ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Ce păr simti?Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Barem de coafură dăunătoare trucuri

Judecător pentru tine: dacă o femeie este o bruneta, ea a fost acolo, el şi grijuliu, să nu fie că este blonda. A face tot cu părul vice-versa echitabil - acestea sunt de cântărire sus, sa dus la imaginea lui de sufocant Carmen. titularii de drept păr LadiesCard uita în jos părul lui căpuşă, ondulatoare de păr şi o permanent. Doamnelor cu bucle se plâng de "cuib de cioara care naibii de pe capul lui şi braţul calcat pentru păr îndreptare ... şi aşa mai departe. În general, ne-am păstrat Ne adaptăm - desigur, pentru a deveni frumos. Cu toate acestea, multe proceduri cauzeaza pierderea parului semnificative, iar acest lucru înseamnă că va pleca de frumusete - de rău, leşin, a supraîncălzit parul este frumos nu poate fi. Puteţi face un fel de scară de rău, care este, o gradaţie de coafură diverse trucuri de gravitatea consecinţelor acestora.

permanente în valuri ondulatoare de par si-curl lucrări

Aceasta este probabil cea mai sigură pe care le puteţi crea cu părul său - şi, cel mai de scurtă durată. Pentru părul creţ curl nu va dura mai mult de o zi. Dar efectele şi practic nu - cu excepţia, desigur, nu este gata pentru noapte, vânt în ondulatoare de par. În acest caz, o noapte de nesomn şi un aspect palid în dimineaţa următoare garantate.

Colorare resurselor naturale

Această metodă de a schimba propria imagine său ar putea fi aruncate cu totul din lista de dăunătoare, deoarece şi Basma (vopsele naturale henna, pe care femeile folosesc de secole) sunt restaurate bine parul. Henna, de exemplu, tratează păr, strans "zakleivaya" mici fisuri. Colorantă pentru păr mai mult, mai gros strat de protecţie. În general, nu vopsea un basm, dacă nu unele nuanţe. În primul rând, Henna poate perezhech mult păr în cazul în care acesteia deţin pe cap pentru mai mult timp decât este necesar. Dar din moment ce această nevoie "pentru fiecare tip de par este determinată individual, şansa de a fi prins creşteri. În al doilea rând, dacă, înainte de cap a fost pictat cu vopsea regulate pentru par, acesta a crescut stratificare henna pot lua cele mai fantastice nuante. De exemplu, o blonda par artificial cu henna petele pot obţine verde. Dacă ţi-e dor, să zicem, punk, atunci cu siguranţă nu va fi supărat, dar leului a femeilor ar putea provoca această metamorfoză de traume morale.

Afrokosichki şi Dreadlocks

Este un mod destul de nevinovat pentru a face upgrade radical imaginea. Adevărat, şi, în special afrokosichki Dreadlocks, părul împletit de-al lor - acest lucru este, considerăm, niciodată. Untwist ei, atunci este extrem de dificil, este mai uşor de tăiat. Dar azi, femeile sunt în mare parte de moda împletituri din monofilamente sintetice dreptul kanekalon. Şi au dreptate - majoritatea europenilor este pur şi simplu nici o sumă de par necesare pentru a nu uita afrokosichki patetic si ridicol. Un păr de la kanekalona foarte asemănătoare cu naturale - masterat în legătură pur şi simplu le clientului păr. lungime a părului Kanekalonovyh poate fi orice, şi păr natural - cel puţin 10 centimetri, sau nu kanekalonu captură ce. piese de par sunt purtate o medie de şase luni, apoi suprimată, iar părul nu este deteriorat. În plus, împletituri artificiale şi Dreadlocks (care trăiesc componente cum ar fi "cusut"), uneori folosite pentru a masca şi părul să crească în urma unui experiment eşuat.

Extensie de păr

Cât de scump, dar atractiv, deoarece câteva ore puteţi obţine un cap impresionant de păr. Noua parul este ataşat la rădăcini vechi în diverse moduri, cel mai adesea - lipici fierbinte. Pentru păr gros, procedura merge bine pentru subţiri şi fragile - nu într-adevăr, deoarece capsulă lipici şi anexat la părul ei crea o povară suplimentară şi de familie creşte numai deteriorarea parului.

Vopsirea chimice

Procedura, destul de sincer, nu e bun de PRineset. Ca în cazul în care producătorii ar fi vrut să se asigure că produsele lor întăreşte şi hrăneşte părul - este viclean. Da, datorita componentelor speciale de vopsea de par, după sclipici, dar după o lună de lumină a fost plecat şi părul pare obosit.

Nivelul de degradare din pictura depinde de starea de păr, calitatea de fonduri achiziţionate, şi dacă, în ce interval de vopsea şi cum radical. De exemplu, în cazul în care blonda decide să devină o bruneta, parul va fi mai puţin traumatică. parul inchis la culoare ilumina mai greu, astfel încât prejudiciul va fi mai mare. În cel mai rău caz va trebui să se ocupe de uscăciune, despicarea varfurilor şi tristeţe, deoarece chiar si vopseaua cele mai rezistente în cele din urmă spălate.

Permanent

Perm, se pare, a venit cu diavolul: aceasta este un lucru foarte dăunătoare - şi acest lucru insanely dependenţă pentru cei care viseaza de bucle. În mod repetat a cedat tentaţiei Perm apoi brutal plata - părul lor sa transformat într-remorcare. chimie Focus în măsura în care ucide de păr, şi el era mort, si ascultator, loial începe să se răsuci de genul asta vrea o coafeză.

De altfel, coafor. Nu altul, ca diavolul, care nu a fost doar tatăl de chimie, dar şi tatăl minciunii, face masterat cabină atârnă taitei pe urechi de client naiv. Frizerilor asigur că a inventat un fel de substanţe chimice în condiţii de siguranţă (uneori numită biozavivkoy), care nu doar ucide, ci, dimpotrivă, tratează parului. Minciuna, chimie prietenos nu se întâmplă. Toate din ea dăunătoare, doar ceva mai mult, ca compozitii ale generaţiilor trecute, dar ceva mai puţin, ca, de exemplu, deja menţionate la biochimie.

"Antizavivka", "antihimiya", ea este o indreptare permanenta a parului ondulat

Absolută linie de top în pericol de rating. Aceasta nu este o procedură, şi chiar un război nuclear cu natura. Compoziţia este similar cu cel folosit pentru val permanente, se aplică pe păr. În domnişoare cu bucle moi, lipsite de viaţă, să îndreptaţi repede. Şi dacă buclele abrupte nu doriţi să le indrepta finisare în largul calcat roşu-fierbinte, şi mirosul de păr ars în astfel de momente se desfăşoară pe întreg teritoriul frizerie.

Victoria asupra naturii va fi temporar, şi în cele din urmă va fi nici o câştigători. Implicaţii ale "antihimii" la fel ca la chimie, dar înmulţit cu doi. Faptul că acesta din urmă, în unele cazuri permite femeii să nu deranjez deteriorat uscator de par - puteţi lăsa curl aşa-numitele umed, bate doar valuri cu degetele. Deoarece "antihimiey" şmecherie similare nu va funcţiona - acest lucru este literalmente părul proprietari a capturilor lor la uscator de par. Fără stil este foarte pushatsya, dar cu o creştere de fire uscate scrobeală spinning în direcţii opuse să crească din cauza rădăcini, care, desigur, îşi păstrează structura lor naturale buclat.

Toate acestea nu apel pentru abandonarea completă a schimbărilor în coafura. Naturaleţe absolută aceste zile - este mai degrabă utopic. Dar dacă alege între experimente moi si dure, cu părul alegere, desigur, mai bine de a alege primul. Iar în cazul celui de al doilea să se pregătească pentru faptul că părul deteriorat necesita ingrijiri speciale. Pentru a face acest lucru, remedii naturale doar se potrivesc foarte. Cum cele mai bune de a le folosi, citeste articolul "Operaţiunea de recuperare Lively.

chaskor.ru

Vineri, 29 mai 2009
Vizualizări: 4846

Citiţi de asemenea

Fiecare are nevoie de momente pentru relaxare și detașare de rutina zilnică. Pentru realizarea acestui lucru, fiecare op...
76
Vreți ca copilul să reușească în viață? Atunci toată copilăria mîngîiați-l, îmbrățișați-l, acceptați-i sentimentele. Nu ...
182
În Republica Moldova început Campania națională de plantare a arborilor „Prin sădirea de pădure salvăm Moldova”, o acțiu...
69
De hramul orașului Chișinău, Compania ”Viorica Cosmetic” a deschis primul magazin Viorica cu un concept nou, conceptul d...
120