prezente pe mese în zilele noastre. Dar în zadar, pen...
358
Fiecare are nevoie de momente pentru relaxare și detașare de rutina zilnică. Pentru realizarea acestui lucru, fiecare op...
201