ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Ce reprezintă ecoturiştii?Ce reprezintă ecoturiştii?

 

În ultimul timp tot mai popular devine conceptul de "turism ecologic". Multe companii de turism îşi deschid uşii pentru ecoturiştii din întreaga lume. În dreapta şi în stânga sunt răspândite sloganurile: "Deveniţi ecoturişti chiar acum!" Nimeni nu discută, este, desigur, o afacere bună în toate sensurile ecologice. Dar e necesar să ne lămurim: cine sunt ecoturiştii şi cu ce „pot fi mâncaţi”.

Un portret tipic al unui ecoturist - toţi oamenii care au întreprins o odihnă activă în simbioză cu natura. Veţi întreba: ce ecologic este în acest lucru?  Principala caracteristică a ecoturistului este dorinţa de a fi în armonie cu mediul înconjurător. Prin urmare, dacă ieşiţi din autobuzul turistic cu dorinţa de a absorbi înţelepciunea naturii vii, sălbatice şi neatinse – cu siguranţă, puteţi să vă numiţi un „mic” ecoturist.

Vă recomandăm să acceptaţi Clasificarea Internaţională a ecoturiştilor, în conformitate cu patru grupuri de interese.

Ecoturiştii din primul grup - oamenii care sunt atraşi de cercetările naturale şi căutarea a noi caracteristici ecologice ale mediului înconjurător.

 

Ce reprezintă ecoturiştii?Al doilea grup include oameni, care sunt absorbiţi de frumuseţile naturii, sunt gata să scape de agitaţia străzilor urbane într-un cort pentru a explora misterele planetei noastre.

Ecoturiştii din al treilea grup  sunt toţi cei care caută noi aventuri, au nimerit într-o zonă protejată şi au ajuns la o nouă înţelegere cu natura vie.

Şi, în sfârşit, în al patrulea grup de ecoturişti, vă propunem să includeţi toţi oamenii care merg pe străzile zgomotoase şi accidental se pregătesc să devină ecoturişti: ridică ambalajul căzut, udă copacul din stradă, pur şi simplu observă că după fereastră înverzeşte natura.

Hai să ne unim şi împreună vom încerca să facem fiecare locuitor al planetei un ecoturist întâmplător, deoarece acest grup este, probabil, cel mai util pentru mediul înconjurător.

Cu sprijinul serviciilor, care vă propun: lista condiţiilor de călătorie: viza, ţările fără vize, etc.

 

 

Sursa: ecofriendly.ru

ABONAȚI-VĂ
Luni, 16 mai 2011 15:27
Vizualizări: 3158

Citiţi de asemenea

„Viorica-Cosmetic” lansează în premieră pentru Moldova produse cosmetice inovatoare cu unt de canabis, care promit un ef...
198
Moldova este supusă unei catastrofe ecologice fără precedent. Zilnic, pe rețelele de socializare apar imagini cu păduril...
279
Norocoșii din cadrul Tombolei Cosmeplant „203 Premii: Câștigă-le tu!” și-au ridicat premiile generoase. Ceremonia de înm...
417
Potrivit oamenilor de știință, vîntul a suflat dintr-o anumită direcție specială, a îndepărtat o parte din stîncă, iar r...
362