Warning: getimagesize(/var/www/clients/client6/web15/web/web/pics/2010/04/ecoset_konferentsia_kiev01.jpg): failed to open stream: ��� ������ ����� ��� �������� in /var/www/clients/client6/web15/web/engine/View.php on line 171
Conferinţa privind «locuinţe de mediu pentru toţi», pentru prima dată în Ucraina.
ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Conferinţa privind «locuinţe de mediu pentru toţi», pentru prima dată în Ucraina.Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate


Criza din industrie şi stadiul actual al ecologiei încurajează adoptarea de noi soluţii. Prezentări de economice şi de mediu a noilor tehnologii Obiectivul principal al Conferinţei "E kologicheskoe locuinţe pentru" toată lumea, care va avea loc la Kiev, 14 mai - 15. Organizatorii forumului completa de servicii "SRL şi uniune ekostroiteley Toloka reprezintă o provocare de a uni eforturile depuse de ideologii" tehnologiilor verzi "şi doreşte să utilizatorii finali. La conferinta, alaturi de eficiente de inginerie a sistemelor de energie va fi prezentat tehnologia constructiilor de lut, pământ, lemn de combustibil şi blocuri de paie. Experţii din Germania, Rusia, Belarus şi alte ţări vorbi despre proiecte noi, în care o atenţie deosebită este acordată pentru a crea un spaţiu armonios, cu scopul de a îmbunătăţi confortul. Misiunea de conferinţă pentru a pune bazele pentru crearea unei noi viziuni de arhitectură, construcţii şi locuinţe. Informaţii detaliate pe site-ul organizatorilor şi www.hatabobriv.org.ua www.comserv.kiev.ua

Конференция -Экологическое жилье для каждого- впервые в Украине.Rapoarte care vor fi proprietari interesant prezente şi viitoare:

Mic stand-alone sistem. Vitaly Fasole - Inginer, Coordonator ekostroiteley asociere "Toloka, Irina Malysheva - Coordonator de proiect, care trăieşte de mediu." Toate-ucraineană publice Organizaţia ecologică "MAMA-86" ..

Experimentale eco-decontare în Ucraina. Design de ecosisteme închise.

"De pe teren pentru a merge la o şoaptă." Iuri Ryntovt - Arhitect, designer. Şeful Biroului de Planificare RYNTOVT-DESIGN.

Eco-design, arhitectura de noi, ca parte a unui nou stil de viaţă. Construirea de mediu - o nouă filozofie de confort.

Principiile arhitecturii ecologice - procedura de proiectare ţinând cont de mediu, drepturile şi responsabilităţile. Spiritul timpului si arhitectura de viaţă. Elena Bulavko - Arhitect, designer si birou de proiectare de viaţă Arhitectura.
Arhitectura ecologica vede misiunea în proiectarea structurilor, dezvăluind proprietăţilor materialelor naturale şi se încadrează bine în peisajul inconjurator.

"Proiectare si montare de consum redus de energie verde clădiri Design din Ucraina.". Ernst Tatiana - Arhitect, PhD. arc., şef de studio de arhitectura "Arhitectura si Ecologie", profesor al Academiei Naţionale de Arte şi Arhitectură.

Principiile de bază ale clădirii verzi. mitul despre "respira pereti". Microclimat în clădirea (izolare, radiaţiilor de căldură, vara supraîncălzire). Încălzire şi răcire bazate pe diferenţa de temperatură (pompe de căldură). Sănătoasă cald / rece suprafeţe radiante. Exemple de pasive verzi cladiri de design pentru a
Ucraina şi din lume.

Energie eficientă casa de blocuri de paie Gomenyuk. Valerii - un expert în construcţii, cu unităţi din stuf, coordonator al ekostroiteley asociaţiei "Toloka" antreprenor.
case cadru cu izolatie de blocuri de paie. Construirea, operarea.

Prezentarea ecovillage cabana Kolesnikov. Konstantin - arhitect, membru alArhitecti Hughes din Ucraina.

Sat cu o infrastructură independent. Prezentarea satului pilot din Rivne. Iuri Muliar - Proiectare inginer, şef al cooperativei, "Lanie polissya. decontare cabana experimentală, în Rivne. Utilizarea saboţilor de paie.

"Aspecte radiologice de selecţie a site-ului pentru construirea de" MD Kuchma. Candidate din g.nauk, şeful de laborator. Institutul de naan Agroecology.

"Alternativă biologică mijloace de îngrijire pentru complot de curte" Chabanyuk Ya.Ya. Doctorat Institutul de naan Agroecology.

Vindecarea peisaje Klykova. Ludmila - Peisaj Arhitect, Vicepreşedinte, ICF co-creatie ", şeful Şcolii de artă ucraineană peisaj" Orans ".

Influenţa zonelor geopathic asupra sănătăţii umane Goncharenko. Oleg - doctor - internist. Cardiolog. Medic - sanology. Doctor în medicină alternativă. Reflexologul. Operator biolokatsii.

Manual de terapie terapeut. membru al Asociatiei manualul de.

Medic - bioenergoinformoterapevt Vindecarea. Membru al Academiei de ucraineni.

Ecologice materiale izolatoare Fasole. Vitaliy - un inginer, coordonator al ekostroiteley asociere "Toloka.

Producţia de cărămizi de chirpici de lut, moto, deşeuri de lemn, Serghei. Berdnik - şef al companiei de constructii "Rodomirstroy.

Folosirea de paie pentru construirea de case ecologice Shirokov. Eugene, presedinte al filialei belaruse al Academiei Internaţionale de Ecologie, specialist de frunte de Cercetare Belarus Institutul de Dezvoltare Urbana. Belarus.

Folosind materiale naturale în construcţie: lut, paie, pământ ... Andrew Bobrovitskiy - un expert în construcţii ecologice. Şeful asociaţiei obşteşti "ХатаБобрів.
Tehnologia Constructiilor de pământ şi de lut, de mii de ani de experienţă şi de timpul de funcţionare curent.

Tehnologiile moderne pentru constructii de mediu Bobrovitskiy. Andrew - expert în construcţii ecologice. Şeful asociaţiei obşteşti "ХатаБобрів. Tehnologii de constructii din paie, stuf, lemn si alte materiale naturale. de fezabilitate economică a utilizării.

Eficiente de inginerie a sistemelor energetice Viktor. Hershkowitz Ianukovici - Director al companiei Energominimum. Senior Project Inginer, Ph.D., membru corespondent al Academiei ucrainean de Arhitectura.

Pompele de căldură, colectoare solare de economisire. Sistemele de energie Zinchenko. Roman - Coordonator ucrainene Reţeaua de Energie Inovaţii GREENCUBATOR.

Conservarea energiei în Ucraina, perspectivele şi tendinţele.
Si mult mai multe

Sursă

Miercuri, 21 aprilie 2010
Vizualizări: 4255

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

Viața este plină de sens, chiar dacă poate părea dintr-o parte incompletă.- Doi chinezi în ultimii 12 ani sădesc copaci ...
55
O femeie care coace pîine fără drojdie mai mult de doi ani, a împărtășit rețeta pentru maia cu mulți prieteni și cunoști...
233
Lui Ion Ceban i s-a dat pe gust mersul cu bicicletă. Astfel, pe două roți, acesta a mers în această dimineață să inspect...
46
Satul Muvîr din raionul Igrinsk nu cu mult timp în urmă, pur și simplu nu exista pe hartă. Recunoscut ca fiind neprofita...
144