ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Casă Adobe — acest lucru este util, dar încă mai ieftineAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Cazare pentru aproape nimic. Unul nevoie doar uita-te la picioarele lui.

Ucraineni, care au construit deja propriile lor case de chirpici, lut lumina, nimic nou venit, amintiţi-vă doar trecut. Din acest lut - şi de perete, şi jumătate din oraşul Yemen, şi, în sfârşit, case de bunicile noastre. Este de lut şi paie - Bani pentru materiale.

Ele sunt relevante în special în aceste vremuri dificile.

Casa nu este diferită de vile ţară. Dar costă mult mai ieftin. Câteva mii de grivna. Juriul a cumpărat numai materiale pentru acoperis, blocuri de fundaţie şi lemn pentru cadru. Restul - în sine - este un fel de lut şi paie.

Iuri Fadeev, proprietar: "Totul a început cu ceea ce am fost în căutarea pentru material, care ar fi o mulţime şi nu trebuie să plătească pentru chestia asta - acest lucru este terenul.

De construcţie a trecut aproape două sezoane. Toate datorită faptului că se usuca argila pentru o lungă perioadă de timp. Dacă nu pentru că - cel mai bun material încă la căutare.

Iuri Fadeev, şeful: "Femeile se confruntă cu o perie exfoliant si argila, o plăcere să lucrezi cu ea, miroase greşit ca ciment si ipsos.

Pe Yuri, de asemenea, salvate - a ajutat prieteni care lucrează. În satul Jura, în regiunea Kiev, un oraş de entuziaşti astfel. Pentru omul interesate, chiar o carte tradusă şi a emis propriul banii lor. Creazǎ agitaţie toate ucraineni să fugă de la criza din case de lut in natura. "

Iuri Fadeev, proprietar: "Guvernul nostru, a le da oamenilor posibilitatea de a lua pământul, şi toată lumea va uita despre criza terenului. Ca bun vechi de zile de la întreprinderi au fost date, oamenii săi au fost tratate şi au reuşit să supravieţuiască în aceste zile, bare negre.

Şi de a construi ecologic şi economic ar trebui să poată. Andrew Bobrovitskiy deschis chiar cursuri speciale pentru cei care doresc. Descrie modul de utilizare a materialelor.

Andrew Bobrovitskiy, constructor de case din cărămidă noroi: "apă modifică proprietăţile. Dacă aţi făcut o fundaţie şi de a proteja acoperiş frumos, cred casa va fi o lungă perioadă de timp pentru a servi. Unele case de chirpici poate supravieţui inundaţii.

case de asemenea, un amestec de chirpici şi paie, puteţi construi un imobil de numai paie convenţionale sau lemn. Aceste instalaţii sunt de mai multe ori mai fierbinte decat caramida. Şi adăugaţi sănătate.

Andrew Bobrovitskiy, constructor de case din cărămidă noroi: "Un om recuperează casa din chirpici în putere ca de obicei 4 ore, în cazul în care o casă din cărămidă - 7 ore, şi, dacă este din beton armat - nu se pot recupera puterea lor."

Jucatorul va arăta în acest alineat

var s1 = new SWFObject('http://ecology.md/player.swf','mpl','600','465','9'); s1.addParam('allowfullscreen','true'); s1.addParam('allowscriptaccess','always'); s1.addParam('flashvars','file=http://video.novy.tv/reporter_2009/02/reporter_2009_02_19-04.flv'); s1.write('preview');
novy.tv

Luni, 06 aprilie 2009
Vizualizări: 16865

Citiţi de asemenea

Legumele prezentate în acest articol sînt din ce în ce mai puțin prezente pe mese în zilele noastre. Dar în zadar, pen...
310
Fiecare are nevoie de momente pentru relaxare și detașare de rutina zilnică. Pentru realizarea acestui lucru, fiecare op...
175
Vreți ca copilul să reușească în viață? Atunci toată copilăria mîngîiați-l, îmbrățișați-l, acceptați-i sentimentele. Nu ...
286
În Republica Moldova început Campania națională de plantare a arborilor „Prin sădirea de pădure salvăm Moldova”, o acțiu...
117