Condiţii de viaţă martorii schimbărilor climatice

/ Vizionări: 3546

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Taimyr Autonome District, Teritoriul Krasnoyarsk, râul Kotuykan. Aici, tundră se transformă în tundră. Climaterice severe de condiţiile locale de testare sunt grave pentru specii lemnoase.

Uită-te la fotografia de mai jos şi să încerce să ghicească ce un copac este mai în vârstă.
Siberian zada copac


Zada siberiana copac în fotografia de pe dreapta, cu un trunchi curbat, mici şi rare de spini pe vecinul său de mai multe secole. Acesta a crescut în cazul în care condiţiile climatice în acest domeniu au fost mult mai dure. În fiecare an, a trăit în condiţii climatice aspre din secolele trecute, acest copac a fost o adevarata provocare. Acest copac este literalmente teetered la un pas de viaţă şi de moarte. Mai târziu, colonistii simt aici este mult mai bună.

climat aspru din aceste locuri, este dificil şi reproducerea plantelor lemnoase. Cu toate acestea, numărul de conuri pe zada siberiana indică faptul că copaci în ultima vreme aici se simtă rău.

Siberian zada copac

În fotografie: roşu - cucui în acest an, Brown - umflături anul trecut, şi gri - conuri de ani mai târziu.Bazat pe materiale de la Observatorul Pământ, NASA, Foto: John Renson.
priroda.su