ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Construit cel mai rapid broaşte ţestoaseAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Cinci masina deschis, capabil de pe apă înaintea puternice bărci multe, şi pe drumul de a obliga respectul pentru ei înşişi, unele masini sport, a construit o companie privată mici de la "Golden State". Jocuri muşchii din oţel inoxidabil şi plastic Muntele bate toate proiectele anterioare. "Unul cursa calde pentru cele două elemente", vândut pentru 200.000 dolari.

Pentru prima dată, compania WaterCar a apărut la orizont în 2004, când publică yavila său amfibiu convertibile prima şi a anunţat apel la candidaturi pe ea. Acest dispozitiv dezvoltat la suprafaţa apei este foarte impresionant la 72 km pe oră.

Cazuri, firma are, aparent, au fost fie şubredă prin moţiuni, deoarece mai mulţi ani pe site-ul său nu au existat actualizări. Dar, recent, aceasta a devenit cunoscută: WaterCar viu, iar din momentul dintre experţii săi nu sunt cheltuite în zadar. Compania a dezvoltat, construit şi testat două noi modele, care să ţină seama de toate greşelile din trecut şi doreşte de potenţiali cumpărători.


Judecand dupa imagini, compania a construit, cel puţin două copii ale "Python", nu diferă pictura numai, dar, de asemenea, de design interior (fotografii WaterCar).

Ca rezultat, CEO şi dezvoltator şef "vaterkarov" Dave martie (Dave martie), laminate pe viteza capodopera fanii instanţa numit Python .

tocat forma Lui cu unele detalii (a panourilor exterioare, faruri, lumini de coada), împrumutat de la o serie de masini americane de la Transport de mare pentru maşinile sport, poate induce în eroare un public ignorant. După toate, ceea ce arata ca un SUV greoi, fără un acoperiş, de fapt, un dual-mode auto cu datele de înregistrare.

Pe teren, se poate accelera de la 161 km / h, dar nu în grabă la zâmbet: masina special configurat pentru a afişa priceperea într-un alt disciplina, dinamica acceleraţie. "Kvoter" (un sfert de mila de la locul) Python depaseste un bun 12 secunde si de la zero la 100 km / h şi accelerează de 4,5 secunde, susţine producătorul.

masina Brutal lasă bărcile graţioasă. Şi nu cred că greutatea noului amfibie decât 1,7 tone (fotografii WaterCar).
masina Brutal lasă bărcile graţioasă. Şi să nu credeţi, care cantareste noi amfibiu decât 1,7 tone (fotografii WaterCar).

Mai presus de toate, ceea ce nici un singur dispozitiv cu Python nu se compara această mişcare în apă. Cine altcineva este în măsură să părăsească în mod independent la plaja valuri, aproape fără pauză, a comuta la rindeluit si arata cu 96,6 kilometri pe oră?

Desigur, cel mai rapid amfibiu pe planetă este Sealegs , înapoi în 2007, a dat 105 km pe oră pe apă. Dar aparatul nu este o maşină sau în orice mod, şi este o barca puternice cu trenul de aterizare retractabil compact pentru scurte excursii pe teren. În "Python", dimpotrivă, este dificil să se suspecteze barca, până când el sa aplecat măsuri pentru a apei.

Uşile pot fi deschise chiar şi pe apă - masina nu se scufundă, iar apa din salon nu scade (foto WaterCar).
Uşile pot fi deschise chiar şi pe apă - masina nu se scufundă, iar apa din salon nu scade (foto WaterCar).

Conducerea roţi şi tunuri de apă "Python", sunt trucuri, "opt", de la faimoasa masina sport Chevrolet Corvette . În ţara "motorul în curs de dezvoltareET 640 cai-putere pe apa chiar sub puterea (datorită capacităţii de tun de apă) 500 CP Dar ei au suficient pentru castigarea inimilor. Aproape 100 de km / h benzi, la dispoziţie o câteva bărci.

Creator al Dominator Jet , care este capabil de a digera putere foarte cumsecade. Proprietarii de barci cu motoare exterioare nu se transformă în nimic după monstru (fotografii WaterCar)." width=478 height=598>
Creator al "Python" este aplicabile în fântână Dominator Jet , care este capabil de a digera foarte decent putere. Proprietarii de barci cu motoare exterioare nu se transformă în nimic după monstru (fotografii WaterCar).

Reamintim că aceeaşi britanic Aquada (care poate fi considerat strămoşul-amfibie vehicule de mare viteză secolului XXI) se dezvoltă pe apa 48 kilometri pe oră, şi la un moment dat a fost o revelaţie.

Nici masina a fost amfibie din lume înainte de masina britanic atât de repede pe suprafaţa apei nu este mutat.

Interioarele dintre cele două
Interioarele dintre cele două "pitonii", care este logică, mai mult ca "punte" bărci şi iahturi cu motor (poze WaterCar).

Este doar a apărut mai târziu rivali reţetă care a fost construit în general similare. Viteză a crescut treptat, lasand nici o îndoială că este adaptat la un turneu normală a aparatului autostrada poate fi foarte bine transformat într-un hidroavion frumos.

Ajuns la punctul in care masina este montat un astfel de aripi submarine este elveţian Rinspeed Splash . Se poate dezvolta în apă 80 km pe oră. Cu toate acestea, un concept car, buy it imposibil.

Record de viteză
Record de viteză "Python", dar nicăieri nu este oficial social - datele declarate rămâne pe conştiinţa societăţii. Şi în caracteristicile generale şi detalii cu privire la firma de constructii nu dezvăluie special (fotografii WaterCar).

Secretul unui novice, în plus faţă de mare putere într-o formă sequenced partea de jos, care este un "Python" nu este mai rău decât bărcile. Şi la fel ca "Akvadiv" roţi cu "Python" pe apă pentru a vă deplasa în sus pentru a reduce rezistenţa hidrodinamică.

Împreună cu "Python" WaterCar dezvoltat un set de balene- Gator . Acest set de auto-asamblare a unui SUV frumos amfibie.

În 2006, compania a intervievat 10.000 de oameni şi a aflat că de amfibieni de mare viteză întrebat (ca un real sau cumpărare), un procent foarte mic. Cu toate acestea, multe vis de autoturisme modest şi necostisitoare, ştie cum să înoate. Rezultatul este o Gator (fotografii WaterCar).
În 2006, compania a intervievat 10.000 de oameni şi a aflat că-viteza mare de amfibieni întrebat (ca un real sau cumpărare) un procent foarte mic. Cu toate acestea, multe dintre vis şi ieftine masini modest, ştie cum să înoate. Rezultatul este o Gator (fotografii WaterCar).

Un număr de unităţi, ansambluri, precum şi părţi ale corpului Gator împrumutat din nou de la vehiculele de producţie (în SUA şi nu numai).

Viteza maximă Gator Teren 137, şi de apă 13 km / h. Modest numere. Dar maşina în plus faţă de înot demonstrează n bunrohodimost off-road. Dar principalul lucru este în valoare de numai 29500 dolari.

Gibbs Fotografii Technologies, CAMI
Concurentii "Python" - British Aquada (maşină neagră din partea de sus) şi SUA Hydra Spyder (galben şi roşu convertibile).

Primul nu este atât de rapid, dar diferă în studiul de lucrurile mici şi în general nu arata ca de casă, ci ca un produs de serie al unei mari companii. Caracteristici Viteza de amfibieni americane sunt necunoscute. Dar se poate presupune că acestea nu sunt mai bune decât "Python", ca puterea motorului de această maşină este de "doar" 450 CP (fotografii Gibbs Technologies, CAMI).

Revenind la "Python", trebuie spus că preţul include echipamente, la cerere, pentru a selecta de la mii de culori exterioare şi interioare nenumărate opţiuni.

Pentru comparaţie, Akvadiv ", veţi da un 150000 de lire sterline (241 de mii dolari). Cei care sunt deja eyeing Python, consultanţă, urmăriţi acest film.


"Materialul este furnizat de membrana revista Internet ( http://www.membrana.ru ) "

Joi, 22 octombrie 2009
Vizualizări: 3352

Citiţi de asemenea

Legumele prezentate în acest articol sînt din ce în ce mai puțin prezente pe mese în zilele noastre. Dar în zadar, pen...
260
Fiecare are nevoie de momente pentru relaxare și detașare de rutina zilnică. Pentru realizarea acestui lucru, fiecare op...
156
Vreți ca copilul să reușească în viață? Atunci toată copilăria mîngîiați-l, îmbrățișați-l, acceptați-i sentimentele. Nu ...
267
În Republica Moldova început Campania națională de plantare a arborilor „Prin sădirea de pădure salvăm Moldova”, o acțiu...
107