ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Cele mai multe animale sunt cele maiAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate


Cel mai rapid de pe Pamant ...

Gepard

Ghepardul, acum reprezentant de viaţă unic al genul jubatus, nu poate fi numit feline tipice: ea alergător de neegalat, dar salturi nu se poate lăuda. Fiind cel mai rapid animal de pe pamant, el viteze de până la 120 de kilometri pe oră, care acoperă scurta distanta de la o milă în potriveşte şi începe, şi preia de la cursul spot de până la 100 de kilometri pe ora in trei secunde. Nu orice masina de curse capabile astfel!

Гепард

Ce un ghepard are nevoie de o viteza? Faptul că principala pradă - o gazelă, care se are agilitate uimitoare. Deci, alegerea pentru Predator este mică: fie a alerga mai repede decât victima sa, sau mori de foame. Un bun stimulent, nu-i asa?


Cele mai grele de pe Pamant ...

Elefantul african

Африканский слон

De animale terestre, elefanţii africani sunt mai grele. lungimea corpului ei ajunge la 6-7,5 m, inaltime la nivelul umerilor (cel mai înalt punct al organismului) - 2,4-3,5 metri. greutate corporală medie 2,8 tone la femei, bărbaţi - 5 tone. Ele sunt un pic mai mare decat verii lor din Asia, şi caracteristica urechi mari, care sunt uşor aminteşte de forma sa Africa. Urechile de căldură radia, sprijinirea acestor giganţi se păstra la rece, şi, atunci când căldura devine insuportabilă, ei "fac un duş, ridicarea trunchiului şi okatyvaya apă tot corpul său. În plus, ele sunt adesea s-au improscat cu praf, care serveşte ca un strat protector.

Африканский слон

Trunchi de elefant - un nas lung, el serveşte ca elefanţii în scopul de a respira, sa mirosim, publica sunete trompeta, bea, şi de a lua diferite obiecte, inclusiv alimente. Acesta este un organ foarte complex, o populaţie de aproximativ 100.000 muşchi diferite. La vârful ei există două anexe asemănătoare degete. Cu ajutorul lor, elefantul african poate lua, chiar si lucrurile mici. Colţi sunt atât bărbaţi şi femei, acestea sunt utilizate pentru produsele alimentare săpat şi apă, precum şi dezmembrări de scoarţă de copaci. Bărbaţii cu ajutorul lor se măsoară forţele.
Fildeş, şi anume colţi aceeaşi, are mare valoare, asa ca pentru ei în trecut, a ucis mulţi elefanţi. Acum, că pescuitul este interzis, dar braconierii sunt încă date dispărute.

Se hrănesc rădăcinile elefanţi, iarba, fructe şi scoarţă de copaci. În ziua de adulţi mănâncă 140 kg de alimente. Un elefant foame somn putin si este capabil de a depăşi în căutare de hrană pe distanţe lungi. Femelele tind să trăiască ca o familie cu puii lor, dar bărbaţii preferă singurătatea.

Naştere a puilor de elefant provocare. Sarcina durează mai mult decât orice altă specie de mamifere: aproximativ 22 de luni. De obicei, femela elefant desfăşoară o dată la doi la patru ani. Nou-născut cântăreşte în jur de 90 kg, şi creşterea acesteia ajunge la un metru.


Cele mai sar ...

CAT puricii

Кошачья блоха

Ştii că de purici într-un salt poate depasi distanta de 33 cm? În comparaţie cu dimensiunea sa este foarte mare distanţă!
Aceste insecte sunt bine cunoscute pentru fanii de pisici. Mici şi rapide, acestea trage cu urechea în blană de pisică şi se hrănesc cu sângele lor NeuveNess de "maestrii", care le determină să muşcăturile lor insuportabile mâncărime şi cauzând colibri săraci frinturi necruţător pielea cu ghearele sale.


Cel mai bun Squirter ...

Kolibri

Колибри

Această pasăre aparţine Trochilidae familie. Toate hummingbirds printre păsări foarte mici, şi cele mai multe dintre ele mici, pasărea colibri-albina, are o dimensiune de nu mai mult de 6 centimetri. Sub păsările ei, pur şi simplu nu sa întâmplat.

Colibri are capacitatea de a pluti în aer în aer nemişcat, ceea ce face aripi de până la 90 bătăi pe secundă. Acestea sunt numai de păsări care pot zbura "în sens invers". Rata de zborul lor la 55 de mile pe oră.


Cel mai mare de pe Pamant ...

Blue (albastru) KIT

Синий кит

Albastru (sau albastru) de balene, el este balena albastra este cel mai mare mamifer, şi, eventual, toate creaturile vii care populează planeta noastră. Lungimea acestuia este de până la 33 de metri si cantareste 150 de tone. El are un lung, corp raţionalizat, fusiform, cu capul de nu mai mult de un sfert din lungimea sa.

Синий кит

tribună lui foarte larg şi plat (ca ei numesc partea de sus a capului) are o formă de U, în timp ce fata de capete "cioc", care se extinde mai departe posibil, pentru respiraţie găuri. blowhole Sami protejate de mari "," noroi, şi fântâna este aruncat direct până la o înălţime de 6 metri.

Синий кит

Organismul de balene este netedă şi practic lipsite de paraziţi, deşi unele dintre ele sunt încă păstrate pe înotătoare, inclusiv dorsale şi caudale. În burta mandibulei aproape la buric, a avut loc 55-68 falduri ventral. Apropo, lungimea penisului la barbati este mai mare de 3 metri.

Sursă

Sâmbătă, 03 aprilie 2010
Vizualizări: 9962

Citiţi de asemenea

Vreți ca copilul să reușească în viață? Atunci toată copilăria mîngîiați-l, îmbrățișați-l, acceptați-i sentimentele. Nu ...
64
În Republica Moldova început Campania națională de plantare a arborilor „Prin sădirea de pădure salvăm Moldova”, o acțiu...
28
De hramul orașului Chișinău, Compania ”Viorica Cosmetic” a deschis primul magazin Viorica cu un concept nou, conceptul d...
57
Chișinăul nostru , desigur, estre un oraș vechi, cu o istorie bogată. Cunoaștem multe despre el din lucrările istoricilo...
105