ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Contraindicaţii: pauzele TV vieţilor copiilor.Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Acum, scoate copiii de la ecranele televizoarelor dumneavoastra. De dorit - pentru totdeauna (foto Neil Hanna / Scotsman.com). Uite ce sa întâmplat cu ei a făcut televiziune. Este copiii de grăsime care nu se vindeca ranile, nu există tulburări de deficit de atentie, probleme cu metabolismul, tulburări hormonale. Acest scurt-copiii cu deficienţe de vedere cu autism, cancerul, diabetul, dementa si pubertate precoce. probleme atât de mult, un singur răspuns - TV.

În acest moment, nu pentru un îndoit de savant britanic - un psiholog şi biolog Eric Sigman (Aric Sigman), care a analizat şi rezumat 35 ştiinţifice diferite studii efectuate la momente diferite de către colegii săi din Marea Britanie şi SUA. În final, medicul a descris principalele efecte negative de televiziune de vizionare a copiilor prin publicarea unui raport cu privire la subiect într-un jurnal Biologul reputaţie.

Sigman a anunţat că a iniţiat "cea mai mare legate de nerecunoscut scandal de sănătate din timpul nostru", a auzit un răspuns din partea publicului acuzaţii fanatic de empirism şi să încercaţi propiaritsya ieftine, dar a primit totuşi sprijinul entuziast de la National "Profesorii Uniunii al Marii Britanii (Uniunea Naţională a Profesorilor - NUT), precum şi un număr de medici, sociologi şi alţi specialişti.

medic Dr. Sigman - un macho adevărat. Dreptul de a acoperi cartea sa "controlate de la distanţă: cum de televiziune este de rupere vieţile noastre" (imagini de la aricsigman.com site-ul).


Deci, ce este "telebomba întârziat-acţiune" ameninţă publicul tanar. Mai întâi de toate - obezitate. Holbezi la "zomboyaschik, copiii nu merg pe jos, nu se joacă, şi situată pe canapea şi mănâncă mecanic Dumnezeu stie ce. Astfel, imobilizat şi copii subnutriţi, se acumulează grăsime: metabolismul este perturbată, caloriile nu sunt arse, pe acest sol fertil diabet zaharat de floare cu toate însoţitor.

"Prelucrate din lemn" la ecranul de vizualizare a şi se bucură de imunitate, care este slăbit. Nu doza şi boli cardiovasculare, are sansa de a ataca. Această viziune merge prost, nu se poate vorbi - este de cunoştinţe comune.

Pierdut şi capacitatea persoanei de a se concentra asupra "subiecte netelevizionnyh: distras atenţia, probleme cu memoria si viteza de reacţie creşte riscul de apariţie a bolii Alzheimer, vreau sa spun - demenţă senilă.

Mai mult, important, televizorului pentru a "suprima" producerea de melatonina, un hormon cheie şi un antioxidant puternic, care joacă un rol important în sistemul imunitar, ciclul de "somn-trezire" şi la pubertate, care începe mai devreme decât este necesar.

"Box" efecte negative asupra somnului (în special, poate perturba lumină interne ale corpului ceasului), şi lipsa poftei de mâncare creşte de somn, şi de diferenţele hormonale dintre foame si satietate sunt şterse. La ieşire, din nou, obezitatea.

În ADN-ul, între timp, începe o mutaţie care pot cauza cancerul. Next - autism, de declanşare pentru care televizorul poate fi uşor.

Deoarece TV pur înlocuieşte lectură, de dezvoltare a creierului nu se întâmplă în mod corespunzător, care rezultă în capacitatea de a copilului nu sunt la fel de destept ca am dori părinţi. Şi aşa mai departe.

Lista ar putea continua dacă am auzit despre pericolele primul televizor. Dar ştim că face televiziune pentru copii de şcoală bătăuşi care atunci nu le permite să termine universitare, precum şi în cele din urmă se transformă în criminali.

În legătură cu cele de mai sus Sigman spune: copiii sub trei ani nu ar privi în telecomunicaţii, în general, (colegii americani cred căElzy la doi ani), copiii trei la cinci, cu permisiunea părinţilor lor, pot primi, nu mai mult de jumatate din programele pentru copii de bună calitate. De la 5 la 12 ani atunci când vizualizaţi ar putea creşte până la 1 oră, apoi, deja adolescenţi, li se permite să adauge 30 de minute. ora Total - şi un spectacol de jumătate de zi înainte de debutul de la maturitate.

copii Această ilustrare este luat din site-ul National Science Foundation (NSF), care, de asemenea, îngrijorat de efectul de ecrane asupra sănătăţii copiilor. Apropo, ce e acolo a plecat la TV? instrument de percutie cu numele vasului? (Imagine de nsf.gov site-ul).


Ar trebui remarcat faptul că cuvântul "TV" şi "TV" în tot textul din acest material poate fi înlocuit cu cuvântul "ecran". Deoarece scaunul din faţă de un monitor de calculator (DVD, internet, jocuri) sau un aparat de jocuri, deşi nu poate avea nici o legătură la TV, oferă aceleaşi consecinţe negative.

Iar de vina pentru problemele copiilor cu ecran, desigur, nu, ecran, şi părinţi. În Marea Britanie, a calculat că copilul actual de şase ani de viaţă exercită un an înainte de ecran. Copiii mai mari (11-15 ani) a petrecut deja 55% pe acest lor "trezirea" trăieşte, sau mai mult de un sfert zi. Un deceniu mai târziu, se aşteaptă la o creştere serioasă a numărului de timp de televiziune ", şi, dacă Sigman si colegii sai au dreptate, copiii nu e bun. Deci, asiguraţi-vă că pentru a dezactiva TV sau pe care le-aţi ajuns acolo.


Materialul furnizat de şi popular online membrana revista ştiinţifică ( http://www.membrana.ru ).

Marţi, 03 iulie 2007
Vizualizări: 2779

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

În întreaga lume, serviciile stomatologilor sînt foarte scumpe.... Ca toate serviciile în care cineva face pentru noi, c...
216
Cu 15 ani în urmă, întorcîndu-se dintr-o regată în Hawaii,  un tînăr yachtsman, fiul unui magnat chimic bogat, Char...
157
Cum ne-au învățat pe toți, vă amintiți? Muntele Everest este cel mai înalt munte de pe planeta noastră. Nu! De fapt, ace...
342
Cel mai vestit chirurg, profesorul Fiodor Grigorievici a avut aproape întotdeauna o greutate de aproximativ 65 de kilo...
327