Warning: getimagesize(/var/www/clients/client6/web15/web/web/pics/2011/05/health_vitaminnii_4ai.jpg): failed to open stream: ��� ������ ����� ��� �������� in /var/www/clients/client6/web15/web/engine/View.php on line 171
Ceai pe bază de plante cu vitamine pentru creşterea hemoglobinei
ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Ceai pe bază de plante cu vitamine pentru creşterea hemoglobinei



Ceai pe bază de plante cu vitamine pentru creşterea hemoglobinei

 

După cum am putut observa, problema insuficienţei de hemoglobină astăzi preocupă multă lume. Aşa că aş vrea să împărtăşesc cu voi o reţetă foarte interesantă a ceaiului pe bază de plante cu vitamine, care îmbunătăţeşte sângele, în general, şi, în special, creşte hemoglobina.

Totodată, în pofida dietei vegetariene (sau aproape vegetariene - părinţii soţului consumă produse din carne de patru ori pe an), analize de sânge, inclusiv hemoglobina, sunt foarte bune. Părinţii sunt convinşi că cauza acestui lucru este  utilizarea regulată a ceaiului „de firmă” pe bază de plante cu vitamine.

Compoziţia ceaiului din plante, cu timpul, desigur, se schimbă: ceva se adaugă sau se schimbă, ceva este eliminat, dar partea de bază rămâne aproximativ aceeaşi.

Baza se formează din fructele măceşului. Ţineţi minte că tipurile şi soiurile de măceş sunt diferite, însă cea mai potrivită pentru ceai este planta cu fructe de formă alungită. Înainte de a face o infuzie, striviţi-le.

Componentele suplimentare cu vitamine sunt frunzele uscate de arbuşti fructiferi: coacăza neagră, zmeura, cătina, mure, etc.

De asemenea, ar fi foarte bine (însă nu este obligatoriu) să adăugaţi plante sălbatice colectate în pădure: frunze de căpşuni, de pufuliţe, flori de mierea-ursului, trifoi roşu, rădăcini de brusture, coada-calului, de papadie, talpa gâştei, magheran, pojarniţa, fructe de păducel şi scoruş roşu.

Datorită numărului mare de componente, fiecare din ele este luată în cantităţi foarte mici. Chiar şi măceşul - doar 3-4 boabe la un termos de 1,5 litri.

În concluzie, vrem să menţionăm că în vară, atunci când produsele alimentare şi aşa sunt foarte naturale, variate şi bogate în vitamine, puteţi  să luaţi o pauză în utilizarea acestui ceai, pentru ca organismul să nu să se deprindă cu aceleaşi ierburi.

 

Autor: Elena Kulcenco

Sursa: skazka.nsk.ru

Duminică, 29 mai 2011
Vizualizări: 7321

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

Atunci când procesul de producție este organizat corespunzător, fiind bazat pe echipamente și materii prime de calitate,...
19
Viața este plină de sens, chiar dacă poate părea dintr-o parte incompletă.- Doi chinezi în ultimii 12 ani sădesc copaci ...
89
O femeie care coace pîine fără drojdie mai mult de doi ani, a împărtășit rețeta pentru maia cu mulți prieteni și cunoști...
272
Lui Ion Ceban i s-a dat pe gust mersul cu bicicletă. Astfel, pe două roți, acesta a mers în această dimineață să inspect...
60