ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Cea mai mare floare de pe planetaAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Florile sunt diferite. Unii pur şi simplu delecta ochi în grădină. Unele pot da un semn de recunoştinţă sau de sentimentele lor. Dar printre ei nu sunt monstri reală, care este înfricoşător da scurt.

Deci, de a cunoaste, sânge roşu-Rafflesia arnoldi (Rafflesia arnoldii) - cea mai mare floare din lume, care poate ajunge până la 90 de centimetri în lăţime şi cântăresc până la 11 kg.
Rafflesia arnoldi (Rafflesia arnoldii)

Dimensiune - nu singurul motiv pentru care nu ar trebui să includă această plantă în buchet dumneavoastră, mirosul de josnic lui, ca putrezire carne, bălegar şi zboară rezolvate doar sa polenizează. Şi că este destul de fericit Rafflesia, deoarece strămoşii ei a apărut aproximativ 46 de milioane de ani de la mici de 2 mm de plante a evoluat în giganţi.

În Rafflesia fără rădăcini, nici tulpina, nici frunze, flori de creştere din dreptul de liane în pădurile tropicale din Indonezia, Malaezia, Borneo, Sumatra şi Filipine, este un parazit.

flori colorate, format din cinci petale cărnoase, flori de la 3 - 4 zile, şi după polenizare, pe parcursul a 7 luni ale fătului în dezvoltare, care conţine 2 - 4 milioane de seminţe.
Rafflesia arnoldi (Rafflesia arnoldii)

Rafflesia descoperit pe insula Sumatra. Ofiţer Stamford Raffles şi botanist Joseph Arnold a făcut prima descriere ştiinţifică a plantelor şi să îl evalueze. A fost decorat cu nume sonor - Rafflesia arnoldi. Dar locuitorii au cunoscut pe existenţei sale şi a cerut nu mai puţin grandios - "Bunga Patma", care înseamnă "floare de lotus".

Pentru a fi precis, Rafflesia Arnoldi - cea mai mare floare, dar este cea mai mare inflorescenţă de 3 metri Amorphophallus de titan (Amorphophallus titan), de asemenea, cunoscut sub numele de "floarea cadavru", şarpe-copac "sau" Lily voodoo. "
Amorphophallus de titan (titan Amorphophallus)

Amorphophallus - o plantă-alunarii, o mulţime de timp el a petrece în formă de tuberculi imens, până la o jumătate de metru în diametru şi 50 de kilograme de greutate. Şi numai în primăvara din aceasta apare pestriţe stem-sharing, de la sfârşitul anului, care este în curs de dezvoltare un hard-disecat frunze frumos.

Amorfofalus - aceasta nu este o inflorescenţă unică, şi structura de sex masculin şi feminin numeroase flori mici. Oraşul său natal - Sumatra din Indonezia. Florile, el nu a fost o lungă perioadă de timp, şi anume două-trei zile şi miroase îngrozitor.
Amorphophallus de titan (titan Amorphophallus)

După departe de floare incepe sa creasca ofilire structura a frunzelor, care poate ajunge la 6 metri în înălţime şi 5 în diametru. Atunci când un tubercul cheltui energia de rezervă dvs., planta se duce la culcare la 4 luni, iar procesul se repetă.

Gigantul a fost deschis de către botanistul italian Odoardo Bechara (Odoardo Beccari) în îndepărtat 1878. Reprezentanţii mai mare găsit vreodată a fost de 3,3 metri în înălţime şi cântăreşte 75 kg.

Acestea au fost plantele care nu sunteţi din lume nu ar vrea să crească la domiciliu, în ciuda unicitatea lor.

greenword.ru

Luni, 02 februarie 2009
Vizualizări: 9067

Citiţi de asemenea

Legumele prezentate în acest articol sînt din ce în ce mai puțin prezente pe mese în zilele noastre. Dar în zadar, pen...
53
Fiecare are nevoie de momente pentru relaxare și detașare de rutina zilnică. Pentru realizarea acestui lucru, fiecare op...
86
Vreți ca copilul să reușească în viață? Atunci toată copilăria mîngîiați-l, îmbrățișați-l, acceptați-i sentimentele. Nu ...
196
În Republica Moldova început Campania națională de plantare a arborilor „Prin sădirea de pădure salvăm Moldova”, o acțiu...
75