ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Cel mai simplu şi mai ieftin mod să renunţe la fumatAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate


Deci, dacă doriţi să rapid şi definitiv renunţe la fumat, tu ar trebui să înceapă să facă o imagine clară a esenţei sale antropologice proprii. Pentru a face acest lucru, poti aplica la textele unor autorităţi filosofice - Plato sau Vladimir Soloviov (care cum preferaţi). Sau poti crede cuvântul meu aici: filosofice marilor clasici din diferitele tradiţii recunoască faptul că o persoană are trei abilitati principale: inteligenta, vointa si sentiment.

Modelul clasic al antropologiei filosofice, în care mintea, spiritul, rolul de informaţii a fost antropologice trăsătură principală, acum se confruntă cu vremuri grele. În distrugerea lor şi discreditarea forţelor implicate - Învăţături de est, postmoderne, biserica religiozitatea renăscută, versiuni diferite de naturalism, etc Inter vom obtine imaginea de om, în care mintea sau va juca o poziţie de subordonare sau nu joacă deloc. Imaginea moderna a omului - un nor vagi, în care natura împletesc biologice, elemente sociale,-ierarhică patologie puternic, înclinaţii estetice, obiceiuri, convingeri, fizica, diferite modele de constiente si inconstiente "minte.

Desigur, dacă nu probleme grave, de specialitate şi nu va ajuta - doar ca nu este ceva de a lucra cu. clinici Municipal blocat doamnelor vechi, terorizeze medicii să le prescrie ceva de astfel de lucruri, şi totuşi mulţi dintre ei sunt nimic special, şi nu de rău. Nu fi.

În concordanţă cu această structură vagă înmulţească şi să înflorească moduri diferite de a lucra cu un om ca obiect al acţiunii intenţionate. Guru şi terapeuţi, astrologi şi experţi din Feng Shui, maestru yoga, şi farmacişti, predicatori, scriitori si concurau cu diferite metode de tratament pentru fiecare oferta in acest obiect (de exemplu, cu ea însăşi).

Şi oamenii moderni dau de bună voie, toate aceste practici - mintea lui, va fi, şi chiar şi emoţie (de exemplu, preferinţele estetice) sunt eksternalizirovany. Ei contract, dintr-experţi şi tutori, care se crede că subiectul nostru / obiect, capabil să se ocupe de competenţă diverselor elemente ale corpului său şi psihicul lui. Aceşti experţi cred că omul modern, poate afecta psihicul acestuia, astfel încât el în cele din urmă s-au stabilit la o viaţă normală, să furnizeze casa ta, astfel că a găsit liniştea, să-l înveţe cum să comunice cu superiorii şi prietenii, pentru a face aceasta, recurgând frumos pentru a diferite mijloace de chirurgie plastica, etc

Este suficient să se aplice nici o problemă cu corectarea comportamentului nostru, pentru a descoperi o uriaşă piaţă pentru acest tip de servicii antropologice. Un exemplu tipic de acest lucru - problema fumatului. La cererea "renunţ" cautatori milioane problemă de opţiuni. Aici sunt doar o listă scurtă de moduri de bază:

- Mesteca comprimate
- Stick pe plasturi
- Ia acupunctura tratamente,
- Citiţi cartea de Kara
- Hypnotic
- Comunica cu terapeutul,
- Purtaţi un cercel într-o ureche,
- Supusă şocului provocat de terapie,
- Pentru a sărbători Ziua Internaţională a nefumători (11.19)
- E-ţigară fumat,
- Interfon 25-m-pozitive, etc

Desigur, este încurajator faptul că face dependenta de munca multor oameni acest lucru, contribuind la extinderea domeniului de aplicare al serviciilor. Totuşi, este greu să renunţe la ideea că toate aceste economie post-industrială este farsor pură. Cine NechePrivind combaterea tocmai din cauza respingerii foarte nechibzuit din modelele clasice antropologice.

Deci, eu întreb pe cititor la o metodă dovedit de renunti la fumat, la care oricine poate statiune complet liber şi cu garanţie de succes. Fiind un fumător grele de peste 20 de ani, am renuntat la fumat într-o zi şi de atunci a fost timp de şase luni fără fumat o ţigară unică. Secretul acestei tehnici este simplă - trebuie să selectaţi în mod corect şi utilizează modelul antropologic de la sine.

tehnica antropologic al renunti la fumat

Deci, dacă doriţi să rapid şi definitiv renunţe la fumat, tu ar trebui să înceapă să facă o imagine clară a esenţei sale antropologice proprii.

Pentru a face acest lucru, se poate aplica la textele unor autorităţi filozofic - lui Platon sau, Vladimir Soloviov (la fel de sigur ca ai prefera).

Sau poti crede cuvântul meu aici: filosofice marilor clasici din diferitele tradiţii recunoască faptul că o persoană are trei abilitati principale: inteligenta, vointa si sentiment.

Motivul - capacitatea de a reflecta, a face judecăţi şi decizii.
Sense - abilitatea de a percepe, simte-te şi experienţa
Va - capacitatea de a pune în aplicare deciziile de minte sau sentimentul de motivaţie.
Un om va face obiectul motiv.
Sentimentul poate fi nemulţumit şi va mintea, dar va deciziile subordonaţilor sentiment minte.

Când înţeleagă în mod clar aceste trei lucruri, trebuie să înveţe cum să le găseşti în tine, şi apoi corect de utilizare.

Începeţi cu exerciţii simple. De exemplu, să vă spun: voi scoate mâna dreaptă şi va menţine extins de 5 minute, în ciuda sentimentelor de oboseală în mână. Şi pentru a face acest lucru.

Sunt sigur că pentru a practica acest mod de ceva timp, puteţi afla cu uşurinţă să se facă distincţia între capacitatea de raţionament, va şi senzaţie.

Si recunosc, de asemenea un lucru foarte simplu dar important: va pot indoi mintea soluţii sens.

La recepţie pentru prima dată în viaţa mea am fost un psiholog, sa mutat parcă ar fi fost o prima intalnire. Ei au avut de a conduce într-o zonă de dormit, şi acolo am mers pentru o jumătate de oră pe vânt piercing-ul din mine a găsi dreptul de origine: toate panoul de 15 etazhki privit la fel. Dar ceea ce este o jumătate de oră, în cazul în care apoi m-am sfârşit doar în paradis!

Mai sunt multe de invatat aici ceea ce o idee importantă: că vor putea face orice decizii a minţii (din domeniu posibil pentru noi).

Nici suma şi nici dificultatea de a juca nici un rol - doar dacă este posibil pentru noi.

După această pregătire preliminară efectuată (poate dura de la o zi la o săptămână, în funcţie de persistenţa în formare antropologice), puteţi începe să renunti la fumat.

Acest pas implică următorii paşi:

- Selectaţi timp să ia în considerare cu atenţie următoarea întrebare: "Ar trebui să renunţ?";

- Selectarea de timp, trebuie să stai jos şi cu calm posibil pentru tine să se gândească cu atenţie la această întrebare. (În acest fel, puteţi fum.)

Apoi, există două posibilităţi:

1. Dacă, după contemplarea aprofundată vei ajunge la concluzia că ar trebui să renunţe la fumat, du-te la etapa următoare.

2. Dacă, totuşi, a ajuns la concluzia că scăderea nu ar trebui să - Du-te înapoi la formarea antropologice, atribuindu-se data viitoare când se contempla această întrebare (într-o lună sau un an, sau săptămâna viitoare).

Având ajuns la concluzia că fumatul ar trebui să fie aruncat (opţiunea 1), trebuie să se angajeze în mod clar şi fără echivoc soluţie rezonabile ale acestora. De exemplu, sub forma: "De mâine, eu nu fumez."

Totul. Cea mai grea parte în spatele nostru. Incepand de maine, tu chiar nu fumaţi.

Singurul lucru important este sa nu se încadrează pentru unele trucuri. Anume.ştiuleţi de mâine puteţi schimba mintea ta. Nu, cred (cred) despre această problemă nu este necesar - sa faci cu înţelepciune a decis că este necesar să se lase de fumat? Mintea ta este tot gândit, cântărit şi a ajuns la această concluzie? Asta e frumos. La această întrebare nu mai este util să se întoarcă.

Urmatoarea va pune doar în aplicare decizia de a mintii. Acesta va interzice să ia ţigările şi fumul lor.

Oh, tu insuportabil vrei să fumezi? Crede-ma, aceasta este o iluzie creată de sentimentele tale. Şi va sentimentul, şi, în consecinţă, se va opri. Mai mult, este "o curiozitate, pentru a" trece foarte repede. Vor doar obiceiul de motor, dar care te treptat, rid de el, înlocuindu-l cu orice alt motor obiceiul.

Dacă veţi crede că acest lucru este mintea ta "brusc" modificări de decizie şi vă permit să fum ", care o tigara, atunci vă rugăm nu lăsaţi induşi în eroare de acest truc ieftin. Doar un sentiment orb de a încerca să se treacă off ca mintea acţionează într-un convertit, sub forma ideologică a sancţiunilor raţional, dar nu prea au de a face cu mintea ta este lipsită de relevanţă.

Tu pariu, esti calm şi cântărite onest riscurile şi beneficiile, a decis în mod rezonabil că fumatul renunţ. Nimic din sentimentele si dorintele dumneavoastra nu poate să împiedice decizia dumneavoastră înţeleaptă şi proprii. Deci, acum nu mai mic motiv pentru tine de a fuma din nou. Cu ce vă pot şi felicitări!

Notă

O persoană a recurge la tehnica antropologic al renunti la fumat, desigur, să atragă atenţia la o lacună în instrucţiunile de mai sus. Şi anume: Care sunt argumentele ar trebui să fie utilizate în aşa fel încât mintea a decis să renunţe la fumat?

Dar trebuie să vă dezamăgesc - nu există decât eşti cel care decide. Nici eu, nici altcineva poate ridica pentru tine în această chestiune în mod decisiv argument convingător.

Pot doar să spun că o astfel de argument poate fi atât teoretice şi practice. Aveţi posibilitatea să renunţe la fumat, pentru că vrei să trăieşti mult şi să nu fie la risc pentru anumite boli asociate cu fumatul. Sau nu pentru a da exemplu rău pentru copii. Sau pentru că cineva a promis să renunţe la fumat. Sau pentru că eşti îngrijorat de starea de gură. Sau pentru că v-aţi decis să susţină politica Guvernului faţă de obiceiurile rele. Argumentele pot fi foarte diferite, dar acum aveţi posibilitatea să selectaţi numai. Orice altceva - un caz inconfundabil tehnicile de mai sus.

Sursă

Joi, 11 martie 2010
Vizualizări: 4272

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

În întreaga lume, serviciile stomatologilor sînt foarte scumpe.... Ca toate serviciile în care cineva face pentru noi, c...
282
Cu 15 ani în urmă, întorcîndu-se dintr-o regată în Hawaii,  un tînăr yachtsman, fiul unui magnat chimic bogat, Char...
211
Cum ne-au învățat pe toți, vă amintiți? Muntele Everest este cel mai înalt munte de pe planeta noastră. Nu! De fapt, ace...
361
Cel mai vestit chirurg, profesorul Fiodor Grigorievici a avut aproape întotdeauna o greutate de aproximativ 65 de kilo...
352