Ce spune coafura?

/ Vizionări: 4882

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

firele de păr
Daca o femeie a decis să schimbe radical aspectul său şi a mers la un salon de frumuseţe, de a reduce parul lung si o tunsoare nouă a la Victoria Beckham înseamnă, în viaţa de aşteptare pentru schimbarea ei extraordinară. De exemplu, un divorţ!

Această declaraţie a fost făcută ca un salon de frizerie, şi psihologi, a fost mult timp să monitorizeze îndeaproape relaţia dintre schimbări în viaţa femeii şi dorinţa ei de a schimba radical aspectul său. Ei cred că forma de păr, lungimea şi culoarea parului depinde de el, ce personaj trasaturi o femeie vrea sa arate lumii, şi ce evenimente se va întâmpla în viaţa ei. Şi nu numai exterior - publice, dar pe dinăuntru - psihice. Pentru coafura - acestea se adaugă, este o oglindă aparte, care reflectă esenţa noastră.

De exemplu, experţii remarcat faptul că cei care decid să schimbe radical lungimea parului, sau dornic de schimbare, dacă este cazul, au avut loc în viaţa lor, încercând să se adapteze la noile condiţii. Speculatiile cercetători confirmaţi statistici. Ei spun că 53% dintre femeile schimba coafura lor la o scurtă în anticiparea sau imediat după un divorţ.

"Având părul scurt, oamenii devin atitudine mai proactivă, stantare calitatea, puterea, şi, destul de ciudat, capacitatea de a atrage un conflict, în timp ce pierde ocazia de a rezolva disputele prin mijloace paşnice" - spun ei.

Deci, dacă planul nu include furtună revoluţionară prea evenimente - parul este redus treptat, doi-trei centimetri pe lună!

vedrussa.org.ua