ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

«Case, drumuri, pământ» — conceptul de ieşire din crizăAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Propunere RODP "Apple" este înscris, GA Iavlinski
Decizia Comitetului Politic numărul 10 din 28-02-2009, 02.03.2009 PM


Iabloko propune conceptul de criza.

1. Spre deosebire de Guvern, credem că cauzele crizei economice din Rusia nu este doar exterior (financiare eşecul mare a politicii SUA), dar şi interne. Acest lucru explică de cauzele interne ale amploarea şi gravitatea crizei din Rusia. Despre aceste motive, noi am declarat în mod repetat în ultimii ani.

2. Evident, direcţia principală a unui sistem economic eficient în Rusia este a statului de drept, îmbunătăţirea radicală a fundamentelor instituţionale ale economiei şi trece de la dependenţa de materii prime. Cu toate acestea, timp o oportunitate pierdută - acum este un drum lung şi dificil politic.

3. Noi credem ca de politică economică actuală a Guvernului haotic şi ineficient. Acesta este conceput să aşteptaţi pentru îmbunătăţirea situaţiei economice mondiale. Politica guvern bailouts este închis şi secretos.

4. Noi insistăm că politica guvernului trebuie să vină din faptul că, în viitorul previzibil, nu există niciun motiv să ne aşteptăm îmbunătăţirea condiţiilor economice mondiale o, şi, prin urmare, măsuri urgente vizează recuperarea rapidă a stimulentelor economice de dezvoltare pe piaţa internă.

5. Bazat pe o situaţie politică reală, sub presiunea timpului extreme, precum şi ceea ce sa făcut un fel sau altul pentru a sprijini sistemul bancar, precum şi rata de rubla de schimb, în noţiunea de criză este nevoie să mergeţi la o situaţie de urgenţă la nivel naţional politica de dezvoltare la scară a cererii interne.

Datele recente cu privire la dinamica medie a economiei sugerează că este acum este momentul în care necesită măsuri serioase pentru a scala o revenire bruscă a cererii.

În condiţiile predominante ale politicii de dezvoltare accelerată a cererii interne este, de fapt singura sansa pentru ţară.

"Case, drumuri, pământ" - direcţia principală în depăşirea crizei: construcţia de locuinţe masive - casa de fiecare familie. " Finanţarea această direcţie ar trebui să provină din toate sursele posibile de rezervă şi de buget. Pentru aceste scopuri ar trebui să fie utilizate nu mai puţin de 75 la sută din totalul resurselor publice şi de rezerve la 1 martie 2009.

Investiţii în construcţia de locuinţe în următorii şapte ani ar trebui să fie mai mult de jumătate din toate investiţiile în Rusia. Locuinţele şi activităţile de construcţii de sprijin va contribui la depăşirea recesiunii şi de a promova creşterea economică. Este cunoscut faptul că un salariat angajat în locuinţe, oferă de lucru pentru un an pentru o persoană, în industria materialelor de constructii, in industria de transport legate de lucrări de construcţii, comerţul cu materiale de constructii. construcţia de locuinţe este de asemenea crucial pentru producţia din metal şi oţel, electrice, ţevi, instalaţii sanitare, mobilier, electronice şi industria uşoară. creşterea radicale în măsura în care a locuinţelor va contribui la reducerea preţurilor materialelor de constructii.

Importante socio-politice şi economice măsurile cele mai ar trebui să fie un transfer masiv de teren în proprietate privată pentru construcţia de case de familie din întreaga ţară. Scară economică revoluţiei de mare din acest terenuri şi imobile, care va apărea în cinci-şapte ani, va crea o nouă situaţie fundamental în economia Rusiei şi în termeni de capitalizare sale şi, în ceea ce priveşte mobilitatea forţei de muncă.

Investiţiile în construcţii de locuinţe, în mare măsură va salva Dl.Fata-de locuri de muncă, şi de a crea întreprinderi noi care să asigure creşterea economică, atât în prezent cât şi pe termen lung. Ne putem aştepta apariţia a cel puţin 2 milioane de noi locuri de muncă în următorii doi ani. Cea mai mare parte va fi de locuri de muncă în sectorul privat, precum şi din zonele care furnizează servicii vitale pentru populaţie.

Locuinţa este indisolubil legată de construcţia de drumuri, poduri reparatii, baraje, dezvoltarea infrastructurii de transport, crearea de noi clădiri publice şi şcoli. Construcţia de clădiri şcolare noi pe de o parte, de a crea imediat locuri de muncă, şi pe de altă parte, va oferi copiilor noştri cu moderne, ştiinţe în condiţii de siguranţă, echipate cu şcolile tehnologice inovaţiilor, fapt care duce la rândul său, la creşterea nivelului de educaţie, calificările profesorilor creştere exacte şi naturale, diseminarea Internet.

construcţiei de locuinţe, care are o valoare enormă socială pentru populaţia din Rusia este astăzi singurul motor şi principalele potenţiale capabile de a activa întregii economii naţionale.

Strategic, principalul motor al economiei ruse în viitorul apropiat ar trebui să devină o dezvoltare economică modernă a teritoriilor din est, dezvoltarea lor prin construirea de locuinţe şi drumuri.

Alte măsuri anti-criză importante:

1. Creează o situaţie absolut transparent: orice cetăţean rus, care merge la Internet, ar trebui să poată să ştie ce este fiabil petrecut în fiecare bănuţ din rezervă şi fonduri bugetare.

2. Nu a retrage bani din economia reală: o abrogare de trei ani de întreprinderi de inginerie pentru plata TVA, 90 la sută mai mici de impozitare toate plăţile în agricultură, aproape în întregime din primele de asigurare.

3. Punerea în aplicare a unei măsuri de activ şi important pentru sprijinirea populaţiei pentru creşterea cererii de consum şi creşterea dramatică a capacităţii de pe piaţa internă. Reducerile de taxe pentru persoanele cu salarii mici, facilităţi fiscale pentru cumpărarea unei case, o scădere accentuată în valoare de dobânzii la împrumuturile pentru achiziţionarea de maşini noi, scutiri de impozite pentru cei care astăzi au avut mari dificultăţi plata unei învăţământul superior, precum şi familii sărace şi cu venituri medii. taxe de anulare sau, în cazuri extreme, un moratoriu asupra creşterii taxele de şcolarizare. Această asistenţă ar trebui să se adreseze doar celor care sunt garantate să-l petreacă în interiorul ţării - nu "rezervă" pentru viitor şi nu va trimite în străinătate. Ajutor de oameni trebuie să fie organizate astfel încât a fost legat împreună cu investiţiile directe în locuinţe şi infrastructură.

4. Cheltui fonduri de rezervă, mai puţin de investiţii în construcţia de locuinţe, precum şi rezervele minime obligatorii de asigurare, strict pentru acest scop - să completeze veniturile în scădere.
Măsurile propuse ar duce la creşterea cererii finale, un link la un intermediar, iar acest lucru va da un impuls la creşterea economiei.

Dar creşterea economică este posibilă numai prin locativ şi a infrastructurii pentru aceasta, precum şi industriile de fabricaţie, inginerie mecanică.
Locuinţa este locomotiva numai că poate trage ţara din criză, trebuie să rulaţi acum.

În condiţiile de incertitudine mare guvernul este obligat să genera o cerere şi a resurselor sale.

* * *
Părţi consideră că Rusia are o şansă nu numai pentru a depăşi criza, ci şi rezolva probleme reale istorice - multe milioane de oameni trăiesc aranjament, cei care au nevoie de locuinţe şi doresc.

Această sarcină ori mai multe autorităţi a promis să rezolve, dar acum este nevoie pentru prima dată în ultimele decenii, oportunitatea de a dezvolta politici economice cu care se confruntă naţiunea.

Pentru punerea în aplicare a propus Conceptsii ţara dispune de resursele necesare şi condiţii. Voinţă politică şi de un sentiment de responsabilitate istorică.


http://www.yabloko.ru

Duminică, 28 iunie 2009
Vizualizări: 1872

Citiţi de asemenea

Știm cu toții că în Japonia sînt unele dintre cele mai avansate tehnologii din lume, dar japonezii au mers departe nu nu...
55
În gospodăria ecologică ”VioPark Varnița” a nins. Cîmpiile, lacurile și vegetația au îmbrăcat straie albe, iar peisajele...
98
Această brînză de vaci nu provoacă fermentație în intestin, se digeră bine și are un gust plăcut. Încercați să pregăti...
272
SUA lansează primul sistem plutitor Ocean Cleanup, care va curăța oceanul de resturile de plastic, a declarat pe 8 sep...
135