ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Ce a fost, spune-mi? Miraje … Miraje …Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

/ Articles/28nov07_eda/p1.jpg A se vedea adevărul ne împiedică convingeri false, impuse-ne pe noi de familie sau societate. Să încercăm a vedea de cealaltă parte a cunoştinţelor impuse de noi. Este vorba despre sănătate.
"Carnea ar trebui să fie om, deoarece conţine proteine necesare organismului "- asa am fost invatati din copilarie.

Este, de asemenea, în cazul în realitate?

În primul rând, carnea este foarte dificil de a digera alimente, are o mulţime de energie. Gandeste-te la sentimentele tale după masă - în greutate, somnolenţă, stare generală de rău. Plus - metoda de preparare. Pentru carnea a fost gustoase - este prajit, se adauga condimente, sosuri. Care sunt avantajele?

În al doilea rând, carnea nu este complet digerat, conţine o mulţime de deşeuri. îndepărtarea lor este cheltuit preţioase energia mea. Prin urmare, gravitatea. In natura, proteine vegetale suficient, care sunt pe deplin asimilate inteligente organismului nostru.

În al treilea rând, tractul digestiv uman nu este proiectat pentru digestie de carne, noi - nu ierbivore, carnivore.

În al patrulea rând, oameni - acest lucru nu este doar a corpului, este, de asemenea suflet. Un aliment similare provoacă o mare rău ei. Împreună cu o persoană consumă carne de energie de frică şi de agresiune.

Si tine minte Biblie: animale - fraţii noştri mai mici. Înghiţi până fratele mai mic - nu este o perversiune?

Puteţi găsi informaţii în apărare de a manca carne. Dar există un alt aspect - decât să o justifice?

Spune-mi, te pot ucide cu mîinile lui pisica iubita Murzik, fără piele şi-l mănânci? Nu? Dar dacă mănânc carne, pentru ai face alte persoane. Asentiment cu dumneavoastra. Şi mulţumit chiorăit timpul mesei. Tu - a participat la crima, plătiţi bani în scopul pentru tine de a ucide animale. Pentru ca o vacă sau de porc, de asemenea, au fost o dată în viaţă, încredere să mângâi omul, nu-l aşteptam să perfidie astfel.
Doar nu se confunda cauza si efect - de carne vândute, deoarece este mâncat, dar nu invers.

"Zaharul este necesar pentru activitatea creierului. Cunoscut?

Este adevarat. Parţial. Numai creierul are nevoie de fructoză - natural de zahăr conţinute în fructe. Aceste produse sunt dulci de la sine, din natura. Ei sunt usor de digerat, dau o explozie uriaşă de energie şi vitamine.
Zahărul rafinat - chimie pură. Este rapid absorbit in sange, oferind o senzaţie uşoară de euforie, care este rapid în criză, forţând înapoi la "doza". Acesta este un medicament unic, pe care am arborat în copilărie. Dupa aproximativ 20 de minute după luarea de zahăr în organism există o lipsă de vitamine B - şi că avem cu tine dintii, pielea şi părul.

"Pâinea este regele"

Adevărul absolut. Aici sunt doar născut atunci când această expresie, pâinea făcută în alt mod. Sami a crescut secară, s-au treierat, framanta aluatul pe apă şi copt în cuptor. E cald, gustoase şi un produs bun, care conţin energia de cereale vii, terenurile în sine.

Faina nu conţine nimic pe valoarea biologică este egal cu nisip. aluat dospit, în special în stare proaspătă, în special dulce, conduce la blocaje ale intestinului şi ciclul de paraziţi. Anchetatorii consumul de role proaspete - din nou, dinţi prost, par, piele, plus probleme digestive.

"Am revigora - cafea, ceai negru, cacao, ciocolată. Fără ei, am stors ca o lămâie. "

Stimularea efect al acestor produse pe scurt. Ele acţionează, de asemenea, ca un drog, care necesită o creştere permanentă a dozei. Cafea, ciocolată încetineşte digestia proteinelor, contribuie la eliminarea de calciu din organism. Urmaţi-vă - cat de repede dispare bucurie după ce a luat astfel de alimente?

Ştiu că pentru mine: zilnic doza mea de cafea avut o dată 4-5 cani pe zi. Si oricum, avansează rapid somnolenţă, necesară o doză nouă. Situaţia sa schimbat dramatic după trecerea la alimentatie naturala si ceai verde. Am devenit prnărui în zori şi flutter toată ziua. Nr stimulatoare.

"Consumul de alcool, nicotina, canabis ... - am nevoie pentru a scapa de stres."

Nu voi scrie despre el, citeste o carte de Alain Carr, el este un studiu foarte detaliat orice iluzii cu privire la aceste medicamente.

Aici este o listă de alimente patogene:

Alb (în special rafinat) de zahăr şi toate preparate pe bază de acesta;
condimente ascuţite, oţet, muştar, acid citric, de fum de toate tipurile, alimente prajite, alimentele grase, uleiuri rafinate, margarină, grăsimi sintetice, cafea, ceai, cacao, băuturi precum "cola", alcool şi toate produsele realizate cu faina alba, vechi, moale legume şi fructe, produse de drojdie de fermentaţie (cu excepţia drojdiei), conserve şi alimente conservate, inclusiv caramel, lapte praf si condensat.

"Dacă mă îmbolnăvesc, medicina noastra ma va ajuta sa devina sanatos"

Gândiţi-vă - în cazul în care medicii tratarea bolii, toate au fost de mult timp sănătoase, cu un astfel de număr de medici şi un număr foarte mare de "pilula cele mai eficiente.

Ceea ce cu adevărat?

În sistemul nostru, medicul de medicina primeşte bani numai de la cei bolnavi. Şi când au venit să-l vadă. Doar că - vom plăti pentru sfaturi medicului său, şi nu pentru rezultat! Şi, uneori, medicul plăteşte o companie farmaceutica - că el a subscris la anumite medicamente. Nu întotdeauna, aceste medicamente au fost plin de studii (sau le-au cu mită - aceasta metoda, de asemenea, există). Pentru noi poate pune doar un experiment. Acest ştii?

Medicul indeparteaza simptomele a corpului, în care el de specialitate. Iar el nu-i pasa nici de organele noastre. Dacă ne presiune, ne-ar fi eliberat de comprimate de presiune. Dar nimeni nu va spune ce se va întâmpla cu rinichii noştri după tratament. Şi nu faptul că, după un tratament de presiune normală. Cel mai probabil, comprimate va fi companioni pe tot parcursul vieţii.

La temperaturi ridicate, medicul va prescrie antibiotice pentru a evita o imagine mai complexă a bolii şi statistici sărace în zona lor. Este mai uşor - să omoare toate bacteriile din organism. Dar el nu ţi-a spus că suferă cu microflora intestinala, dar este restaurat-a lungul anilor. Şi totuşi - este dinţii galbeni, pielea şi căderea părului. Şi totuşi - că este o muncă grea pentru ficat şi rinichi pentru eliminarea toxinelor din organism. Bare de tratament oferite de răceală.

Dacă beţi comprimate, citiţi adnotare la aceasta, şi încercaţi să-l pentru tine pentru a intelege ce se intampla cu corpul tau preferat după admiterea lor. Sau, Intreaba un medic la care ai incredere, si uita-te la reactia lui.
Asta e sistemul. Există oameni reali, medicul reală, care ne vad ca un organism integrantă, ajuta găsi cauza bolii şi eliminarea acesteia. Ei cred, nu sunt mulţumit de general acceptate, ele sunt în căutarea de noi abordări pentru om, nu boala. Ei sa-ti spun despre beneficiile unei alimentaţii sănătoase şi să consilieze cu privire la natura din reţeta. Ei căciuli!

Nu vă grăbiţi să se revolte - ceas împrejurimile. În mediul de acolo sunt oameni care, pentru mulţi ani de către medici merge? Şi boala lor pentru un motiv oarecare nu dispare, să devină doar mai complicate ... şi deja trebuie să meargă la spital în fiecare an, o geantă de mână este prescris trusă de prim-ajutor, şi încă mai este credinţa în doctor bun.

Şi tu? Ce crezi?

Kandalova Tatiana
prin trimiterea de "fericirea femei. Pas cu pas
www.subscribe.ru / catalog / home.woman.lubimaya
Sursa: http://skazka.nsk.ru/

Miercuri, 28 noiembrie 2007
Vizualizări: 3020

Citiţi de asemenea

Fiecare are nevoie de momente pentru relaxare și detașare de rutina zilnică. Pentru realizarea acestui lucru, fiecare op...
76
Vreți ca copilul să reușească în viață? Atunci toată copilăria mîngîiați-l, îmbrățișați-l, acceptați-i sentimentele. Nu ...
182
În Republica Moldova început Campania națională de plantare a arborilor „Prin sădirea de pădure salvăm Moldova”, o acțiu...
70
De hramul orașului Chișinău, Compania ”Viorica Cosmetic” a deschis primul magazin Viorica cu un concept nou, conceptul d...
120