Cele mai «verzi» masini lume

/ Vizionări: 3928

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Pentru mulţi dintre noi au masini - este mai mult decât un mijloc de transport. Pentru mai multe maşini este un hobby si un simultan pe tot parcursul vieţii. Aceşti oameni ştiu despre masinile aproape totul. Pe care le cumpără şi citesc reviste de specialitate, să participe la site-urile aferente. Acest iubitorilor de masini va fi cu siguranţă interesante pentru a afla despre cele mai "verzi" masini de pe planeta. Acestea sunt vehicule care produc pagube minime pentru mediu. Mulţi analişti cred că, din cauza a acestor autovehicule - viitorul industriei.

Самые «зеленые» автомобили планеты

Lista de "verzi" masini condus Honda Civic GX (foto). Aceasta masina a fost clasificat ca ecologice din mai multe motive. Acest consum redus de combustibil şi de utilizare a motorului de gaz în loc de benzină. Aceasta masina functioneaza pe gaze naturale, care include carbon mai puţin. În acest caz, substanţa dă o mult mai puţin nocive emisiilor în atmosferă. Comentarii Honda Civic GX autoturisme au fost foarte pozitive. Ca de la ecologişti, şi cu maşina proprietari ordinare.

A doua linie în lista celor mai "verzi" masini este Toyota Prius. În această maşină motor electric pentru baterii nichel-hidrogen, este conectat la un patru cilindri. Acest lucru asigură economia de combustibil maxime.

Honda Civis Hybrid ocupa pozitia a treia pe lista de vehicule prietenoase mediului. Acest vehicul este echipat cu un motor electric.

Locul al patrulea este smartkar Smart ForTwo. Acesta este un compact masina mica cu un motor cu trei cilindri mici, consumă doar 4,7 litri de carburant la 100 kilometri. Smart ForTwo maşini plasate în directorul, care provoacă daune foarte mici pentru mediu. Adevărul este că emisiile de CO2 provenite de la vehicule au reprezentat 90 de grame de 1 kilometru.

cincilea loc în lista celor mai "verzi" masini este Toyata Yaris. Aceasta masina arata ca un pic, ca Smatr ForTwo, dar diferă prin faptul că este surprinzator de spatioasa in interior. În interiorul Toyata Yaris acomodează confortabil cinci persoane.

Următorul este Nissan Almira Hybrid, primul hibrid echipat cu sistemul de producţie, fabricate de Nissan. În această maşină montat patru cilindri (2.5 litri) QR25 motorului şi un motor electric, a cărui putere este de 198 cai putere.

Poziţia a şaptea este Toyota Corolla. Aceasta masina are un motor de 1.8 litri. Toyota Corolla este unul dintre cele mai economice cu privire la consumul de carburant al automobilelor din clasa sa.

Aceasta este urmată de Ford Fosus. Aceasta masina este foarte popular în Rusia. Noul model necesită o companie Fosus de 2 litri, motor pe benzină (145 cai putere), şi l TDCi turbodiesel de 2 (136 CP). În California este numit vehicul Ford Focus cu cel mai mic emisiilor nocive în atmosferă. Acest eveniment este pentru autovehiculele cu benzină este fără precedent.

Toyota Camry Hybrid este cel mai mare zecea în lista celor mai "verzi" masini de pe planeta. Motorul acestei masini "mănâncă", ca de electricitate şi benzină.

Sursă

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137