ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Ce inseamna PROPOLIS si ce proprietati curative are
 

 

Introduceti in trusa de prim ajutor de acasa tinctura de propolis. Este cel mai bun dezinfectant natural care va poate veni in ajutor. Si dupa o vizita la dentist, propolisul poate fi folosit pentru calmarea cavitatii bucale.

 

Propolis insemna “a apara cetatea”. Asadar este scutul de protectie creat de albine impotriva factorilor din mediu care ar putea deteriora stupul. In mod similar, devine valoros si pentru oameni.

“Consumat ca supliment, remediul are in primul rand are aceasta actiune antiseptica, antibacteriana” a declarat dr. Andreea Dragomirescu, medic fitoterapeut, in cadrul emisiunii “Ce se intampla, doctore?”.

“Propolisul se obtine razuind peretii stupului cand afara sunt peste 20 de grade Celsius” a declarat Cecilia Caragea, reprezentant magazin on-line produse apicole, in cadrul emisiunii “Ce se intampla, doctore?”.

De asemenea, propolisul este un aliat important impotriva virusurilor. In special in durerile acute de gat, puteti mesteca propolis pur sau puteti folosi tincturi.

“Este un foarte bun antiviral impotriva tuturor tipurilor de virusuri, este un bun antiinflamator ceea ce il recomanda in multe tipuri de infectii si inflamatii” a declarat dr. Andreea Dragomirescu, medic fitoterapeut, in cadrul emisiunii “Ce se intampla, doctore?”.

“Propolisul este foarte bun, atat doar ca trebuie purificat ca sa nu contina urme de polen la care unii pot fi alergici” a declarat Cecilia Caragea, reprezentant magazin on-line produse apicole, in cadrul emisiunii “Ce se intampla, doctore?”.

Datorita calitatilor antiinflamatoare si antiseptice, poate calma si disconfortul aparut dupa o vizita la dentist.

“In acelasi timp, propolisul e indicat in cazurile de gingivita si parodontoza, deci se poate mesteca propolisul brut, ca atare si are un efect local, antiseptic” a declarat dr. Andreea Dragomirescu, medic fitoterapeut, in cadrul emisiunii “Ce se intampla, doctore?”.

Unguientele cu propolis se aplica pe rani usoare, tinctura de foloseste pentru infectiile faringiene dar si pentru a dezinfecta pielea. Propolisul brut poate fi folosit pe post de guma de mestecat.

 

 

 

Sursa: ecomagazin.ro

 

Joi, 15 august 2013
Vizualizări: 4117

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

Consilierul municipal din partea PSRM Vasile Chirtoca se pronunță pentru deschiderea grădinițelor și reluarea procesului...
170
Specialiştii susţin că pentru Moldova coeficientul de împădurire trebuie să nu fie mai mic de 25%, şi nu ca acum - 12,7%...
142
În următoarea perioadă, pînă în a.2039, schimbările climatice ar putea afecta grav pădurile din nordul Republicii Moldov...
140
Puțin este cunoscut faptul, că Republica Moldova este cea mai despădurită țară din Europa! Și asta ne afectează puternic...
146