ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Chelyabinets plantate în oraşul său natal de şapte mii de arbori si bradAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

/ Articles/25oct07_radii/big.jpg El nu a colegilor. Şi plantare a copacilor nu este de la cineva de licitare altceva. Şi la fel ca şi faptul că, din suflet.

Odată Raza Kutluev a fost antrenor de alunecare. Profesie, se pare, şi a lăsat un semn pe el. Deoarece unele timp de zgomotul oraşului şi murdare Kutluevu său aerian devină o povară. Radiu şi a tras în natură. Astăzi radiu 100 hectar de teren nu este recunoscut de către autorităţile din sat "Radomir" (aceasta este, de obicei, un domeniu pe care oamenii rupt în bucăţi şi a devenit treptat construi - nn.).

- Timp de trei ani am zimuyu în familie mosia sa - zâmbeşte raze. - Case de acolo, desigur, nu de asta, dar la locul crească mii de brazi şi molizi mici.

Răsaduri de aceşti copaci Radium ia în pădure. Eli sapă în jurul oraşului, şi de brad - pe cale de a Ekaterinburg (în cazul în care natura mai mult nord). Uneori fi găsite în cedrii!

- De obicei, muguri de evacuare în cadrul liniilor de linii de transmisie a puterii, - spune Raza. - Odată ce acestea încă mai vin de a reduce silvicultorii, dar în aceste răsaduri vor avea oa doua viaţă.

În mâinile Kutlueva, oriunde sa dus, aproape întotdeauna mic sac de puieţi! În Radium Redacţie, de asemenea, a venit cu o rădăcini verde alege Residence! Mici copac Radium Kutluev spontan. Du-te prin oras, din casă în casă, peering în feţele Chelyabinsk. Si daca vezi cu ochii pe cineva o lumină bună, asiguraţi-vă că vin şi oferta de plante sau molid pihtochku împreună.

- Şi ce este ciudat: oamenii nu sunt surprins - a declarat Radium - acestea acceptă cu recunoştinţă darul, care rulează la domiciliu pentru o lopată şi apă cu mine şi a pune ramuri verzi.

Uimitor, în mâinile Kutlueva, oriunde sa dus, aproape întotdeauna mic sac de puieti de copaci! Pentru Editor de "Komsomolskaia Pravda" Radium, de asemenea, a venit cu rădăcini verde! Chiar si la plaja in aceasta vara, el a mers la punga de sacru.

- Scaldat in Hornet, - spune eroul nostru - si apoi pune copiii lor la umbra de pini vechi.

plantele sale sunt astăzi în toate părţile Chelyabinsk. La domeniul Crimson pe Insula Hare, în parc Gagarin. Cu toate acestea, până când acestea au fost foarte evidente - prea mic! Dar treizeci de ani (sa-ti imaginezi doar!) La creşte o dată în curţile noastre, uimitor copaci parcuri ...

- Visez ca orasul va creste trei sute de specii diferite - nu se abţine raze. - Castanelor, cedrii Ussuri ... vreau să fac curte mai verde ca aerul a fost curat, iar în ramurile copacilor de apel păsărilor cântat!

Sursa: http://chel.kp.ru/2007/09/20/doc198043/
Prin Gollan Irina. Foto de autor.

Joi, 25 octombrie 2007
Vizualizări: 4619

Citiţi de asemenea

Legumele prezentate în acest articol sînt din ce în ce mai puțin prezente pe mese în zilele noastre. Dar în zadar, pen...
130
Fiecare are nevoie de momente pentru relaxare și detașare de rutina zilnică. Pentru realizarea acestui lucru, fiecare op...
110
Vreți ca copilul să reușească în viață? Atunci toată copilăria mîngîiați-l, îmbrățișați-l, acceptați-i sentimentele. Nu ...
218
În Republica Moldova început Campania națională de plantare a arborilor „Prin sădirea de pădure salvăm Moldova”, o acțiu...
83