ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Ciuperci împotriva materiale plasticeAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate


Deşeurile de plastic - un flagel al civilizaţiei noastre. Milioane de tone de plastic în fiecare an este în mediul înconjurător, provocând moartea a animalelor şi care formează o continente plutitoare. Plastic a pătruns în toate sferele de activitate noastre, şi Dumnezeu ştie cum aceasta afectează sănătatea oamenilor lui. Neplăcut lucru cel mai mult este faptul că în mediul de descompunere a materialelor plastice sunt sute de ani, iar aceasta înseamnă că ne va trăi în curând într-o imensa gramada de gunoi plastic, exceptând, desigur, umanităţii, în viitorul apropiat, se vor învăţa să recicleze în mod eficient a deşeurilor din plastic şi începe să se folosească mai mult de biodegrading din plastic.

Un an în urmă am scris despre copiii de şcoală din Canada, care au identificat tulpini de microorganisme, nu dispreţul pentru "material plastic. Din pacate, soarta "de această tulpină, nimic nu mai este cunoscută.

Sursa foto: American Chemical Society

Recent, mass-media are o noi informaţii despre o altă încercare de a atrage microorganisme pentru a controla deşeurile din plastic.
Cercetatorii Mukesh Doble, şi Trishul Artham declarat război policarbonat. Acest tip de material plastic durabile fabricate aproape toate (DVD, CD, surubelnita stilou, lentile ochelari, etc), dar cel mai neplăcut că polikarbanaty conţin Bisfenol A, care, conform unor surse, poate provoca modificări hormonale care duc la sexuale timpurii maturare, infertilitate, obezitate şi chiar apariţia unor tumori maligne.

Conform estimărilor preliminare în fiecare an în lume, a produs aproximativ 2,7 milioane de tone de produse care conţin Bisfenol A. Nu este dificil să ne imaginăm cât de mult bisfenol A va fi în mediu, după sfârşitul duratei de viaţă din această cantitate de produse din plastic.

Studiile menţionate mai sus, oamenii de ştiinţă au fost anterior supuse policarbonat UV şi temperaturi ridicate, şi apoi "fluturat" 3 feluri de ciuperci (inclusiv "putregaiului alb" (Phanerochaete chyrsosporium), care este deja în ispolzueetsya de curăţare a mediului împotriva poluanţilor persistenţi).
Cercetatorii au descoperit ca-lumină şi de tratament termic înainte de policarbonat promovează o utilizare mai intensivă în ciuperci alimente Bisfenol A şi alte ingrediente care compun acest tip de material plastic.
După 12 luni de expunere au fost raportate de a provoca distrugeri masive din policarbonat, fără Bisfenol A venit în mediul înconjurător.

Miercuri, 17 februarie 2010
Vizualizări: 2102

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

Consilierul municipal din partea PSRM Vasile Chirtoca se pronunță pentru deschiderea grădinițelor și reluarea procesului...
32
Specialiştii susţin că pentru Moldova coeficientul de împădurire trebuie să nu fie mai mic de 25%, şi nu ca acum - 12,7%...
38
În următoarea perioadă, pînă în a.2039, schimbările climatice ar putea afecta grav pădurile din nordul Republicii Moldov...
38
Puțin este cunoscut faptul, că Republica Moldova este cea mai despădurită țară din Europa! Și asta ne afectează puternic...
123