ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Cea mai mare clădire din sticle de plastic din TaiwanAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate


Aceasta nu este prima experienta de construire a caselor din sticle de plastic, dar aceasta este prima şi cea mai mare cladire lume, construit de ingineri profesionale pentru proiect profesional. În contrast cu meşteşugurile amatori din trecut, această clădire în Taipei este cu adevarat impresionanta si aspectul modern.


Taiwan - este unul dintre cei mai mari consumatori de produse din plastic din lume. Un număr foarte mare de magazine şi restaurante de aprovizionare cu produse de la populaţia ambalate în plastic. 4.6 milioane de articole din material plastic pe an - este dimensiunea de plastic "eliberare" din Taiwan.

Într-adevăr, ca unul dintre cei mai mari consumatori lumea ambalajelor din plastic din lume, Taiwan este, de asemenea, renumit pentru realizarile sale in reciclare şi utilizare. Şi de această dată au ceva să ne surprindă.

Fotografia este una dintre cele mai recente constructii de cladiri din Taiwan, care se bazează compania Miniwiz Energie Durabila Development Company, dar spre deosebire de alte structuri în loc de beton si caramida sunt folosite aici blocuri din sticle de plastic. 1.5 milioane de sticle din plastic sunt construcţia de clădiri, pereţii, plafoanele, elemente de interior si de iluminat, toate realizate din sticle de plastic. Acesta este primul din lume, pe scară largă de constructii importante din lume.

Самое большое в мире здание из пластиковых бутылок

"Pentru a decide cum să creaţi ecologice cea mai mare construcţie, pe care le-am uitat în coşul de gunoi, şi a constatat că comun tip de cele mai multe resturi sunt sticle de plastic de ceai", - a declarat unul dintre autorii (Arthur Huang) proiectului: "Acest lucru ne-a inspirat pentru a crea cel mai mare clădiri lume refolosirea sticle. În cifre, structura nostru este după cum urmează: 130 metri lungime, 40 metri lăţime şi 26 metri de mare, şi toate realizate din PET ».

Самое большое в мире здание из пластиковых бутылок

Pentru a da puterea de proiectare, turnate sticle şi aranjate într-un fagure de miere. La data de asigurări de dezvoltatori, o astfel de structură nu poate rezista doar stresul de zi cu zi, dar de asemenea să fie capabil să reziste la acţiunea cutremurelor şi uraganelor.

Самое большое в мире здание из пластиковых бутылок

Sticlele sunt plasate într-un fagure de miere

O caracteristică interesantă ziduri suplimentare efectuate de sticle, există posibilitatea de a umplerea lor cu diverse substante: aer, apă sau nisip, în funcţie de cerinţele de desene sau de a crea o atmosferă anumită în cameră.

Самое большое в мире здание из пластиковых бутылок

Transparente pereţi straluceasca un soft lumina placuta.


Pentru construirea zidurilor de siguranţă la foc sunt acoperite cu rezistente la foc vopsea speciala, şi utilizate în cadrul sistemului de avertizare incendiu de obicei, cu detectoare de fum si injectoare.

e construirea de sticle de plastic "src ="/ pics/2010/04/facts_dom_iz_butilok06.jpg" alt = "Cea mai mare clădire din lume de sticle de plastic" />

blocuri solide pot rezista chiar şi un cutremur.


Pe tot parcursul zile de iluminat al clădirii va fi asigurată de lumină naturală, care va trece liber prin peretele transparent. În seara de construcţie vor fi acoperite de lumini uriaşe, de asemenea, colectate de la blocuri de sticle de plastic clar şi lămpi cu LED.

Самое большое в мире здание из пластиковых бутылок

Computer model.

La finalizarea clădirii vor fi utilizate pentru diferite expozitii si prezentari.

Самое большое в мире здание из пластиковых бутылок

Interne.


Reprezentantii companiei sunt în speranţa că experienţa lor în construcţia de clădiri completă a deşeurilor din plastic va fi în cerere nu numai în Taiwan, dar, de asemenea, în toate ţările, în căutarea activă soluţie la problema de deşeuri din plastic. Ne-am aşteptat deschiderea unei clădiri uimitoare, împreună cu BBC News.

Sursă

Duminică, 25 aprilie 2010
Vizualizări: 4737

Citiţi de asemenea

Legumele prezentate în acest articol sînt din ce în ce mai puțin prezente pe mese în zilele noastre. Dar în zadar, pen...
49
Fiecare are nevoie de momente pentru relaxare și detașare de rutina zilnică. Pentru realizarea acestui lucru, fiecare op...
84
Vreți ca copilul să reușească în viață? Atunci toată copilăria mîngîiați-l, îmbrățișați-l, acceptați-i sentimentele. Nu ...
195
În Republica Moldova început Campania națională de plantare a arborilor „Prin sădirea de pădure salvăm Moldova”, o acțiu...
75