ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Concurența dintre GM și Tesla – o nouă etapă

Concurența dintre GM și Tesla a intrat într-o nouă etapă: care dintre automobilele accesibile - –Chevrolet Bolt sau Model 3 – va ieși primul de la uzină și va ajunge la cumpărători.

Cu cîteva zile pînă la prezentarea și startul vînzărilor multașteptatului model Tesla Model 3, General Motors a decis să-și demonstreze realizările sale. Compania a lansat un spot video, în care sunt demonstrate liniile de producție ale uzinei din Michigan și lansarea modelelor Chevy Bolt EV 2017.

Amintim că prețul electrocarului „Chevrolet Bolt” se va afla în același segment ca și cel al Model 3. Prețul declarant al electromobilului GM este de 37500 dolari SUA, iar ținînd cont de subvențiile de stat, cumpărătorii americani îl vor putea cumpăra cu 30 000 dolari SUA.

Însă data starului vînzărilor Chevrolet Bolt încă nu a fost anunțată. Potrivit reprezentanților GM, este necesar, în primul rînd, ca inginerii și autorii prototipului să asigure funcționarea utilajului de producție și a proceselor tehnologice.

„Am intrat într-o nouă etapă importantă de dezvoltare a Bolt EV, spune inginerul principal al proiectului Josh Travel. Noi am trecut de la calculele matematice și lucrările manuale la producția industrială a electrocarului. Acum, uzina testează utilajele, iar mașina noastră, ce poate parcurge 320 km fără încărcare, la momentul livrării va fi la înălțime”.

Cît privește Tesla Model X, deși posibilitatea comenzilor anticipate va fi lansată odată cu prezentarea, consumatorii își vor putea primi electrocarele nu mai devreme de 2017.

 

 

Sursa: econet.ru

Luni, 04 aprilie 2016
Vizualizări: 913

Citiţi de asemenea

Chiar înainte de era noastră, intestinul era considerat un organ important care era comparat cu porțile paradisului sau ...
920
În lumea noastră a devenit cu un mister mai puțin. În jungla din Cambodgia a fost găsit un oraș antic, cu numele de Mahe...
308
De Ziua Mondială a curățeniei, într-un oraș a avut loc o acțiune: trecătorii aruncau gunoiul într-o grămadă de pe trotua...
420
Fotografii de natură sălbatică în fiecare zi fac fotografii amuzante, fascinante și, uneori, chiar înfricoșătoare.Ei ne ...
339