ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Copii străini nu există! Tată-erou: o pisică care hrănea cu șoareci șase cățeluși, s-a dovedit a fi un motan


La începutul iernii, un voluntar din Anapa a găsit în pădure șase cățeluși abandonați. Lîngă ei era o pisică, care încălzea cu grijă puii și îi hrănea – cu șoareci prinși. Anume grija ei a ajutat cățelușii să supraviețuiască.

Întreaga companie de animăluțe a fost luată sub supraveghere, unde mama-pisică continuat să aibă grijă de puii adoptivi: îi încălzea, îi spală și le aducea soareci, crezînd că organismele tinere, pur și simplu, au nevoie de vitamine suplimentare. Puii au fost luați pe la case cîte puțin, dar pisica nu pleca nicăieri, probabil așteptând ca toți puii să-și găsească stăpîni. A venit momentul când toți cîinii și-au găsit o casă. Și s-a descoperit un fapt interesant.

"Pisica urma să fie sterilizată", scrie Ekaterina Sazonova, "și dintr-o dată s-a dovedit că ea era un tată erou! Nu numai că a hrănit pui străini, a îndurat toate greutățile cu ei, dar în cele din urmă s-a dovedit a fi un motan modest ideal! Sînt șocată fie de descoperire, fie de conștiința lui masculină..."

Conform ultimelor informații primite de la Ekaterina din Anapa, motanul nu și-a găsit încă stăpîn, iar numele său este pur și simplu - Motan.


ABONAȚI-VĂ
Joi, 21 octombrie 2021 10:42
Vizualizări: 438

Citiţi de asemenea

Fundația Ecodava, în parteneriat cu Pretura sectorului Centru a organizat o acțiune ecologică în Parcul Valea Trandafiri...
154
Arborele Dragonului atinge o înălțime de 20 de metri, iar diametrul bazei ajunge pînă la patru metri....
187
Fundația ECODAVA, în parteneriat cu Pretura sectorului Centru, va organiza la data de 24 septembrie 2022 o acțiune ecolo...
779