Ce trebuie să ştiţi, achiziţionarea unui teren pentru construcţia de locuinţe?

/ Vizionări: 4874

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

patrimoniu ... Pamantul nu mai este produs, agenţii imobiliari dori să spun clientilor. Pentru cei care îndoială, cumpără acum terenuri sau nu. Criza răcit piaţă - preţurile sunt în ultimii 18 ani a mers în sus pe deal, în 2009 a scăzut, în cazul în care 20, unde 30 la suta.

Dacă terenurile sunt necesare, ca obiect de investiţii, în beneficiul pare a fi nici pereprodash imediate. Dar dacă o casă de familie sau vila, preţurile actuale par să fie atractivă pentru mulţi.

Teren în Rusia - terenul de cearta. Cu statute diferite, proprietarii de diferite. Si chiar si cu impostorii, ajutând să îngroape banii în pământ.De la insigne la picioare acum ţara lui. El se plimba pe ea ca gazdă. Desenati planuri pentru viitorul imobiliare: o casa aici, există o grădină. Şi amintiţi-vă, de aproape un an pentru anunţurile privat căutarea de terenuri visul tau.

Denis Safonov, moşier: "Adevărul este că, în toate acestea şi au rezistat. Absenţa documentelor dovezi Rabern... Sunt departe de faptul că"

Şi am avut dreptate, - spun expertii, - chiar dacă documentele sunt în ordine, terenul poate fi un înşelător.

Terentyev, director de Internet pentru site-ul de vânzare de reale: imobiliare "Puteţi vinde terenul pe care este imposibil de a construi, de exemplu. Vindem terenuri Ilya într-o zonă sanitare sau aproape orice drum imposibil. Sau în altă parte în cazul în care costul este de nimic. Şi tu de fapt cum se spune, "a lua".

Aglomerat cu panouri jurul ruta Moscova. Din propunerile ameţit: "555 de ruble pe sute de metri pătraţi. Preţuri derizorii suspecte. Perspective sumbre. Deoarece terenul - un scop special.

Ilia Sapunov, CEO al companiei de dezvoltare: "Nu sunt misiuni mai multe terenuri, nu se poate construi, la toate,. O dacha pot fi construite agricole pe teren, dar sub construcţie ţară. Există o altă categorie de IZHS terenuri, locuinte individuale, de asemenea, până la 4 etaje se poate construi o casa . Cred ca acum nu există nici o altă specie,. Poate doar tu oferta agricolă terenurilor şi promisiunea că se va traduce, dar este mai bine să nu te pui cu el.

Categoria de terenuri şi limitarea utilizării acesteia în mod clar în certificatul de proprietate asupra terenurilor. Acest document ar trebui să furnizeze vânzătorului.

Dmitri Taganov, şef al centrului de analiză a brokerilor: "Trebuie să se uite la cine este proprietarul.. Pentru a exista optiuni" prieteni de prieteni "

Imediat după încheierea contractului de vânzare, cu certificatul vechi l-au trimis la Serviciul federal de înregistrare. unităţilor sale sunt din fiecare zonă. De acolo, o lună mai târziu, se întoarce de hârtie de culoare roz-galben au un nume nou în proprietarul spaţiu. Acum tu - proprietarului.

Pret pe sute de metri pătraţi depinde de mulţi factori: padure, un lac din apropiere. Distanta de la oraş mare. Direcţie. zone upmarket sunt peste tot. Şi chiar o movilă pic la site-ul ar putea afecta valoarea sa.

Ilia Sapunov, CEO al companiei de dezvoltare: "piese de schimb originale sunt de obicei prea scump. Pentru orice exclusiv, pentru orice frumusete oameni plătiţi.

oameni prost şi pentru pace a mintii. Pentru plate zona aproape de 15 hectar în cadrul nativ Voronej, Denis Safonov plătit 500 de mii de ruble. Un alt 3 la sută din această sumă, societatea a intrat la mediere.

Denis Safonov, proprietar de pământ: "În termen de două săptămâni, am stabilit care fac parte cumpere, şi tranzacţiile trecut.

Apropo, dacă doriţi să Rosregistratsia poate şi ar trebui să înveţe istoria zonei vending. - Monitoare Vand şi nu cred că e cineva cuvântul pentru el - de regula principala este proprietar. Orice încredere în acest caz, poate duce la apariţia neaşteptată a proprietarii reali de pe site-vis.

stie.ru / img / logo-video-nu-flash.jpg "> var so = new SWFObject('http://vpomestie.ru/online-.swf','mpl','590','455','9'); so.addParam('allowscriptaccess','always'); so.addParam('wmode','transparent'); so.addParam('allowfullscreen','true'); so.addParam('flashvars','author=Впоместье.ру:&file=http://bl.rutube.ru/dd053f11c76933ed24bc5c9c76029e37.iflv&description=Что нужно знать, приобретая землю под застройку жилья?&bufferlength=5&autostart=false&plugins=dplaylists-1&dplaylists.dxmlpaths=http://vpomestie.ru/choice.xml,http://vpomestie.ru/latest.xml&dplaylists.dposition=bottom&dplaylists.dskin=http://vpomestie.ru/DPlaylistsSample.swf&dplaylists.dtarget=_self&skin=http://vpomestie.ru/video-online.swf&link=http://vpomestie.ru&backcolor=003300&frontcolor=FFFFFF&lightcolor=FFFFFF&screencolor=003300&controlbar=over'); so.write('player');Raportarea Paul Poluychika.
http://vpomestie.ru/blog/1/2009-09-12-640 o condiţie prealabilă la sursă