ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Casa de omul modernAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Casa de omul modern Fumul de ţigară, mucegai apartament, şi alergie la viata ...

Casa este omul modern - în esenţă, o mică uzină chimică eliberate în atmosferă aproape toate elementele din tabelul periodic.
investigaţii speciale au arătat că nivelul de contaminare chimică în interiorul clădirilor se pot ocupa de până la patru ori a nivelului de poluare a aerului pe strada. În aerul din interior de apartamente, birouri pot participa simultan mai mult de 100 de substanţe chimice volatile. Şi, mai mult într-o cameră de materiale sintetice şi modul în care aceasta este de peste, cu atât mai mare este concentraţia de substanţe toxice.
Scrierea de ţigară "face" 4000 diferiţilor compuşi, inclusiv - 12 substanţe care promovează dezvoltarea cancerului. El însuşi un fumator inhaleaza doar o treime din care fumeaza. Daune principală să ia în plămânii lor, la fel, oamenii nu sunt fumători.
-Umplut camera de fum cu un miros specific - o camera de gazare in slow motion.
reinoirei moda de azi, face opţiunea noastră de start, exemplară. Dar în acest caz, de la podea la tavan, literalmente, plate tencuite cu materiale sintetice care emit mult tămâie.
tapet lavabil - un strat subţire de polietilenă, nu respiră. Înlocuirea patrate de obicei var spumă - acelaşi lucru. În impregnarea linoleum - compuşi de staniu (aşa-numitele MSW).
Recent publicat studii în Germania că, în 15 din 16 probe testate, sa constatat că depăşesc standardele în acest material cu o treime! În Rusia, costul linoleum nu depinde siguranţa sale ecologice, şi numai pe un capriciu al vânzătorului, desenele originale şi comoditatea de lipit.
Destul de ciudat, dar chiar şi dorinţa de puritate, într-un apartament modern, reprezintă o ameninţare gravă. Noi spală şi curate noi toţi doar chimie.
Cum ar fi amanta nu a încercat, pe suprafaţa din subiecţii trataţi cu "Fury", "mătuşa Asay" şi alte "Vaneshami" rămâne un strat subţire de substanţe nocive pentru organism. Complet clătiţi imposibil, chiar dacă foarte greu. usucă Chimie şi se dezintegrează în atmosfera camerei. deodorantelor, deodorante pentru 30-40 de ruble, în plus faţă de tot felul de reacţii alergice, pot, de asemenea, foarte bine exploda.
Fiecare cameră nu ar trebui să parfuma, si a se aerisi. Deoarece miros - un semn de funcţionare defectuoasă ventilaţie.
În plus faţă de poluanţi chimici în fiecare apartament conţine ochiul ascuns al dăunătorilor biologice. Fiecare pernă în fiecare saltea locuiesc acarieni microscopice care se hrănesc în jos umplutura si microparticule de epidermei noastre. În spori aerul din interior float zeci de specii de ciuperci de mucegai. Amintindu-ne despre aceste tipuri de floră şi faună numai atunci când numărul lor în apartament începe să afecteze sănătatea noastră. Din păcate, am început să sune alarma prea târziu. Numai atunci când observaţi pete puf mucegaiului pe pereţi, dacă acestea sunt, desigur, nu la modă acum închis panouri din plastic. Deoarece mucegaiul poate şi trebuie să lupte. Pentru a face acest lucru, un număr de organizaţii specializate, în special, Institutul de Igiena Humanos. Sysina şi Gossanepidemnadzor.
Pentru început, fiind un studiu atent. Este necesar pentru a determina tipul de ciuperca. Pilitură de pe pereţi şi probe de aer la nivelul specialiştilor respiratorii umane vor determina gradul de pericol pentru oameni şi metodele de luptă.
În fiecare caz, separat chimice selectate şi concentrarea necesare ale acestor medicamente.
mod universal de combatere a mucegaiului nu există încă. Aici, condiţiile în care sporii de ciupercă începe să crească - mereu acelaşi. Umiditate şi temperaturăUra de peste 20 ° C.
Dacă aceste caracteristici sunt acceptate pentru o lungă perioadă de timp - ciuperci, cel mai probabil, va creşte. , În general, principalele probleme de apartamente moderne - izolarea acestora.
Noi încercăm, pentru a evita zgomotul inutile şi gazele de eşapament de pe strada si pune-l pe sticla geamului, astfel conservarea in propria casa toate elementele dăunătoare.
Între 25% şi 70% din populaţie suferă de boli alergice. Numarul de copii cu astm bronşic în ultimele decenii, a crescut dramatic.
Ne scrie o mulţime de lucruri despre sindromul oboselii cronice. Simptome ciudate: ca nici o durere, si puterea - nu.

Medicii au avertizat: o mulţime de boli vag - mascat alergie stabili. La ce - uneori foarte greu de. Wags spune: "la viata".
De fapt, sistemul imunitar nu poate face faţă cu procesarea tuturor ale chimiei, care merge în corp. Şi partea leului - l-am acasă.

07/04/2003
Irina Kovaleva
www.ecoinform.ru


Inscrisa la Editor
Jan Koreushem.

Luni, 15 ianuarie 2007
Vizualizări: 2853

Citiţi de asemenea

În Chișinău sînt tăiați mai puțini copaci sănătoși, dar această problemă încă există, deoarece Asociația ”Spații Verzi” ...
31
"Pădurea este mult mai mult decît vedem", spune omul de știință, ecologul Susan Simmard. Studierea pădurilor pe parcursu...
32
Tenul tânăr, indiferent de vârstă, este visul oricărei femei, dar și preocuparea nr. 1 în industria mondială a frumuseţi...
39
Inginerii italieni au dezvoltat o tehnologie accesibilă de "construire de locuințe din pămînt" împreună cu imprimarea 3D...
213