Warning: getimagesize(/var/www/clients/client6/web15/web/web/pics/2013/08/coca-cola.jpg): failed to open stream: ��� ������ ����� ��� �������� in /var/www/clients/client6/web15/web/engine/View.php on line 171
Coca-Cola în uz casnic
ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Coca-Cola în uz casnic
Probabil, aţi auzit nu o singură dată despre proprietățile de curățare a băuturii. Într-adevăr, Coca-Cola nu numai că va elimină rugina, va dizolva guma de mestecat şi va curăţa instalaţii sanitare, ea de asemenea se adaugă la detergent pentru eficiență. Despre aceste proprietăți utile, ca să spunem în uz casnic, și vom vorbi.
 

 

- Utilizați Coca Cola pentru curățarea băii

Cu Coca-Cola veţi curăţa 3 elemente principale ale unei camere de baie: cada, chiuveta şi toaleta. Se toarnă 1-2 ceşti de băutură în vasul de toaleta, se acoperă cu capac şi se lasă sa stea timp de o oră – toate bacteriile mor! După utilizare, folosiţi peria și curățați toaleta ca de obicei. După ce aţi terminat, spălaţi pur și simplu și bucurați-vă de toaleta curată. În plus, Coca Cola va elimina şi mirosul urât. Coca Cola va îndepărta depunerile de calcar și murdării de pe chiuveta şi cada. Aplicaţi Coca Cola direct pe suprafaţă şi ştergeţi cu o cârpă. Această băutură vă va ajuta la desfundarea conductei de scurgere de păr și alte resturi acumulate acolo.

- Îndepărtați grăsimea cu Coca-Cola

Este o băutură minunată. Ea va ajuta să curăţaţi hainele nu numai de petele grase de "bucătărie" , dar şi de petele provenite de la motorină, dacă v-aţi murdărit, reparând o maşină. Muiaţi hainele murdărite în apă cu Coca-Cola: se toarnă un pahar direct pe pată şi se lasă timp de două ore. Acidul conținut în Cola va îndepărta grăsimea de pe haine, fără a le colora. Dacă eliminați o pată de petrol de pe suprafaţă, ștergeţi mai întâi excesul de ulei cu un prosop, dar nu frecați, ca suprafaţa murdară să nu crească! Apoi acoperiţi pata cu Coca-Cola și lăsaţi pe timp de 8-10 ore. Apoi, din nou, îmbibaţi excesul de ulei cu un prosop și spălaţi materialul cu apă caldă și detergent pentru vase, apoi clătiți săpunul sub un jet de apă curgătoare.

- Un alt beneficiu al Coca-Cola – băutura  spală perfect podeaua de gresie și elimină semnele de marker de pe covor.

- Utilizaţi Coca-Cola în mașină

De exemplu, în loc de curăţător de sticlă, este un mijloc eficient de curăţare de praf si alte murdarii. Aplicați Coca-Cola pe parbriz, apoi ștergeți-l - Cola va elimina  impurităţile. Coca Cola este de asemenea un mijloc excelent pentru îndepărtarea ruginii și coroziunii pe clemele bateriei. Aplicați băutura pe zonele cu probleme și lăsaţi pentru un timp oricare. Acidul conținut în Cola va face faţă coroziunii. Rămăşiţele scoateţi cu burete.

- Scăpaţi de rugină cu Coca-Cola. Așezați obiectul ruginit într-un recipient cu Coca-Cola și lăsaţi pentru o zi, iar când îl scoateţi, ștergeți cu un prosop. În același mod, puteți adăuga strălucire la monedele vechi. Apropo, Coca-Cola va îndepărta  o veche pată de rugină de pe haine. Umeziți locul în cauză cu Coca-Cola, lăsaţi pentru 5-10 minute ca lichidul să lupte cu pata, după ce spălați.

- Utilizați Coca-Cola pentru a curăța oalele arse. Se toarnă în tigaie Cola și se aduce la fierbere. Dioxidul de carbon și temperatura înaltă vor face față perfect cu sarcina. Apropo, turnaţi Coca-Cola  în ceainic și fierbeţi lichidul, veţi scăpa de depuneri de calcar.

Este surprinzător, dar  printre altele, Coca-Cola face gazonul neobișnuit de verde. Iată reţeta: 1 pahar de Cola, 1 pahar de amoniac, și un sfert de pahar de detergent pentru vase, pulverizaţi iarba o dată pe lună.

- Beneficiul Coca-Cola pentru fermieri. Coca Cola va ajuta să obţineţi un compost foarte bun. Acumulaţi paie, gunoi, frunze vechi și turnaţi pe o grămadă un borcan de Coca Cola. O dată pe lună, întoarceți, adăugând apă (nu prea mult, că să nu fie prea umed). După aproximativ o lună compostul dvs. va fi gata.

- Vă prezentăm câteva moduri interesante de a folosi Coca-Cola.
Distribuitorii de Coca-Cola în Statele Unite timpe 20 de ani folosesc băutura pentru a curăța motoarele la camioane.

- Poliția SUA spălă cu Coca-Cola sângele de pe trotuar: câteva minute - și sângele, chiar uscat și îmbibat în asfalt, instantaneu se lasă spălat cu apă.

- În unele țări din Asia, fermierii folosesc Coca-Cola pentru a combate dăunătorii, deoarece băutura este mai ieftină decât produsele chimice, însă are același efect.

 

Sursa: vk.com

Luni, 05 august 2013
Vizualizări: 14954

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

Viața este plină de sens, chiar dacă poate părea dintr-o parte incompletă.- Doi chinezi în ultimii 12 ani sădesc copaci ...
75
O femeie care coace pîine fără drojdie mai mult de doi ani, a împărtășit rețeta pentru maia cu mulți prieteni și cunoști...
257
Lui Ion Ceban i s-a dat pe gust mersul cu bicicletă. Astfel, pe două roți, acesta a mers în această dimineață să inspect...
52
Satul Muvîr din raionul Igrinsk nu cu mult timp în urmă, pur și simplu nu exista pe hartă. Recunoscut ca fiind neprofita...
153