ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Concediu? Alege turismul ecologic din regiunea taConcediu? Alege turismul ecologic din regiunea taVara pe teritoriul Rusiei deseori nu ne alintă cu durata sa, şi nu ne dă întotdeauna căldură. De aceea mulţi oameni, preferând turismul ecologic, tind să-şi petreacă vara ce se apropie de folos.

V-aţi săturat de ştiri despre accidentele rutiere în Turcia, grevele în Grecia şi atacurile asupra turiştilor în Egipt, şi v-aţi decis să vă odihniţi acasă, în Rusia. Cum să alegeţi traseul? Pentru început, luaţi o hartă.

Deci, în faţa dumneavoastră este harta Rusiei, trasată cu creionul în lung şi în lat. Şi dvs. vă puneţi întrebarea unde să vă îndreptaţi de data aceasta. Vă puteţi axa pe turismul urban, vizitând oraşele Inelului de Aur al Rusia, puteţi merge în taiga pe lângă Baical, sau mai aproape – în rezervaţia naturală din Mescersk.

Natura ţării noastre este măreaţă, cu toate acestea, vă recomandăm să vă odihniţi în apropierea casei dvs. Cauzele sunt numeroase: călătoria dvs. va aduce mai puţin rău pentru atmosferă, deoarece veţi folosi mai puţin transport, veţi economisi pe drum şi copiii dumneavoastră nu ar trebui să depună eforturi să se adapteze altei clime.

Harta regiunii Moscova va ajuta moscoviţilor să planifice itinerarul în spiritul turismului ecologic. Unul din locurile cunoscute printre amatorii turismului ecologic  poate fi considerată rezervaţia naturală Oka-Terasa, situată la o zecime de kilometri de oraşul Serpuhov, unde puteţi admira bizonii frumoşi, care trăiesc confortabil pe un teritoriu vast, destinat, în special, acestor animale. Anume aici puteţi admira numeroasele specii de plante şi flori, trecute în Cartea Roşie, de aceea vă recomandăm neapărat să luaţi o cameră foto digitală sau o cameră video. În afară de bizoni,  în pepinieră puteţi vedea aproape cincizeci de specii de animale şi de păsări. 

Continuăm trecerea în revistă a locurilor  atractive de odihnă în regiunea Moscovei. Următorul punct poate fi numit hotelul- fermă ecologică Konovalovo, situat în raionul Şahovsk, aproximativ la o sută de kilometri de la Moscova. Terenul este înconjurat de pădure, în gama de servicii sunt incluse nu numai cabana privată de mici dimensiuni, ci şi sauna, foişor, teren sportiv şi ferma agricolă. Pentru odihnă puteţi arenda o cabană cu două sau trei paturi, un cotedj sau foişor. Alimentaţia se bazează pe produsele ecologice: legume, fructe, fructe de pădure, ciuperci, pâine proaspăt coaptă şi plante verzi. Aşezarea ecologică de ştiinţă "Liubinka”, fondată în zona de protecţie a mediului Ozersk din regiunea Moscovei poate prezenta interes nu numai pentru turiştii ecologici, dar şi pentru ştiinţă, ca obiect de studiu al aplicării noilor tehnologii de mediu în sectorul alimentar, de construcţie , restabilirea terenurilor arabile, căutarea surselor naturale de energie noi, reconstituirea speciilor rare de animale, plante şi conservarea naturii.

 

 

Sursa

ABONAȚI-VĂ
Sâmbătă, 12 iunie 2010 9:33
Vizualizări: 2999

Citiţi de asemenea

Unguentul "Steluța" este unul dintre cele mai cunoscute unguente. A devenit vestit datorită eficacității sale în trata...
505
1. Shosha. Hibridul se autopolenizează. Începe să dea roadă în a 40-a zi. Coaja este subțire, cu spine și pubescență. Ca...
493
"Vă prezint mărul fericit (stînga) și mărul trist (dreapta). Acestea sînt două jumătăți ale unui măr. Pe 20 mai le-am pu...
519
O companie rusească care prestează servicii de telecomunicații, servicii digitale și media în Rusia, Armenia și Belarus ...
244