Cauta pe Internet contribuie la încălzirea globală — oamenii de ştiinţă

/ Vizionări: 3446

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

RIA Novosti .

web Oamenii de stiinta de la Universitatea Harvard (SUA) a identificat impactul asupra mediului a fost o căutare pe internet - Sa dovedit că două din interogarea de căutare definite pe Google.com, să conducă la emisii în atmosferă aceeaşi cantitate de dioxid de carbon, ca punct de fierbere un ceainic plin, Radio şi Televiziune a raportat luni de BBC.

Emisiile de dioxid de carbon, care este considerat vinovat şef al încălzirii globale, se datorează enerogopotrebleniya mari din centrele de date mari, care sunt gestionate de către Google din lume.

motor de cautare american cunoscut pentru calitatea de căutare, dar, potrivit oamenilor de stiinta de la Harvard, este cauzată de faptul că Google utilizează mai multe baze de date simultan, aruncând astfel de dioxid de carbon mai mult decât unii dintre concurenţii săi.

O căutare tipică pe Google de pe computer produce aproximativ 7 miligrame de dioxid de carbon. Crearea de noi în fiecare cerere de căutare, în funcţie de oameni de ştiinţă, o creştere a emisiilor de jumătate.

De asemenea, studiul a constatat că pentru fiecare conectarea doua PC-ul la Internet în atmosferă 0.02 miligrame de dioxid de carbon. În fiecare zi, pe Internet este procesat aproximativ 200 milioane de interogări de căutare.

Oamenii de stiinta îngrijorat de impactul asupra mediului a industriei tehnologiei informaţiei. Studii recente au arătat că sectorul de IT la nivel mondial a făcut aceeaşi cantitate de gaze cu efect de seră, precum şi toate companiile aeriene din lume.