Climat de viitor într-o carte?

/ Vizionări: 3222

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

carte despre clima Oamenii de stiinta australieni au estimat prognoza la nivel global pentru următorii o sută de ani. Predicţii sunt colectate într-o carte intitulată "Atlas al ciclului apei la nivel mondial. Punctul crucial al lucrării descrisă în comunicatul de presă din Universitatea Nationala Australiana. Cartea contine aproximativ 300 de hărţi şi grafice, care a colectat date cu privire la precipitaţii curente şi evaporarea apei, precum şi valorile estimate ale acestor parametri. Toate previziunile sunt realizate pe baza celor 20 modele climatice relevante cele mai utilizate în prezent. Fiecare model foloseste un uşor diferite de restul datelor iniţiale şi diferite metode de sinteză. În consecinţă, toate prezicerile diferite unele de altele.

Potrivit compilatoare de atlas, este puţin probabil pentru a ajuta cititorii să ştie exact condiţiile meteorologice la o dată viitoare. Autorii notă de faptul că toate modelele climatice existente seamănă predictori bile de cristal si "psihic". Avans pentru a afla care dintre bile "este mai bine nu este posibilă.

Utilizarea atlas este de a informa oamenii despre ce procese asociate cu ciclul de apă pot să apară pe Pământ.

Schimbările climatice reprezintă una dintre cele mai "la moda" tendinţe în domeniul ştiinţei, climatologi, dar nu sunt încă seama ce procese sunt responsabile pentru acest fenomen. Unii oameni de ştiinţă, de exemplu, a pus la îndoială realitatea încălzirii globale.

La începutul anului 2009, om de ştiinţă danez Salomon Kronenberg a publicat cartea în care acesta a respins toate previziunile existente debutul unei noi ere glaciare.

ecolife.ru