ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Cool cap: viata este ca o familie, a renunţat în mod voluntar de toate avantajele civilizaţieiAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Cinci ani în urmă, artiştii Zhitomir Vasili şi Victoria Sirikit stânga echipate apartament bine în oraş şi propriul său studio şi sa stabilit pe o parcelă de teren abandonate aproximativ patruzeci de mile Jytomyr. Apoi, în satul Stribizh puţini credeau că o familie cu doi copii (cel mai tanar a fost apoi doar cinci ani) este aici pentru a rămâne. Cu toate acestea, s-au dovedit: offline şi poate trăi şi să dezvolte. Focus a decis să respecte personal de viaţă în autonomia "Sirikit.


Nu sunt de vânzare. Autor al imaginii - Vasili Sirik; munca sa, el nu vinde


Primul an de unchiul Stepa


Chiar înainte de călătorie a trebuit să aud că expoziţii lor sunt de cateva ori pe an, în Zhitomir, mergi la elita locală, că Vasile nu este numit doar un artist, dar cu prefixul "Cosmo", care trăiesc Sirikit aproape în aer liber şi au fără precedent super-puteri. Când Focus chemat până la sihastru, o combinaţie neobişnuită de practic şi "alte" tatăl de familie a dus la o oarecare confuzie.

- Avem o săptămână, cum ar fi sentimentul că, pentru a ne rupe pe cineva - Vasile inventat cu îndrăzneală într-un tub. - Da, vom simţi nivelul de energie. Tu când am fost de gând să merg, înveliţi într-un sat vecin Barashevku pentru butoaie noastre. Şi Styopka din mediul rural şcolile noastre colecta.

Cu prima sarcină au făcut faţă cu uşurinţă. Şi şcoală găsit repede. Ei au venit la ea doar când vine vorba de o petrecere de copii de terminare. Din mulţimea gimnastica turnat de printesa, fulgi, o pereche de Ninja Turtles, Spider-Man. Şi stepe. De ani, băiat de 10, cu părul lung, care este prins de un bandaj, a căutat slavă copil departe. Şi, aşa cum sa dovedit, nu a fost în rochii de lux. Singurul lucru care lipseşte liberiene.

- Mă duc la clasa întâi, şi după sărbători să fie transferate de-al doilea - pe drumul spre casa explicat Stepan.

Prima-clasa de vârstă nu perturbe această stare de lucruri. Pentru el, educaţie - ceva de genul un hobby: exerciţiu este facultativă, dar uneori interesante. La copil sa mearga la scoala, oficialii au insistat de la departamentul de educaţie urbană, care de mai multe ori a venit la Sirica. Cei în cele din urmă de acord cu sistemul, deşi în termenii săi proprii. Apăsaţi de Dans de la şcoală o dată pe săptămână şi să livreze material de training extern.

- Părinţii spun că şcoala este mai mult decât distrag un ajutor pentru a găsi chemării sale, - spune el. - Principalul lucru este de a educa sufletul, şi cunoştinţele - sunt tot în jurul nostru în natură, şi nu în cărţi. Noi trebuie să înveţe să vadă şi să simtă.

Planuri pentru viitor Stepa nu au fost încă construit. Cea mai mare parte a timpului o petrece în experimente de creatie, sau contemplarea lumii. amulete Mastery, care cumpără de bună voie în oraş. Fratele său mai vechi, de ani de lucrări Timotei 20 în pictor Zhitomir-tencuitor. Potrivit Stepan, Timotei prefera părinţi care locuiesc, el este de gând să merg pe urmele lor, doar pentru a "găsi partenerul acesteia." Apoi, ca Sirikit senior, va rezolva pe teren.

Nr friptură. Carne de familie Sirikit nu mănâncă, în principiu. masa lor este simplă şi de post, şi îmbrăcăminte
Nr friptură. Carne de familie Sirikit nu mănâncă, în principiu. masa lor este simplă şi de post, şi îmbrăcăminte


Celule wigwam

Zonelor umede de familie - două de acri de teren la marginea satului, lângă pădure. Curtea nu arata ca tara: nu există nici un gard, nici o bovină, nici câinele care latră. Dar gramezi impresionante de albine, baie sub forma unui templu şi un design ciudat, edAlex aminteste aterizat pe o Frisbee carul cu fân.

- Aceasta este hambar nostru - ce indică spre "OZN" Stepan şi dă din cap la trei bastoane cu clopote, pliate ca un arc - dar porti.

Spre om bărbos în pantaloni scurţi de funcţionare pentru el - o femeie într-o rochie de lumină. Se pare că nu observa că în curtea -10 ° C. Frost pentru Vasile şi Victoria, care seamănă cu eroii science fiction, ca nu este acolo. După o scurtă cunoştinţă suntem invitaţi în casă. În interior, se aseamănă cu fagure de miere. Premisa centrală - un living şi bucătărie: aici este o soba si mancarea este gatita. Este adiacente la trei dintre aceste camere, zidurile care formează unghiuri obtuze: un dormitor, birou, magazie.

- Deci, în perioada pre-creştină, slavii construit - asigura proprietarul. - Acest spaţiu de eficienţă energetică asupra resurselor de încălzire durează mai puţin decât în acelaşi spaţiu de locuit de forma clasică.

- Când ne-am mutat în prima, nu a avut intenţia de a construi o casa - este conectat la sotul Vasile conversaţie. - Am vrut să fac ceva ca un wigwam indian, sau colibă. După toate, ne petrecem mai mult timp pe stradă, şi casa lucrurile doar magazin. Anul trecut, chiar a dormit în curte.

Pentru produsele alimentare - placinta de dovleac cu ceai de plante - proprietarii de spus cum aceasta a venit la viaţă. Sirikit cred prezenta lui fiind mult mai interesant decât anii petrecuţi la Moscova, unde Vasile a lucrat ca designer-şef al teatrului "Dixie" şi, în Sankt Petersburg, unde soţia lucrat în atelierul de ceramică. În Zhitomir natal au părăsit studioul lor, dar zborul de la aspiraţiile nerealizate de creaţie şi de concurenţă dură pentru a vă deplasa în interior nu poate fi numit.

- Odată auzit la transmisia radio despre oamenii care părăsesc apartamentul lor oraş şi du-te la sate, - spune Victoria. - Ideea este de a crea mosia sa de rudenie, în cazul în care puteţi trăi, bazată pe principii spirituale. Această metodă de a evita manipularea societăţii moderne am considerat normal.

locul lui, au găsit chiar lângă pădure, care aparţinuse bunicului Vasile dekulakization. Deci, imobiliare şi, de fapt, s-au dovedit generice.

Calorii scăzut. Capul familiei prezinta magazin cu provizii pentru iarna: Ei au fost impresionaţi de simplitate şi un număr mic
Calorii scăzut. Capul familiei prezinta magazin cu provizii pentru iarna: Ei au fost impresionaţi de simplitate şi un număr mic


Doar mananca un pic

Cred ca pustnicii trăiesc în modul de eroul din filmul "Groundhog Day". Dar Sirikit susţin că, dimpotrivă, vietile lor sunt mult mai variate decât în oraş.

- Trăim într-cogniţie, dar nu în grabă - explică Vasile. - Omul care supervizează natura, de a dezvolta mintea si intuitia, nu este relaţia sa cu spaţiul din jur, cu universul. Am început să înţeleagă modul în care gândurile noastre realitatea forma. De învăţare să se simtă la distanţă şi reciproc, precum şi oameni care se gândesc la noi. Apropo, în casa noastră dematerializate lucruri inutile - lucruri pe care nu o foloseşte şi pe care nimeni nu vrea, să se dispară.


Gen Sirikit este extrem de simplă. De fapt, pentru că a trăit o sută de ani în urmă. De energie electrică, şi, în consecinţă, frigider in casa nr. rezervele strategice de vegetarieni - acest lucru este legume din grădina sa, mere murate, suc de mesteacan, fructe, ierburi şi miere. Paine se cultiva, uneori de cumpărare în sectorul cerealelor - mergeţi la cumpărături cu bicicleta sau pe jos. Timp de două kilograme de orez si hrisca sunt suficiente pentru toata iarna.

- Noi mâncăm doar un pic, - a spus Vasili. - În primăvara hrănite în fiecare zi altă parte, nu mai vrut. În vara anului mănâncă cea mai mare parte doar fructe.

Deoarece familia sa mutat la Break ", Vasile, în esenţă, refuză să facă pentru vânzare. Cele mai multe scene din picturile sale - de autoy viaţă. Aceste lucrări sunt cele mai interesante pentru vizitatori. Dupa mai multe "ieşiri în lumina" în cartierul artiştilor şi pustnici au apărut chiar şi adepţii lor. Cu toate acestea, în timp ce în posesia lor, ele sunt scurte vizite. Totuşi, în scopul de a trăi ca Sirikit, este necesar nu numai foarte mult o vrei, dar de asemenea să fie capabil să facă totul cu mâna.

În ceea ce priveşte banii, artistii nu castiga, ci pe expresie de familie, troc. O dată pe lună la unul din centrale Jytomyr Street există o masă pliantă mici, în spatele cărora nu există Victoria. El - picturile ei şi Lore. Vânzări şi participarea la nevoile familiei, dar ele sunt atât de modeste, care îndeplinesc le va preveni orice cataclisme financiare.

http://focus.in.ua/article/55803.html

Miercuri, 11 februarie 2009
Vizualizări: 1982

Citiţi de asemenea

Fiecare are nevoie de momente pentru relaxare și detașare de rutina zilnică. Pentru realizarea acestui lucru, fiecare op...
51
Vreți ca copilul să reușească în viață? Atunci toată copilăria mîngîiați-l, îmbrățișați-l, acceptați-i sentimentele. Nu ...
139
În Republica Moldova început Campania națională de plantare a arborilor „Prin sădirea de pădure salvăm Moldova”, o acțiu...
53
De hramul orașului Chișinău, Compania ”Viorica Cosmetic” a deschis primul magazin Viorica cu un concept nou, conceptul d...
90