ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Cel mai mare copac de pe PamantAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Cea mai mare copac de pe pământ găsite în junglele de stat din Malaezia a Kelantan în nord. vârsta lui, potrivit oamenilor de stiinta - nu în ultimul rând o mie de ani. "Nici un copac a fost descoperit de o echipă în oraşul Gua Musangu pe teritoriul acoperit de păduri de ploaie impenetrabile şi jungle. Localnicii numesc aceasta meranti Bukit, denumirea ştiinţifică a unui copac - Shorea platyclados", - a spus directorul de Silvicultură Departamentul de Stat al Kelantan Dahlan Taha. "Green Giant" în înălţime ajunge la 40 de metri şi trunchiul are o circumferinţă de 14,3 metri.

Între timp, recent, în deşertul Sinai, oamenii de stiinta de la Universitatea Suez au găsit cel mai vechi copac din Egipt. Explorând rădăcinile din înălţimea salcâm umbrela de 18 m în valea Wadi Fira în partea de sud a peninsulei, au determinat vârsta de un copac in 3559 ani. Anterior, cea mai veche din ţară, a fost considerată ca fiind de salcâm în vârstă de 3330 ani, crescând în acelaşi loc. Localnicii folosesc frecvent lemn drept combustibil şi salcâm de copt carbune de calitate. Ramuri, frunze si flori de bovine hrănite, şi suc de dureri de stomac vindecarea "

"Picior gigantul Sequoia-84, cel mai mare copac din lume, a fost pe 4000 ani mai tânără decât sa crezut anterior. In mod traditional acest uriaş dintr-un parc naţional California, numit" General Sherman ", în onoarea de erou al Războiului Civil American a dat la fiecare 6000 ani, dar acum Oamenii de ştiinţă cred că el a fost doar 2.000. Ei susţin că acest copac a atins o asemenea amploare, nu din cauza lor excepţionale de vârstă, dar, pentru că este în creştere rapidă. "General Sherman" nu este cel mai inalt copac din lume: rosu "Copacul Mendocino" preia aceasta la data de 28 metri diametru. Dar gigantul Sequoia este cel mai mare copac, pentru că până la 9 metri. "

Păstăi Lemn ciuma, care creşte pe continentul african, ajungand lungimi de până la 25 cm, dar în interiorul ei au doar un singur fructele cu o greutate de până la 200 de grame. Un astfel de instalaţii este suficient pentru a găti supă de legume. populaţiile locale din faina de fasole se pisa şi prăjituri de copt. Dar păstăi mare - nu un record. În Asia de Sud, Oceania şi cultura vitei de vie elefant care a păstăi de până la doi metri. Cea mai mare copac din lume este Redwood numit "Howard Libby. Acesta creşte în Sequoia parc din statul american California şi are o înălţime mai mare de 110 de metri.

titularul Record pentru diametrul coroanei este Banyan indian. Pentru măsurările în 1929 unul dintre Banyan a fost o coroană în 300 de metri. Din acel moment, copacul a crescut chiar mai mult.

Cele mai vechi copac de pe planetă descoperită în munţii din estul Nevada (SUA), la o altitudine de 3275 metri. Acest pin spinalis. Rotunjime a trunchiului ei doar 6,4 metri lungime şi un pic mai mult de cinci, cu toate acestea, vârsta - 4900 ani. Adevărat, există dovezi că nedovedite lume există copacii vechi de mai multe - Cryptomeria japonez (7200 ani) şi copac balaurul din Insulele Canare (6000 ani). Cei mai mulţi copaci grosime - paltin est şi rotunjimea unui baril de 42 de metri, şi castane comestibile pe muntele Etna, pe insula Sicilia. După o grevă fulger rotunjime ultima scăzut şi este acum 51 de metri "

Marţi, 31 martie 2009
Vizualizări: 19545

Citiţi de asemenea

Cuptorul rusesc este un fenomen unic al culturii materiale slave de est, cel mai viu simbol al spiritului rus - minuțioz...
93
Combinația acestor componente face minuni!Potrivit Academiei Americane de Dermatologie, petele pigmentare se formează ...
305
O prietenă mi-a povestit recent despre o scenă oribilă care a avut loc în casa lor după ce fiica ei a recunoscut că este...
63
Această structură are o vechime de 3000 de ani și este situată în orașul Gonabad. (Iranul modern)Kyariz este considerată...
237