ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Ciuperca a acoperit întreaga suprafaţă a terenului 250 milioane ani în urmăAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Pământ Ciuperca, se hraneste cu resturi de plante şi de viaţă într-o atmosferă otrăvitoare a acoperit suprafata de teren întreg de pe Pământ 250 milioane ani, care permite oamenilor de ştiinţă să judece cauzele dispariţiei majorităţii covârşitoare de creaturi vii de pe planeta la acel moment, autorii propun un studiu publicat în revista Geologie.

Extincţie în masă care au avut loc la limita dintre Permian si Triasic perioade geologice în istoria Pamantului a dus la dispariţia aproape toate animalele marine şi 75% din locuitorii ţării aproximativ 250 milioane ani în urmă. În ciuda faptului că această stingere a fost mult mai mare decât dispariţia la nivel mondial care a dus la disparitia dinozaurilor 65 milioane de ani, cauzele oamenii de ştiinţă până în prezent aproape nimic nu este cunoscută.

Puţini au reuşit să rezolve misterul Sefton Marcu (Marcu Sephton) din Imperial College din Londra şi colegii săi care au petrecut analiză detaliată a fosile de plante şi animale, referitoare la perioada de dispariţie Perm. În 1966, oamenii de ştiinţă notat prevalenţa de microorganisme, pionierii combinat în Reduviasporonites genul, în continuare, corespunzătoare tranziţiei.

Cu toate acestea, pentru a determina în mod fiabil tipul de aceste microorganisme, stil de viaţă şi modul lor de hrănire cercetătorii nu au putut până acum. Acum oamenii de stiinta sunt aproape sigur că au fost Reduviasporonites ciuperci, şi fundaţia din dieta lor au fost copaci morţi.

Acest grup de cercetare a organizat o subtilă analiză foarte atentă şi de azot şi carbon izotopilor cuprinse în rămâne de microorganisme. Acest conţinut a fost cea mai apropiată de ciuperci moderne. În plus, oamenii de ştiinţă au descoperit mai multe compuşi chimici care sunt tipice pentru acest tip de ciuperci, precum şi compuşi formate în timpul descompunerii din lemn.

Disponibilitatea largă Reduviasporonites rămâne un strat de sedimente corespunzătoare tranziţiei de la Permian la Triasic, în funcţie de oameni de ştiinţă, spune că dispariţia animalelor a fost însoţită de o extincţie catastrofală a pădurilor, care devin hrană pentru ciuperci. În timp ce ţara reprezentată de un supermaterik - Pangea, astfel încât marea oceanelor nu interfereze cu ciuperci răspândit în întreaga suprafata de teren.

"Studiul nostru arata ca accidentul nu a scăpat nici plante sau animale. În acest caz, sunt improprii pentru organismele vii, aceste condiţii s-au dovedit cel mai potrivit pentru ciuperca," - a comentat cu privire la activitatea Sefton, citat de biroul de presă de la Imperial College din Londra.

Cauza dezastrului, în funcţie de autori, au devenit de gaze otrăvitoare emise în atmosferă de lavă vulcanică. Acestea generează gaze cu ploi acide şi epuizarea stratului de ozon, care a condus în final la distrugerea aproape completă a pădurilor, care a devenit hrana pentru Reduviasporonites omniprezente, infesta planeta.


Sursa ecoportal.ru C condiţie prealabilă pentru RIA Novosti

Sâmbătă, 03 octombrie 2009
Vizualizări: 1835

Citiţi de asemenea

Vreți ca copilul să reușească în viață? Atunci toată copilăria mîngîiați-l, îmbrățișați-l, acceptați-i sentimentele. Nu ...
96
În Republica Moldova început Campania națională de plantare a arborilor „Prin sădirea de pădure salvăm Moldova”, o acțiu...
39
De hramul orașului Chișinău, Compania ”Viorica Cosmetic” a deschis primul magazin Viorica cu un concept nou, conceptul d...
68
Chișinăul nostru , desigur, estre un oraș vechi, cu o istorie bogată. Cunoaștem multe despre el din lucrările istoricilo...
109