ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Confort OfficeAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Numeroase apeluri telefonice, negocieri, ciripitul un fax, hohote de calculator, atingeţi tastatura, intalniri interminabile, negocieri, plus un zgomot afara ferestrei - ceva de genul asta arată acum o bază solidă de birouri moderne. Creierul nostru este saturată cu distragere a atenţiei, în mod constant "ataca" sunete, care pot conduce cineva nebun.

De obicei, acest lucru duce la oboseala, neglijare, sensibilitatea la situatii stresante. Cum să facă?
Un mod eficient de a face cu această problemă este o decizie muzicale.

Aceasta a fost mult timp cunoscut faptul că muzica are efecte benefice asupra psihicului şi sănătăţii umane. Chiar şi în timpul primului război mondial, în spitale folosit muzica ca o forţă de vindecare pentru a atenua durerea, stresul, frica, depresie. Ea, de asemenea, ajută la consolidarea intelectuale, fizice şi mentale capacităţile de corpul nostru.

* Cel mai important - este de a stabili un fundal muzical plăcut (dacă este permis de la birou). Dacă nu puteţi asculta muzică în mod colectiv, este mai bine să utilizaţi căştile în aşa fel încât să nu interfereze cu colegii.

Preferinţe muzicale * depind în mare măsură de temperamentul omului. Flegmatic iubeşte note mari, dar sanguine şi coleric ritmuri de dans preferat.

* Se crede că muzica naturii (sunete de apă, cascade, cântând păsări, sunetele din pădure) ajută la reducerea zgomotului în cameră, creând astfel un mediu liniştit psihologică la birou.

* Reţineţi că muzica meditaţie cu ritmul de 60 de batai pe minut poate de ceva timp pentru a încetini activitatea creierului. Dar, după ascultarea să crească atenţia şi şansele de angajare, precum şi îmbunătăţirea concentreze, vine de pace a mintii. Adevărul este că creierul încetează să mai deşeurilor de energie pe emoţii negative.

* Interesant, organelor umane în preferinţa pentru muzicale diferite subiecte şi sunete lor. Astfel, violoncel si vioara cardio-vasculare sistem de sunet. Hepatice pozitive "reacţie" la instrumentele de suflat din lemn: oboi, clarinet şi. Metallophone, saxofon şi vindecarea bolilor clopot din plămâni şi alunga melancolia.

Şi joacă aici muzică clasică care să conducă la memorarea uşoară a informaţiilor.

Prin Polina Pavlova

www.l-navigator.ru

Miercuri, 19 noiembrie 2008
Vizualizări: 2155

Citiţi de asemenea

Există un obicei foarte bun...Un obicei vechi de mulți uitat...Obiceiul de a începe ziua cu contemplarea frumuseții...De...
186
Atracția pentru dulciuri o are majoritatea oamenilor. Dar cît de inofensiv este zahărul? Majoritatea dintre noi consum...
261
Chiar înainte de era noastră, intestinul era considerat un organ important care era comparat cu porțile paradisului sau ...
1190
În lumea noastră a devenit cu un mister mai puțin. În jungla din Cambodgia a fost găsit un oraș antic, cu numele de Mahe...
455