Warning: getimagesize(/var/www/clients/client6/web15/web/web/articles/lekarst/pic01.jpg): failed to open stream: ��� ������ ����� ��� �������� in /var/www/clients/client6/web15/web/engine/View.php on line 171
Cine dăunătoare ierburi
ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Cine dăunătoare ierburiAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Gama de plante medicinale folosite în medicina modernă este atât de larg că este corect Orient este foarte dificil.

Din păcate, chiar şi în literatura de specialitate (nu mai vorbim de un sfat prietenesc) este mentionat rar factori, cum ar fi intoleranţa individuale.

De obicei, această formă rară de alergie, din care persoana este conştient, şi care se găseşte numai la utilizarea directă a plantelor. Dar există contraindicaţii generale pentru plantele specifice - în acest articol, ne-am uita-te la ceea ce şi contraindicaţiile pentru aceste foarte popular şi "inofensivă" a plantelor.

Mint - aparent bine cunoscut şi iubit de plante, ei chiar şi în bomboane şi băuturi răcoritoare se adaugă. Totuşi, nu toată lumea este bună.

Nu luaţi-o pentru o lungă perioadă de timp pentru persoanele cu tensiune arterială scăzută. Prin scăderea tonusului venelor, poate provoca exacerbarea, cum ar fi varice.

determina somnolenţă mai - dimineata este greu să stea. Unele pot experienţă şi fronto-temporale dureri de cap nazale. În plus, există cazuri în care menta scăderea capacităţii de a concepe. Deşi în cazuri rare, dar mentă poate provoca, de asemenea, arsuri la stomac.

De rostopască foarte sensibil hepatice. În caz de supradozaj sau intoleranţă individuale ale acestei plante poate fi o hepatită toxică. În cazurile de supradozaj sever -, greaţă şi vărsături, chiar paralizia centrului respirator.

Rhododendron este, de asemenea, toxic pentru ficat si sistemului nervos central. În caz de supradozaj poate face recurs la chinul în somn de cosmaruri, vise deranjantă, a crescut de excitare. posibile disfuncţii ale tractului gastro-intestinal, inima, respiraţie şi chiar paralizie.

Recepţia lungi de urzică poate provoca tromboflebita. Acelaşi efecte secundare şi un chokeberry. Dacă protrombinei invers coborât, că este rău din sânge coaguleaza, urzica cu ridichi - cel mai bun remediu.

Apropo, chokeberry chokeberry sau nu ar trebui să mănânce prea des şi gastrită, ulcer duodenal şi hiperaciditate.

A nu se confunda cu alte plante Aaron - Aral. Preparate din ea nu sunt recomandate pentru insomnie, hipertensiune arterială, creşterea excitabilitate nervoasă, anomalii cardiace, şi pentru surse individuale, în oncologie sau înclinaţia de a le.

Amintiţi-vă că utilizarea de scoarţă de stejar, ca gargara pentru o lungă perioadă de timp poate provoca deteriorarea miros, în timp ce uz casnic, în doze mari poate provoca vărsături.

Chiar şi zmeură ordinare nu este recomandat să ia o lungă perioadă de timp inflamaţie a rinichilor şi gută.

Acestea sunt câteva contraindicaţii pentru utilizarea plantelor medicinale cunoscute de bine, care sunt de obicei mai multe chiar nu cred.

Astfel, ne vom vedea din nou dreptate, declaraţia "totul a face cu mintea, chiar şi un leac.


Sursa: Reuters
Miercuri, 19 martie 2008
Vizualizări: 4528

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

Consilierul municipal din partea PSRM Vasile Chirtoca se pronunță pentru deschiderea grădinițelor și reluarea procesului...
169
Specialiştii susţin că pentru Moldova coeficientul de împădurire trebuie să nu fie mai mic de 25%, şi nu ca acum - 12,7%...
140
În următoarea perioadă, pînă în a.2039, schimbările climatice ar putea afecta grav pădurile din nordul Republicii Moldov...
139
Puțin este cunoscut faptul, că Republica Moldova este cea mai despădurită țară din Europa! Și asta ne afectează puternic...
145