ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Ce îmi dă personal dieta cu alimente crudeCe  îmi dă personal dieta cu alimente crude

 

La drept vorbind, pentru ce ar trebui să trecem la o dietă cu alimente crude, privindu-ne de plăcere de a mânca gustos? Ce dă omului dieta crudă, comparativ cu tipul obişnuit de alimentaţie?

În primul rând, conform opiniei răspândite, dieta crudă şi vegetarianismul sunt o tortură, este necesar să te limitezi, ai nevoie de voinţă, etc., aceasta conţine o atitudine greşită faţă de mâncare crudă, care nu este o constrângere, ca şi în cazul de dietă curentă. Dieta cu alimente crude  este o tranziţie la alt tip de alimentaţie, fundamental diferit în comparaţie cu tipul obişnuit de mâncare (iar în viitor - şi de viaţă). Dar astăzi vorbim în mod specific despre rezultatele, pe care ni le oferă dieta crudă, fără abstracţii de gen"stare bună de sănătate", ci concrete, speciale pentru mine.

Greutatea mea este acum 65-70 kg la o stătură de 180 cm. Părinţii cred că este puţin, eu –tocmai bine. Am practicat dieta cu alimente crude până la serviciul militar, am cântărit 70 kg, când m-am întors - 85.  Am reluat dieta crudă şi am pierdut în medie pe lună 5 kg,  până când greutatea nu a revenit la normal. Tranziţia deplină la alimente crude, restructurarea microflorei organismului  durează un an. Sper că după ce va trece un an, greutatea mea va creşte, pentru a obţine acest lucru, fac sport, jogging dimineaţa, mănânc seminţe încolţite.
Datorită dietei crude (ci mai curând,  cantităţii de energie eliberate), scularea în dimineaţa (in cazul meu la 6:00), nu creează nici un fel de probleme.

Capacitatea de muncă – lucrul în birou) nu oboseşte deloc. După muncă, nu apare nici un fel de situaţii de gen când vrei doar să cazi pe canapea şi să nu faci nimic. Energie, cât doreşti, la serviciu merg la fel de energic ca şi după el, şi ţinând cont că munca mea îmi place, pot să spun că devin şi mai energic, pentru că afacerea preferată îmi dă puteri şi nu mă demoralizează sau extenuează.

Dieta crudă îmi ajută să arăt bine. Burta de bere şi bărbia dublă? Nu, mulţumesc. în tinereţe am făcut exerciţii în sala de sport, dar nu am reuşit să elimin grăsimea de pe abdomen, nu am ajuns la nici un rezultat, numai cu trecerea la dieta crudă muşchii abdominale au devenit efectiv vizibile. Toţi adepţii dietei crude remarcă  că tenul feţii se îmbunătăţeşte, părul devine mai puternic, dispar probleme ale pielii, acnee, etc.
Sănătatea este într-adevăr puternică. În timp de iarnă nu am fost bolnav nici o dată, totodată la temperaturi până la  -20 am umblat fără căciulă şi cu scurta descheiată.

Conştientizarea – omul care consumă carne şi produse alimentare sintetice şi chimice reaminteşte, de fapt, un dependent de droguri, în mod constant drogat cu anumite substanţe. Dieta crudă este o singură cale, care permite omului să devină ceea ce lui este predestinat de natura înseşi – încununarea creaţiei, ci nu, o bucată de slănină pe picioare. Să nu trăim doar pur şi simplu, ci să trăim pentru ceva. Dieta crudă ajută să ne debarasăm de ceaţa care învăluie privirea persoanei obişnuite, să vedem cu ochii diferiţi nu numai  ceea ce mâncăm, ci şi lumea în general. Dorinţa de a crea, de a iubi  poate să reamintească "tot felul de adepţi lui Krishna,  sectanţi, dependenţi de droguri,  hippies, etc.". Ei bine, e problema lor. Dieta cu alimente crude  nu este pentru toată lumea. Cui îi place cum trăiesc,  este dreptul lor şi problemele lor.

 

 

Sursa: syroedenie.blog.ru

Marţi, 21 iunie 2011
Vizualizări: 2370

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

În întreaga lume, serviciile stomatologilor sînt foarte scumpe.... Ca toate serviciile în care cineva face pentru noi, c...
275
Cu 15 ani în urmă, întorcîndu-se dintr-o regată în Hawaii,  un tînăr yachtsman, fiul unui magnat chimic bogat, Char...
203
Cum ne-au învățat pe toți, vă amintiți? Muntele Everest este cel mai înalt munte de pe planeta noastră. Nu! De fapt, ace...
359
Cel mai vestit chirurg, profesorul Fiodor Grigorievici a avut aproape întotdeauna o greutate de aproximativ 65 de kilo...
351