ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Casa noastră — EarthAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate


Filmul este bun, dar că el se va schimba?
Filmul în sine poate fi găsit aici
A durat puţin timp după ce filmul de Jan Arthus-Bertrand şi Besson's House Luc »(« Home »), şi toate bloggeri nu pot ajunge la un consens: dacă se va schimba conştiinţa de telespectatori, sau este doar un alt tur de forţă de PR? bucura Verzilor, vegetarienii promova modul lor de viaţă, dar o majoritate simplă este încă se bucură de viaţă.

Film de premiere a avut loc pe 5 iunie, când lumea a sărbătorit Ziua de protecţie a mediului, şi a fost în mai mult de o sută de oraşe din lume. Moscova a devenit, de asemenea, unul dintre oraşele participante, şi aici filmul a fost prezentat în două locaţii - Dealurile Sparrow şi la Poklonnaya Hill. Din Sankt-Petersburg arată a avut loc în Parcul Central de Cultură şi de odihnă, precum şi la Soci - o "Teatrul Verde".


Vorob'evy devin violente locul principalele locuri moscoviţii ekoorientirovannyh. Aproximativ o mie de persoane s-au adunat aici pentru a viziona "Casa", dar în acelaşi timp şi doar să vă relaxaţi în aer curat. Voluntarii WWF (WWF) a spus tuturor celor interesati cu privire la modul este de a separa gunoiul şi activiştilor organizaţiilor vegetariene îndrăzneală predarea de pliante cu informaţii despre pericolele de carne. Pe scurt, totul indică faptul că aici se desfasoara acest ekoprazdnik. Tulbure, cu toate acestea, tinerii care au plecat în spatele cutii de bere. Sperăm că, după ce a vizionat filmul "Casa" in mintea lor toate aceleaşi lucruri se vor schimba.
Filmul "House" - 90 minute de călătorie prin locurile cele mai frumoase de pe planetă care se confruntă distrugere. Regizat de Yann Arthus-Bertrand - fotograf eminenţi, care au glorificat imaginilor luate de la un ochi vedere panoramică. Moscova a avut loc deja expozitiei sale la Chistoprudny Bulevardul "Pace cu înălţimea de" eforturile al revistei "Poster-World". "Casa" - o componentă a proiectului plin "Pace cu înălţime, în sensul că - arată starea pare rau lumii noastre. Tovarăşi Bertrand în producţia de un film realizat de puternice, inclusiv megacorporations cap PPR Francois-Henri Pinault, unul dintre producătorii filmului, alături de Besson. Printre susţinătorii - Preşedintele francez Nicolas Sarkozy, care a plecat chiar în Facebook mesajul meu care acceptă filmul Bertrand.
acasă

Şi într-adevăr, şefii de stat ar trebui să acorde o atenţie aproape de film - filmare a avut loc peste 50 de ţări, şi în fiecare - sau că problemele de mediu şi sociale acest lucru: poluarea mediului, despădurirea, sărăcie, distrugerea unor specii rare. Înainte de a ne glimpses de imagini: femeile din India sunt săpat pământul cu murături pentru a ajunge la sursa de apă, cadrul următoarei - Las Vegas, unde nimeni nu monitorizează cantitatea de apă consumată. Există o paralelă: în timp ce lumea ţări terţe, sunt într-o stare jalnică, lumea capitalistă este acoperit de apă în lux şi confort. Naratorul nu anvelopa de a repeta: "Noi - colectiv, Pământul este casa noastră.


Film şi caracteristică a parabolei: oameni extrem de talentati de Rapanui, care a plecat puţinele monumente pe Insula Paştelui, acesta a dispărut treptat, datorită faptului că el nu ar putea folosi în mod rezonabil a resurselor naturale disponibile pe insula. Voice-over din nou: "Avem această insulă."

acasă

Ceva de genul am văzut în proiect Godfrey Reggio - în trilogia "KAC". Mai întâi a fost filmul "Koyyaaniskatsi că" limba de trib indian Hopi înseamnă "viaţă, derivate din echilibru. arată Reggio cu muzica lui Philip Glass, ambele distruse si lacul s-au construit zgârie-nori. Apoi a fost filmul "Povakatsi" - "esenta vietii" - sa desfasurat înainte de noi scene din viata de ţări din lumea a treia.Ultimul film din trilogia "Nakoykatsi" - "de viaţă - aceasta este de război" - a însumat toate problemele care ameninţă apocalipsă lumea noastra. De fapt, filmul dezvoltă un proiect de Bertrand Godfrey Reggio - lui "House" reflectă, de asemenea lume, "out-of-echilibru.

Este deja clar că "Casa" - este o fuziune de arta, care pot fi văzute în termeni de fotografii, filme, mass-media sau proiect de arta. Pe Internet, de exemplu, de asemenea, în premieră a filmului cu privire la serviciile video de pe YouTube - canal special creat aici, care este liber sa ma uit la un film. Privitorul poate explora "Casa" în şase limbi, şi pentru a afla mai multe informaţii - există chiar şi un special aplicatia Google Maps.

acasă

Filmările au avut aproximativ 18 luni, şi a lăsat-o la un moment interes în mediul nici o îndoială. El a pregătit calea pentru fostul vicepreşedinte Al Gore, cu o carte şi film "An Inconvenient Truth" şi aceeaşi Reggio. La premiera la Moscova, la 5 iunie capul rus al WWF Igor Chestin a spus că filmul - un mod minunat de a atrage atenţia asupra problemelor de natura o audienţă uriaşă - la tineri la înalţi funcţionari. Nu uita, el a subliniat că Rusia Ziua a mediului fiind doar al doilea an. Totuşi, succesul este clar: în acest an, Dealurile Sparrow şi oamenii Poklonnaya Hill a venit - nu a venit la un concert de stele pop sau circ de performanţă, precum şi pentru a viziona un film asupra ecologiei "Casa". Şi nu este razvlekatelnoekino, şi mai puţin de distracţii. "Casa" - foarte greu de atac verdictul drepturi în legătură cu planeta Pamant.

acasă

Totuşi, în ciuda avantajelor evidente ale filmului, punctul de vedere al bloggeri pe seama lui diferit.

"Bună, a făcut filmul solid, care cred că este necesar pentru a vizualiza toate - adulţi şi copii - scria un blogger Rogoffff LiveJournal. - În general vorbind, filme, cum ar fi Home sau EARTHLINGS timp de la şcoală cu privire la lecţiile de istorie naturală, precum şi canalul central în prime time în loc de toate prostiile la Hollywood sau a unei serii de televiziune populare mudatskih. Arată şi repetate în mod regulat, până când mintea şi inimile cetăţenilor să nu înceapă rupă releu lung ruginite.
acasă

Dar filmul "11 oră lea", împuşcat de studioul Warner Bros şi narat de Leonardo DiCaprio, ar putea distribui gratuit, având în vedere subiecte actuale şi de gravitatea problemei. Dar aici, de afaceri este mai important decât profitul, mai degrabă decât principiile morale. Nu fi surprins dacă se dovedeşte că proprietarii şi administratorii de studio atunci când se analizează de la începutul filmărilor nu a venit dintr-o dorinta de a contribui la salvarea Pamantului, ci din dorinţa de a face bani pe subiect la modă. Capitalismul trebuie să moară ».


Dar există şi bloggeri care critica de film: "M-am uitat raspiarenny Home - pentru mine aceste filme da impresia de exact opusul a ceea ce a fost destinat."


acasă

Katia Kibovskaya chaskor.ru

Marţi, 30 iunie 2009
Vizualizări: 6872

Citiţi de asemenea

Maimuța Haplorhini este un mamifer din subordinul primatelor.Maimuțele Haplorhini au un nas uscat și un simț mai puțin d...
126
Din clasa întîi orice copil începe să învețe formule fără sfîrșit, reguli, și excepții la la diferite materii — de la ma...
153
Există un obicei foarte bun...Un obicei vechi de mulți uitat...Obiceiul de a începe ziua cu contemplarea frumuseții...De...
259
Atracția pentru dulciuri o are majoritatea oamenilor. Dar cît de inofensiv este zahărul? Majoritatea dintre noi consum...
332