ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Cinci motive de a-ți duce copiii urgent din oraș

1. Sănătatea. Copilul, trăind în oraș, este sortit să fie bolnav. Vaccinurile, situația ecologică proastă, „produsele alimentare” chimice – toate aceste distrug imunitatea copilului. Plus, modul de viață sedentar la grădiniță și la școală – și veți obține un buchet întreg de boli pentru copilul vostru.

2. Lipsa alimentelor și apei naturale. În oraș, îl lipsiți pe copilul vostru de posibilitatea de a mînca mîncare adevărate și de a bea apă curată din fîntînă. Copilul Dvs. nu cunoaște gustul de lapte natural, culorile și mirosul legumelor și fructelor naturale, fără adaosuri chimice. Dvs. vă otrăviți zilnic copiii cu apă moartă din canalizare. Copiii, spre deosebire de cei maturi, pot deosebi adevărul de minciună. Așa că nu le luați PREZENTUL.

3. Degradarea morală. Fumatul, consumarea alcoolului, cuvinte indecente - sunt primele lucruri, pe care copiii le învață în oraș. Altfel e imposibil, deoarece copilul se va simți cioară albă printre semenii săi. Iar fetițele vor lua exemplu de la doamnele în fuste scurte, cu un comportament provocator.

4. Comunicarea cu natura. Ce vede copilul Dvs. în oraș? O mulțime de cutii din beton? Păsări și animale speriate la grădina zoologică, în week-end? Iar în zilele obișnuite – banca, scaunul, manualele, profesorul nemulțumit. Acasă din nou – biroul, scaunul, lecțiile teoretice inutile. În locul jocurilor interactive și muncă utilă –televizorul sau calculatorul.

O existență artificială în locul unei adevărate vieți

Asta e viața copilului. El este lipsit de posibilitatea de a alerga în fiecare zi desculță prin iarbă, de a comunica cu animalele, de a le hrăni și a le întreține. Copilul este lipsit de posibilitatea de a vedea natura și viața adevărată. Toate acestea au un impact distrugător asupra stării psihice a copilului vostru.

5. Posibilitatea de a lucra pe cont propriu. În oraș puțini lucrează pe cont propriu. Iar dacă se întîmplă acest lucru, atunci lucrul nu-ți aduce satisfacție – doar stres și insomnie. Trăind la pămînt, copilul Dvs. va avea posibilitatea să lucreze pe cont propriul din copilărie și să fie remunerat pentru munca sa. Să se bucure de ceea ce face, că vede roadele muncii sale și că aduce folos altor oameni, producînd produse naturale în gospodăria sa.

 

Joi, 04 februarie 2016
Vizualizări: 997

Citiţi de asemenea

Fiecare are nevoie de momente pentru relaxare și detașare de rutina zilnică. Pentru realizarea acestui lucru, fiecare op...
76
Vreți ca copilul să reușească în viață? Atunci toată copilăria mîngîiați-l, îmbrățișați-l, acceptați-i sentimentele. Nu ...
186
În Republica Moldova început Campania națională de plantare a arborilor „Prin sădirea de pădure salvăm Moldova”, o acțiu...
70
De hramul orașului Chișinău, Compania ”Viorica Cosmetic” a deschis primul magazin Viorica cu un concept nou, conceptul d...
121