Ce de a alege: un adevărat pom de Crăciun sau artificial?

/ Vizionări: 4458

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

brad Pentru multe familii este una dintre tradiţiile de la Nisa din ajunul Anului Nou - Craciun decor copac.

După cum se ştie, selectaţi copac pot fi naturale sau artificiale. S-ar părea că răspunsul este evident: pentru a salva planeta de la foame de oxigen, pomul de Crăciun în casă trebuie să fie artificială. De fapt, credem că este mai ecologic alegeri prietenos. În plus, comoditate, curăţenia în casă, de Crăciun, brazi artificiali nu au nevoie de udare, şi pot economisi bani dacă nu cumpără un copac nou în câţiva ani.

Cu toate acestea, nu toate că simpla Crăciun. Brazi artificiali sunt fabricate din material plastic derivate din petrol. Pentru acele folosite plumb-acid şi a altor aditivi care au fost testate pe animale de laborator, rezultă în neregulile asociate cu ficat, rinichi, neurologie şi deteriorarea sistemului de reproducere. Masurarea Richard, director al Programului de studii de mediu la Universitatea din Carolina de Nord, la Asheville sfătuiţi să ţină copiii departe de copac şi nu-i lasa sa o atingi. În plus, el nu se recomanda un aspirator pentru a curăţa praful de sub copac, în special cu vid, care nu are un filtru.
Deci, ce naturale de viaţă despre copaci?

brad

Cultivarea fermă pentru pomul de Crăciun. Foto de la wikipedia.org


Când arbori sunt cultivate în ferme în mod special, acestea contribuie la izolarea dioxid de carbon care este produs de industria modernă. Uneori este nevoie de costul de transport este mai mică decât copacii din China. Dar dacă un copac artificiale nu se descompun, ulterior, brazii naturali, dimpotrivă, pot fi reciclate de microorganisme benefice şi să aibă un impact semnificativ asupra mediului.

Mai bine, cumparati un brad de Crăciun într-o cadă, şi după sărbătorile să-l plante şi să contribuie la ecologizarea terenurilor lor nativ.

greenword.ru