ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Ce ne-am gandi — şi aşa de rău …Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Ce boală? Rezultatul de defecţiune a mecanismului fizic al omului sau o consecinţă a nemulţumirea faţă de viaţa mentală? Dar omul şi rezerve trupul său - o capodoperă a evoluţiei. Şi s-ar fi prea simplu o explicaţie faptul că temperatura de sub 40 - rezultatul unei rece sau hipotermie.
Unii psihologi spun că suntem bolnavi, deoarece doresc să atragă atenţia altora - este bolnav, aşa cum rudele ne înconjoară cu dragoste şi grijă.

Alti experti atribut boala ca o reacţie defensivă. De exemplu, nu vreau să merg oriunde, dar nu există nici un motiv bun. Dar rezultatul este destul de curând - noi chiar nu poate merge, pentru că a devenit brusc bolnav.

Toate au propriile lor motive. Tipul de boală indică probleme psihologice. Selectaţi - bolnav sau nu bolnav - este omul. Preferinţa este determinat de caracterul, temperamentul, calităţile personale, si cel mai important - un mod de gandire.


- De exemplu, naturii corozive şi tendinţa de a batjocori - o cale directă de a stomacului şi duodenului.

- "Bila" gândurile conduce la probleme cu ficatul si vezica biliara.

- În egoist este mult mai probabil să devină bolnav de la alergii sau cancer, decat altruists. Dacă o persoană nu-i pasă despre alţii, să le trateze cu ostilitate, celulele corpului facă acelaşi lucru - ei încep să producă anticorpi împotriva propriilor felul lor, sau proliferative în detrimentul tuturor celorlalţi, aşa cum se întâmplă în formarea de tumori.

- În cazul în care un copil devine bolnav cu angină pectorală, aceasta înseamnă că se simte în acest moment inutile. Adult - Dacă aţi înţeles că cuvintele lui "zbura în vânt."

- Bolile cardiace apar atunci când o persoană se aşteaptă să-l asculte.

- Dureri de cap - atunci când ne simţim umiliţi sau se simt inferioritatea lor, atunci când afectate de o furtună de emoţii, a suprima furia lui.

- Probleme cu simţurile spun reticenţa oamenilor de a auzi, a se vedea, etc De exemplu, o viziune a copilului indică o respingere a percepţia realităţii, aşa este. De exemplu, părinţii ciorovăială constantă.

- Vinovăţia Insomnie din cauza temerii, neîncrederea de viaţă, un sentiment de.

Desigur, acest lucru nu este intreaga lista de boli şi cauzele lor probabile. Puteţi nu sunt de acord cu avizul medicilor despre boala şi cauzele sale. Dar din ceea ce ne asculta pentru tine şi ce fel suntem în cauză numai în beneficiul sănătăţii noastre. Găsirea pacea interioară şi confort spiritual - este obiectivul nostru de recuperare.
Sa ne gandim pozitiv!Polina Pavlova
Levoberegny NAVIGATOR


Miercuri, 30 aprilie 2008
Vizualizări: 2354

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

Viața este plină de sens, chiar dacă poate părea dintr-o parte incompletă.- Doi chinezi în ultimii 12 ani sădesc copaci ...
55
O femeie care coace pîine fără drojdie mai mult de doi ani, a împărtășit rețeta pentru maia cu mulți prieteni și cunoști...
229
Lui Ion Ceban i s-a dat pe gust mersul cu bicicletă. Astfel, pe două roți, acesta a mers în această dimineață să inspect...
46
Satul Muvîr din raionul Igrinsk nu cu mult timp în urmă, pur și simplu nu exista pe hartă. Recunoscut ca fiind neprofita...
144