ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Ce util tantari?Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Nu au ei nu venin, nici anestezic atunci când muşcă, doar unul guiţa refrigerare. Şi totuşi. Nu este un secret faptul că unele tantarii musca mai mult, iar altele nu părea să acorde o atenţie. De ce este acest lucru? Uită-te la ţânţari, care este în căutarea unui loc pentru o muscatura - vopetsya excepţia cazului în care, în orice loc? Desigur, nu. El a avut o privire atentă şi lung pentru un loc in care stick-ul în igloo lui. Şi pentru unii parametri se defineşte dreptul de loc? Victima a fost găsită de mirosul de tantari, doar caută şi un loc care miroase cel mai mult. Şi mai presus de toate mirosurile un punct sensibil - nu este concentraţia de sânge.

Un cunoscut adept bine de Yoga Yogananda a spus că el a fost surprins când profesorul lui Sri Yukteshvara tantari nu musca, în timp ce toţi elevii au fost obligaţi să se culce cu plase de ţânţari. Kazan şi Bard de vizitare din Tambov Igor Lyubimov mi-a spus el a fost uimit că prietenul său care lenevesc la soare, şi el se aşeză la fluturi şi libelule, şi Igor însuşi - doar muştele şi ţânţarii. Deci primă concluzie care se poate face - mai puţin muscatura tantarilor de oameni buni într-o stare de spirit calm, dar preferă agresiv. Tantarii sunt îndreptat degetul lui Dumnezeu si a Naturii, inversând persoană atenţia de la A la aceste probleme mentale, care poate provoca disconfort fizic (care este exprimată în afirmaţia "toate bolile de nervi").

Dar există un alt punct: Dupa ce a locuit o perioadă de timp într-un loc special, veţi începe să observaţi că ţânţarii muşcă mai puţin. Bunica a explicat în felul acesta: "Sangele tau, au mâncat deja!" Aceasta, desigur, nu este aşa. Numărul de tantari este imens, şi apar noi la fiecare două săptămâni, nu au putut mânca. Dar putem. Posibilitati de alimentatie, care au aparut in zona, ne sunt impregnate de compoziţia chimică a acestuia, se îmbină cu fundalul şi să devină invizibile pentru ţânţari, desigur, dacă nu avem boli mintale şi fizice persistente. Tantarii protejează Pământul de la invazia extraterestră şi răul - ah, ce bine semenilor! " Un om străin efectuate cu privire la alimente, dieta săracă şi, în general, se indică răni în curs de dezvoltare înainte de a le simte.

Dar, de asemenea, deoarece tantari încetează să muşte o persoană după komaroterapii desigur, doar de recuperare. Tantarii curata porii pielii înfundate, şi îmbunătăţeşte alimentarea cu sânge a parti ale corpului care sunt subnutriţi din cauza spasme ale muşchilor sau de prindere (ca avem trei loc muşcat - cald - acesta este un masaj!). Şi dacă limba de medicina chineză - au lovitură meu canale de energie subtile. Şi dacă am recunoscut importanţa de a practicilor de sănătate chineze şi a introdus în posturi clinici acupuncturisti, ar trebui să fie, şi pentru tantari să recunoască mare profesionalismul lor. Care ar fi un diagnostic aprofundat nu este efectuat un lucrător de sănătate - o, intelectuală cunoaştere livrescă - în cazul în care se aşteaptă să stick ac, şi ţânţari - direct simte. Dar canalele energetice au o grosime de un milimetru şi foarte puţin vina nu pot stimula inima, ci mai degrabă să persecute stomac. Şi în acel canal, care este deja zdrobitoare, înţepătură de ţânţar pentru a doua oară, în timp ce acupuncturist, care nu au informaţii complete, acul votknet in canalul funcţionarea corectă şi strica totul.

Deci, atunci când stai jos lângă un ţânţar, nu va grabiti sa-l omoare - este mai degrabă un ajutor divin. Doar inhaleaza si relaxeaza locul unde doare, puteţi să-l trimită pentru a satisface energia iubirii - aceasta va trece prin zona de pacient şi va contribui la vindecare. Şi vă mulţumesc pentru drum liber musculiţă absolut profesionist şi eficient, curs de acupunctura. În cazul în care boala dvs., astfel neglijat, ca intepaturile grindina, pur şi simplu de nesuportat - musculiţă ajuta: contradictorie în baie, înot, pune in roua, nu mâncaţi, şi mai divers deplasa mai mult, eliminarea Saas im Prättigaude energie. Corpul tau va transpira un esteri plăcută, şi tantari va recunoaşte vă regele naturii şi va zbura laterale rotunde, respectuos popiskivaya.


PS Ştim că vaccinarea împotriva bolilor diverse seruri sunt făcute de oameni recuperate şi animale, care conţin agenţi patogeni slăbit sau moarte, care organism ar putea dezvolta anticorpi la ei şi nu se îmbolnăvesc cu această infecţie. Dar nu doar ea şi tantari, care transporta sange (într-o intepatura nereuşite) de la o persoana la alta. Şi o fac în cantităţi microscopice, efectuarea vaccinării preventive generale. Cu toate acestea, anumiţi agenţi patogeni, cum ar fi malaria provoacă, adaptate acestui mecanism în scopuri propriile - excepţie care confirmă regula. Pentru cineva pe alergie la laptele mamei, dar este necesar să se pentru viaţa copilului dumneavoastră. În plus, în zona noastră climatică a bolilor transmise de ţânţarii, nu a fost detectat.

Tantarii nu sunt gripă vindecare, şi să ofere informaţii slăbit de organe, de un meteorit va fi mai mare impact şi în ce cantităţi acest sezon, iar corpul face ajustări şi creşte la aprovizionarea necesară autorităţilor de substanţe în cazul în care organismul este puternic, nu este nevoie pentru a vă informa de tantari.

Elena Salnikov, aloka16@mail.ru

Material trimis la ziarul "fi" un fel, gazeta.bytdobru.info
Indicele de abonament al ziarului "fi un fel": în Catalogul "de publicaţii din Ucraina - 96,421, în catalogul de Rusia" Ziare. Reviste - 21523; în directorul Belarus "Publicaţii din Federaţia Rusă, Ucraina Edition" - 96421.

Miercuri, 02 decembrie 2009
Vizualizări: 8379

Citiţi de asemenea

Legumele prezentate în acest articol sînt din ce în ce mai puțin prezente pe mese în zilele noastre. Dar în zadar, pen...
130
Fiecare are nevoie de momente pentru relaxare și detașare de rutina zilnică. Pentru realizarea acestui lucru, fiecare op...
110
Vreți ca copilul să reușească în viață? Atunci toată copilăria mîngîiați-l, îmbrățișați-l, acceptați-i sentimentele. Nu ...
218
În Republica Moldova început Campania națională de plantare a arborilor „Prin sădirea de pădure salvăm Moldova”, o acțiu...
83