Warning: getimagesize(/var/www/clients/client6/web15/web/web/articles/med_kosm/pic01.jpg): failed to open stream: ��� ������ ����� ��� �������� in /var/www/clients/client6/web15/web/engine/View.php on line 171
Cosmetice pe bază de miere.
ecology: ru md
Video prezentarea proiectul Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Cosmetice pe bază de miere.Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Pentru nimeni nu mai este un secret că mierea este un depozit de substanţe nutritive. În aceasta este dificil de a exagera. Unul posibila aplicare - cosmetice. Astăzi, vom împărţi cu tine câteva secrete şi caracteristici de aplicare.

"Chimia" din zilele noastre are un nume de rău, "natură" - opus. Până în prezent, "naturale" cosmetice nu sunt la fel de natural ca unele imagina.

Criterii de aplicare a conceptului de "naturale" cosmetice:

1. Se poate, cu rare excepţii, conţin substanţe de plante, animale sau de origine minerală.

2. Pentru primirea şi procesarea unor astfel de substanţe pot fi folosite numai anumite metode. De exemplu, substanţele care sunt produse de bacterii, modificată prin tehnologie genetică (ca majoritatea de acid hialuronic), nu pot fi aplicate în "produse cosmetice naturale.

3. În "naturale" cosmetice sunt permise chimice anumitor conservanţi (acestea trebuie să fie în mod clar ar putea întâmpina).

4. Emulgatori trebuie să aibă o origine naturală, dar pot fi derivate din aceste substanţe chimice de schimbări. Aceasta înseamnă că, în principal acestea sunt identice la conservanţi multe, utilizate în produsele cosmetice traditionale.

Anterior, în cadrul "naturale" produse cosmetice pe bază de plante înţeles cosmetice pur - nu produse de origine animală şi absolut fără aditivi sintetici. Dar găsirea unui modern "natural", produse cosmetice, cu cel puţin jumătate satisface aceste cerinţe, nu este atât de uşor.

Puteţi alege de la retete cu adevarat "naturale" anti-îmbătrânire produsele cosmetice.

Preparate pentru îngrijirea părului

Musetel cu miere să se înmoaie şi să consolideze păr
30 g de musetel pudră uscată se toarnă 100 g de apă fierbinte, stand 15 minute pe o baie de apă care fierbe. Apoi se lasă să se răcească timp de 30 - 40 minute, se filtrează şi se adaugă la desert perfuzie litru. miere. Spalati parul copilului, ştergeţi-l uşor cu un prosop şi cu generozitate spray soluţia preparată şi, în jumătate de oră - oră şi se clăteşte cu apă caldă. Pentru parul uscat, o astfel de procedură ar trebui să fie urmată la fiecare 10 - 12 zile, şi când grăsime - 1 ori 6 - 7 zile.

Ceapa si miere - un instrument popular pentru întărirea părului
ceapa Crupe de frecat pe o răzătoare fină, se amestecă cu miere în raport 4:1, frecati in scalp, şi apoi, după 30 - 40 minute, clătiţi cu apă caldă. Pentru parul uscat si matreata la un amestec de ceapa cu miere pentru a adăuga un pic de ulei vegetal şi se amestecă bine, se freaca la rădăcina părului, pune un capac de cauciuc, aşteptaţi 1 oră, apoi spalati parul.

sampon miere întăreşte părul
4 linguri. l. flori uscate de musetel pulverizate de droguri se toarnă într-un termos o ceasca de apa clocotita, să insiste oră - o jumătate, tulpina, se adaugă 1 desert litri. miere şi se amestecă. Spălat şi uşor de păr obsushennye pre gatite abundent umezire sampon miere şi se clăteşte părul după o jumătate de oră în apă caldă, fără săpun. Pentru parul uscat folosesc această procedură 1 ori 10 - 14 zile, şi când grăsime - 1 ori 6 - 7 zile. Miere sampon - excelent pentru produsele pentru îngrijirea părului. Se întăreşte părul, stimuleaza cresterea lor.

ceai de musetel cu miere, întăreşte părul
20 g de musetel flori uscate de droguri se toarna o cana apa clocotita, pune, la 15 minute pe o baie de apă, apoi scoateţi şi se lasă să se răcească lent la 40 la 50 de minute, apoi de scurgere, echilibrul de a depăşi, adăugând la perfuzie care rezultă trei lingurite. miere şi se amestecă până se dizolvă complet. Pre-spălate şi umezeşte uşor părul cu un prosop obsushennye primit perfuzie. După 40 - 50 minute părul se spală în apă caldă, fără săpun. Face această procedură, cu părul gras 1 dată pe săptămână, şi atunci când uscat - 1 de ori în 12 de zile. Aceasta va ajuta la ameliorarea şi consolidarea parului.

Lucu ulei de ricin, galbenus de ou, miere, atunci când intră uscată, părul
Ia o st. l. ceapă rasă, ulei de ricin, miere, 1 gălbenuş de ou şi se amestecă bine. Aplicaţi amestecul freca în scalpului, apoi înveliţi-o călduros, şi în 1 - 2 h spălare. Procedura de a utiliza după cum este necesar.

Miere cu caderea parului
Spalati parul copilului, să ia apoi 15 g de miere şi se descurca în mod egal la rădăcina părului de 30 - 60 minute, apoi clătiţi cu apă caldă şi miere. Utilizaţi această procedură cu pierderea parului îmbunătăţită. Efectul va fi mai mare, în cazul în care, în acelaşi timp să ia în miere la 1 lingura. l. (Diluat într-un pahar de apă fiartă) 1 - 3 ori pe zi.

PROPOLIS extracte de consolidare a părului
Utilizarea de alcool de 10% extract de propolis pentru frecare în scalpului sau clătiţi părul: 1 lingurita. PROPOLIS extract diluat într-o ceaşcă de apă. Această procedură nu numai întăreşte părul, dar, de asemenea, stimulează creşterea lor.

Infuzie de ierburi si obnozhka polen cu alopecie
Pregătiţi frunze fiscal: brusture, radacina - 15, urzica - 15, Helichrysum arenarium, flori - 10, hamei infructescence ordinare - 10, sunătoare, iarbă - 10, galbenele, flori - 10, Plantago major, frunze - 10, stigmate de porumb - frunze de menta 10 - 10.
2 - 3 linguri. l. uscate de colectare tocată se toarnă într-un termos cu apa fierbinte 0,5 l, insista 2 - 3 ore, tulpina şi băuturi perfuzie de 1 / 2 pahar de 3 ori pe zi timp de 30 minute înainte de a mânca, şi se spală aceste cap de perfuzie. În acelaşi timp, să ia 1 lingurita. polen obnozhki 2 - 3 ori pe zi.

Amenajat SKIN

Masca de miere cu suc de lămâie şi fulgi de ovăz
Ia o lingura. l. miere lichidă, 7 - 10 picaturi de suc de lămâie şi un pic faina de ovaz (pentru a obţine un PAP). Toate se amestecă bine şi se descurca pe piele timp de 20 minute, apoi clătiţi cu apă rece. Masca îmbunătăţeşte ten, hrăneşte pielea şi o face elastica si supla. Potrivit pentru pielea normala.

Miere de proteine Masca
Se amestecă 2 albuşuri de ou nevzbityh, 1 lingura. l. miere si 1 / 2 TSP. ulei de piersici sau de migdale pana se omogenizeaza. Apoi se adaugă 2 linguri de acesta. l. făină de ovăz. Amestecul rezultat a fost pus pe 20 de minute pe fata, apoi retrage tampon muiată în apă caldă, şi a face o compresa rece. Masca imbunatateste echilibrul pielii umiditate, bine-l hrăneşte şi curăţă.

Proteine-lamaie-miere masca
Beat o albuşul de ou şi adăugaţi-i până la 1 lingurita. lapte, suc de lămâie şi miere. Pentru amestec a fost mai uşor de aplicat pe piele, la ea, puteţi adăuga un pic Bran. Masca impuse la data de 15 - 20 de minute, după care scoateţi comprese calde. Apoi, clătit faţa cu apă rece şi se adaugă la acesta o mică cantitate Este foarte margarete.

Lemon-ceară masca
Conectarea 20 ml de suc de lamaie, 10 g de ceară de albine, 10 g de sperma, 5 ml de alcool, pus pe o baie de apă la temperatura de 60 - 65 ° C şi atunci când ceara se topeşte, se amestecă. O masca cu un tampon de bumbac aplica un strat subtire pe fata. După 15 minute se clăteşte cu apă caldă. Masca este folosit pentru a inmuia si hrani pielea feţei.

Masca de miere, ceară, şi sucul de crini albi
Conectaţi 15 ml de suc de crini albi, 70 g miere, 50 g de ceară de albine, pus pe o baie de apă la temperatura de 60-65 ° C şi atunci când ceara se topeşte, se amestecă. O masca cu un tampon de bumbac aplica un strat subtire pe fata. După 15 - 20 min, clatiti cu apa calduta. Masca este folosit pentru a inmuia si hrani pielea.

Miere ceara Masca nutritiva
Ia 50 de grame de ceara de albine, 70 g de miere şi suc de 1 bec de crini albi. Toate pus într-o oală de lut, se topesc la foc mediu, apoi se răceşte prin agitare şi utilizat pentru a aplica o masca hranitoare.

Miere Lapte
1 tbsp. l. miere diluată într-un pahar de lapte călduţ şi utilizate pentru îngrijirea pielii foarte sensibile.

Miere-glicerol amestec
Se amestecă proporţii egale de miere şi glicerină şi utilizate pentru ingrijirea pielii grosier şi crăpate.

Gălbenuş> şi masca de miere
Ia 1 lingurita. miere şi glicerină şi se amestecă bine cu gălbenuş de ou 1 până netedă; utilizat pentru a aplica o masca hranitoare.

Polen şi a pielii
Ia-1 / 2 - 1 lingurita. polen 2 - 3 ori pe zi timp de 3 - 4 săptămâni pentru a îmbunătăţi starea pielii, precum şi pentru prevenirea imbatranirii premature. Pe parcursul anului, rata de recepţie a polenului se poate repeta 2 - 3 ori.

Cream, linii de avertizare
Ia cantităţi egale de suc de ceapa, miere, suc, nuferi albi şi ceară de alb (de exemplu, 10 g), plasat într-un vas de lut, se topesc la foc mediu, apoi se scoate şi se lasă să se răcească, amestecând cu un băţ de lemn. Utilizaţi pentru îngrijirea pielii, prevenirea ridurilor.

Cremă de curăţare cu ceara
Ia 6 g de ceară, 0,5 g de borax, 24 g de ulei de piersici, 4 g de glicerină şi 16 ml de apă. Toate pus într-o oală de lut, se topesc la foc mediu, apoi se răceşte prin agitare şi folosit ca o crema de curăţare pentru ingrijirea pielii.

Infuzia de plante şi obnozhka polen cu acnee ordinare
Pregătiţi de colectare:
St John's Wort, iarba - 40, Elecampane, rădăcini - 30, brusture, rădăcini - 30. 2 linguri. l. uscate de colectare tocată se toarnă într-un termos cu apa fierbinte 0,5 l, insista 3-4 ore, tulpina şi să bea 1 / 2 pahar de 3 ori pe zi. În acelaşi timp, să ia 1 / 2 - 1 lingurita. polen obnozhki 2 - 3 ori pe zi.

suc de castraveti cu miere în acnee
Ia un pahar de suc de castravete proaspat stors, care se dizolvă în ea 1 lingurita. miere şi folosite pentru ştergerea pielii după spălare cu acnee. După 30 - 40 minute o persoană trebuie să se spele cu apa rece.

De protecţie ceară unguent
Se iau 30 g de ceara galbena, ulei de floarea soarelui şi ulei de silicon, numărul 300, se adaugă apoi 5 g de acid undetsilovoy, şi lanolină. Toate plasate într-un vas email, reincalzi într-o baie de apă, amestecând constant până la un amestec omogen, apoi ambalate in sticle shirokogorlye de sticlă de culoare închisă. Utilizaţi unguent pentru a proteja pielea de la apă, acizi, saline şi soluţii alcaline (în acelaşi timp să impună fiecare h 3), precum şi pentru tratamentul iritaţiile pielii legate de aceste substanţe (cel mai mare efect terapeutic a fost observat după 3-4 săptămâni de aplicarea sistematică Masi).

cartofi rasă cu miere - instrument de vindecare
A lua nişte cartofi cruzi, se spală, coaja, grătar răzătoare fină, apoi se adaugă miere de albine (de 1 / 2 ceaşcă pastă de cartofi - 1 lingurita de miere). Şi se amestecă bine. Amestecul rezultat a fost pus un strat cu grosimea de cel puţin 1 cm, pliat în mai multe straturi de tifon sau un bandaj, ataşaţi la nivelul pielii afectate si pribintovat. Păstraţi 2 - 3 ore sau mai mult. Bandaj schimba 2 - 3 ori pe zi. Folosiţi-l în tratamentul de vindecare slab ulcere, rani, arsuri, precum şi în tratamentul eczeme, pustule boli ale pielii, cu reducerea bataturile cronice.

Sage perfuzie cu miere pentru acnee şi seboree
1 tbsp. l. Frunzele zdrobite de salvie se toarnă o cană de apă fierbinte, se aduce la fierbere şi se fierbe pe foc mic timp de 3-5 min. După ce a insistat pentru o jumătate de oră, de scurgere, adauga 1 / 2 TSP. miere, se amestecă să se dizolve şi să fie utilizate pentru frecarea pielii şi loţiuni.

Extract de castravete si miere cu acnee
3 linguri. l. tocat castravete 1 ceasca de apa clocotita pentru a umple, închideţi capacul, pune timp de 15 minute pe o baie de apă. Apoi scoate, se lasă timp de o răcire lentă la 40 la 50 de minute, după care tulpina, echilibrul de a depăşi, adăugând la perfuzie rezultate 1 lingurita. miere şi se amestecă până se dizolvă. Amestec, după spălare, se aplică pe faţă şi gât cu un tampon de bumbac. După 30-50 de minute pentru a se spală pielea cu apă rece.

Soluţie apoasă de tinctura de galbenele si miere cu acnee
1 lingurita. tinctura de Calendula diluat în 1 ceasca apa clocotita, se adaugă 1 linguriţă. miere şi se amestecă bine. Utilizare pentru lotiuni pentru acnee, precum şi pentru a şterge o persoană cu tenul gras.

Miere cu supa de musetel pentru piele acnee
Se diluează 2 linguri. l. miere în 50 ml de supa de musetel cald (întocmit în raportul 1:10). Utilizare ca o masca de lichid revigorant pentru ingrijirea pielii inflamate, predispuse la acnee. Aplicaţi-o o dată pe săptămână pe fata de pre-spălat, clătiţi după 20 - 25 min.

Mierea din plante cremă de mâini
Ia o lingura. l. amestec de ierburi galbenele, musetel, patlagina si o succesiune de trifid, se toarna intr-o cana termos de apă clocotită, să insiste 5-7 ore şi se filtrează. Apoi, se pisa, 50 g de unt cu 1 linguriţă. miere, se adaugă 1 linguriţă. infuziile de plante, şi se amestecă bine. Crema rezultate folosite pentru maini de îngrijire a pielii. El ajută să-l păstraţi moale si supla.

Piele uscată

Gălbenuş de ou, făină de masca
Ia-1 galbenus de ou, 2 linguri. l. faina, 1 lingura. l. suc de varza si glicerina, 1 lingurita. miere şi 3-4 picături de suc de lamaie. Toate se amestecă bine şi se aplică pe faţă. Masca se spală prin 15 - 20 min.

Lapte şi mască de cartofi
Ia 2 linguri. l. lapte, 1 piure de cartofi, 1 st. l. ulei de măsline şi miere, 1 flacon de vitamina E. Toate se amestecă bine şi se aplică pe faţă. Folositi o masca pentru tenul uscat.

Ovaz-miere masca
Ia 2 linguri. l. fulgi de ovaz, 1 lingura. l. miere, 30 ml de lapte, 1 lingura. l. ulei de măsline şi 3 picături de suc de lamaie. Toate se amestecă bine şi se aplică pe faţă. Masca spălaţi după 15 - 20 min.

Masca cu miere
Ia o lingura. l. miere, 1 gălbenuş de ou, 1 flacon de vitamina A, 30 ml de lapte si 1 felie de pâine. Paine toarna laptele fierbinte şi se lasă timp de 3-5 min. Apoi adaugati miere, gălbenuş de ou şi uleios soluţie de vitamina A (la sfârşitul anului). Toate Se amestecă şi se aplică pentru a face faţă. Masca spălaţi după 15 - 20 min.

Grâu şi masca de miere
Ia 30 de grame de făină de grâu, 50 g de miere şi 20 g de apă. Componente se amestecă bine şi se aplică cu un tampon de bumbac pe piele. După 15 - 20 de minute pentru a spal pe fata cu apa la temperatura camerei. Utilizaţi pentru piele uscată şi normală.

Hrănitoare miere şi gălbenuş de masca
Conectaţi două gălbenuşuri de ouă şi 100 g de miere şi ulei vegetal (calculat pe numărul de măşti). Totul este bine frecat şi uşor cald. Masca pune în doze divizate, la intervale de 5-7 min. Retrage, în 20-25 de minute cu un tampon de bumbac întâlnire într-un bulion de var. Masca hrăneşte şi hidratează pielea uscată.

Masca pentru piele foarte uscata
Ia 2 lingurite. uşor ulei vegetal cald, gălbenuş de ou şi 1 linguriţă. miere. Toate freacă, se amestecă bine şi se aplică pe faţă. După 15 - 20 de minute pentru a spăla masca cu apa rece si lumina pentru a conduce o palmă în piele crema hranitoare. Masca are un efect foarte benefic: ea hrăneşte şi împrospătează pielea

Miere-Brânză Masca nutritiva
2 linguri. l. miere încălzit într-o baie de apă, apoi se amesteca cu o lingura. l. caş şi se aplică pe faţă. După o jumătate de oră să spele masca cu apa calduta.

Miere-lămâie masca
Se amestecă 100 g de miere cu suc de lămâie şi o aplică amestecul pe piele timp de 5 - 10 minute în îngrijirea pielii uscate, normale. Se clăteşte de pe masca cu apa rece.

Miere-ceapa masca
2 capete de ceapă coaptă atenţie se pisa, se amesteca cu 2 linguri. l. rezultă un amestec de miere şi se aplică pe piele pre-tratate la 15 - 20 de minute, apoi scoateţi-l cu o cârpă umedă. Impune o masca pentru a inmuia pielea si hrana uscata.

Gălbenuş de ou, miere masca
Grind gălbenuş de ou crud cu 1 lingura. l. miere şi de a aplica masca pentru fata si gat. După 12 - 15 minute să se spele cu apă la temperatura camerei. Mască catifelează pielea uscata si previne aparitia ridurilor.

Masca cu miere de înmuiere piele
Ia un gălbenuşuri de ou batut, 1 lingura. l. faina de ovaz si 1 lingurita. miere, se freaca pana se omogenizeaza şi se aplică un strat subţire în faţă cu un tampon. După 15 minute se spală masca cu apa calduta. Folositi-l pentru ingrijirea pielii uscate si normale.

Miere de proteine masca
Grind 2 linguri. l. făină cu o proteină whisked ouă, se adaugă 1 linguriţă. miere şi se aplică o mască nfata curata timp de 12 - 15 minute, apoi spalati cu apa la temperatura camerei. Utilizaţi pentru ingrijirea pielii uscate si normale şi prevenirea ridurilor.

Castravete cremă hrănitoare
Se topesc într-o baie de apă de 15 g de ceară de albine, se adaugă treptat 60 de grame de ulei de migdale, decojite si tocate castravete pe o răzătoare mici, închideţi capacul şi feluri de mâncare se înmoaie timp de o baie de apă în fierbere timp de 1 h, amestecând din când în când. După răcirea amestecului să bată şi ca o mască pentru a determina crema rezultată pentru faţă şi gât pentru 20-30 min.

Uleios piele

Proteine-miere-lămâie masca
Beat 1 ou alb, adăugaţi la acesta 1 lingurita. miere, lapte, suc de lămâie şi un pic tărâţe (pentru a masca mai uşor să se aplice). The terci care rezultă să impună o persoană pentru 20 de minute, apoi se scoate cu o compresa calda pe fata si clatiti cu apa infuzie de musetel. Masca este bine hraneste si purifica tenul gras.

Ou, telemea şi masca miere
Grind 2 linguri. l. telemea cu 1 / 2 TSP. miere de lichid, se adauga 1 ou si bate. Masca impuse 15-20 min. Scoateţi-l cu apa calda, apoi clătiţi cu apă rece. Masca este conceput pentru tenul gras, poros. Acesta hidratează şi împrospătează ei, înăspreşte porii.

Aceasta masca are un decoct de plante, făină de ovăz şi miere
Ia proporţii egale de ierburi uscate tăiate: flori de musetel, tei şi flori de soc negru. 1 tbsp. l. colectare pour 1 cana apa clocotita, se pun pe foc mic timp de 10 minute, o jumătate de oră şi să insiste filtru. Pentru a adăuga supa calda 1 / 2 TSP. Miere şi făină de ovăz pentru a tulburelii. Masca imbunatateste circulatia sangelui, intareste porii si purifica tenul gras. Aplicaţi masca cu un strat gros de 15 - 20 min. Citeşte mai întâi cu apă caldă, clătite apoi obrazul cu apa rece,.

Masca nutritiva
Se amestecă 2 albuşuri de ou nevzbityh cu 30 g de miere si 1 / 2 TSP. Peach (de migdale) unt pana se omogenizeaza, apoi se adaugă 2 linguri. l. pulbere albit în fulgi de ovăz. Masca buna, curata, hidrateaza si hraneste tenul gras. Impună, pe 15 - şi 20 de minute pentru a trage la prima compresa rece caldă şi apoi.

Cremă de ceară
Într-un vas de lut mici plasate 5 g de ceara, 5 ml de amoniac lichid, 0,5 g de apă, se încălzeşte la foc mediu până la ceară topit. Apoi răcit cu agitare şi folosit ca o crema.

SKIN MIXED TIP

Masca cu miere
Conectaţi carnea o felie de pâine cu 30 ml de lapte cald. Apoi se adaugă 1 tbsp. l. miere, 1 lingura. l. ulei de măsline şi 1 fiolă de vitamina E. Aplicaţi să se usuce pielea crema hranitoare, apoi aplica o masca. Spălaţi-l după 15-20 min.

Masca de miere şi plante medicinale tulburelii
Se prepară o încasa de oricare din următoarele plante: musetel, frunze de papadie, patlagina, urzica sau menta (plante care sunt la sol într-un mojar şi se adaugă puţină apă) şi se amestecă în raport greutate egală cu miere. Aplica masca pe fata lui. Se clăteşte cu apă rece, după 20 de minute. Utilizarea de îngrijire invechit, coarsened tipurile de ten.

Lapte miere Masca
Se amestecă timp de 2 linguri. l. miere şi lapte cald. Aplicaţi masca este evidentă. O jumătate de oră mai târziu, se spală cu apă caldă. Masca este proiectat să aibă grijă de orice pielii. Se hrăneşte şi împrospătează pielea.

Miere-Brânză masca
Ia o st. l. miere şi brânza, se amestecă bine şi a pus pe fata de pre-curăţate. După 15 - 20 de minute de spalat cu masca si face o compresa racoritoare: prosop ud în apă rece, stoarce şi pune pe fata timp de 2 - 3 minute (încercaţi să facă acest lucru după fiecare masca). Masca poate fi utilizată pentru îngrijirea pielii pentru orice.

masca hrănitoare de miere, tărâţe, şi suc de lămâie
2 linguri. l. miere de căldură într-o baie de apă, apoi se amesteca cu 2 linguri. l. albit în pulbere, tărâţe de grâu şi suc de o jumătate de lămâie. Un amestec de cald pentru a pune pe fata ta. După 30 de minute clatiti cu apa calduta. Masca poate fi utilizatăzovana pentru toate tipurile de piele. Ea ei feed-uri, si reconfortant.

Masca nutritiva miere pentru toate tipurile de ten
Se amestecă 1 linguriţă. miere şi creme nutritive, de tipul de piele. Apoi se adaugă 5-10 picături de suc de lămâie, se amestecă din nou şi se aplica pe piele. După 20 - 30 de minute clatiti cu apa calduta. Masca hrăneşte şi tonifică pielea.

Fade piele

Masca cu suc de castravete şi smântână, de întinerire a pielii
Ia o lingura. l. suc de castravete, 1 lingura. l. smântână grele şi 20 picături de apă PROPOLIS. Toate se amestecă, se bate până la formarea de spumă şi se aplică un strat gros pe piele. După 15 - 20 min pentru a elimina masca cu un prosop cald si lotiune sters fata lui castravete. Masca poate fi folosit pentru ten uscat si normal decolorare. Ea hrăneşte ei şi sunete.

Cremă-masca untos, ceară de albine şi plante aromatice
Topesc pe o pereche de margarina, 50 g de unt şi 10 g de ceara. Amestecând constant amestec, se adaugă la acesta 1 lingura. l. ulei de masline, 1 lingurita. soluţie în ulei de vitamina A şi 10 g de celuloză din frunze proaspete de Corint, frasin de munte, urzica, patrunjel, hamei, petale de trandafir si iasomie, luate în cantităţi egale. Crema rezultată se aplică ca o masca pentru fata ta. Asiguraţi-o zi. Tarif: 10 măşti. Este greu să găsească un alt mod mai eficiente pentru a preveni aparitia ridurilor si imbunatati aspectul pielii lăsător decât masca crema. Utilizarea ierburi de vitamine, bace şi fructe terci de ovăz, miere, ceară, ulei şi alte produse naturale.

Miere glicerina Masca
Ia 1 lingurita. miere şi glicerină, le amesteca cu 2 lingurite. apă şi 1 pm grâu sau făină de ovăz (se adaugă lent), se freaca pana se omogenizeaza şi se aplică pe piele. Pentru pielea uscata, normală şi fără vlagă a feţei şi a gâtului.

Masca cu polen
În mojar pune 1 lingurita. uşor de miere cristalizată, 1 / 2 ore polen, 1 lingurita. smântână şi cu atenţie toate macină. Aplicati masca pentru a face faţă de pre-spălate pentru 15 - 20 min. Clatiti cu apa calduta. Masca întinereşte vizibil pielea, ridurile. Utilizarea de 1 - 2 ori pe săptămână.

Ou-masca miere
Grind 1 galbenus de ou cu 1 lingurita. sălbatice, ulei de trandafir si 1 / 2 TSP. miere, se adaugă 10 picături graşi concentrat de vitamine E si A, se amestecă şi se aplica o masca pe fata si gat. Un min 20 ea se spală cu cald, apoi cu apă rece. Masca este conceput pentru ingrijirea zilnica a pielii imbatranire.

Lapte miere Masca
Se diluează miere cu lapte la un raport de 1:1. Soluţia rezultată unge pielea timp de 10 - 15 minute, apoi clatiti cu apa calduta. Masca este eficientă în lent, imbatranirea pielii.

Proteine-miere-masca de fulgi de ovăz
Ia două proteine de ou nevzbityh, 30 de grame de miere, 1 / 2 TSP. piersic (de migdale) ulei şi se amestecă bine pana se omogenizeaza. Apoi se adaugă 2 linguri. l. făină de ovăz şi se amestecă din nou. Masa rezultată se aplică unei persoane cu tenul gras. După 20 minute se scoate cu cald, apoi compresa rece. Masca are un efect bun tonic asupra pielii.

masca de mere Reîntinerirea pentru toate tipurile de ten
Se macină jumătate din pireu de mere, apoi frecati-l cu grijă cu un galbenus de ou, 1 lingura. l. miere, 1 lingura. l. cidru de mere otet de mere, 1 lingurita. pulbere de vitamina B şi 1 linguriţă. acid ascorbic. Masca rezultată pus pe fata si gat. Spălaţi-l după 25-30 min. Utilizarea la îngrijire pentru tipurile de imbatranirea pielii.

Gălbenuş de ou masca, reintinerind piele
Ia-1 galbenus de ou, combina 1 / 2 ore de miere, 4 picături de ulei vegetal şi 10 picături de suc de lamaie. Toate Beat până la formarea de spumă, apoi se adaugă 1 linguriţă. faina de ovaz sau fulgi de ovăz sol. Masca impuse la data de 15 - 20 de minute, după care spălaţi cu apă caldă. Utilizaţi pentru ten uscat si normal de îmbătrânire. Masca hrăneşte şi curăţă pielea si regleaza echilibrul de apa.

Miere masca de îngrijire facială piele şi de prevenire a ridurilor
Se incalzeste pe baie de apă de 100 g de miere, postuladăugaţi treptat să-l constant cu amestecare 50 ml de votcă. Se aplică în faţă cu un tampon de bumbac pentru 10 - 15 min. Mască catifelează pielea şi o face supla.

Cremă cu miere, reintinerind pielea
Se incalzeste pe baie de apă de 120 g de miere, se adaugă 240 g de apă şi lanolină, atunci când se va dizolva, se combină cu 1 / 2 ceasca ulei de migdale, se amestecă bine, se scoate de la căldură şi bici. Crema hranitoare rezultate folosite pentru tenul uscat îmbătrâneşte.

Crema de lamaie, miere
Grind 1 / 2 cutii de margarina cu 1 linguriţă. miere, 1 gălbenuş de ou şi 3 linguri. l. ulei. Treptat se adaugă suc de lamaie, 10 picături de soluţie de ulei de vitamina A, 1 lingura. l. maioneză şi 1 tbsp. l. spiritul camfor, şi să îndemne coaja de lamaie (a se adăuga, picătură cu picătură). Crema pentru asistenţa medicală pentru orice pielii fără vlagă.

Lichid anti-îmbătrânire smântână
Macină coaja uscată a trei lămâi, apoi se toarnă într-un termos o ceasca de apa clocotita, să insiste, 6 - 7 ore, apoi tulpina, BREW pentru a depăşi, apoi se adaugă 1 linguriţă. miere, ulei vegetal, suc de 3 lămâi, 2 linguri. l. Crema (lapte), 3 linguri. l. Koln şi 100 ml Este extrem de petale de trandafir (pentru lipsa acestora poate lua petale de iasomie si crini albi). Obţinute de a folosi crema să aibă grijă de imbatranirea pielii.

Fructe miere smântână, intinerire a pielii
Ia 2 linguri. l. tocat fructe gutui, curmal japonez, lamaie, capsuni, capsuni, frasin de munte, sau coacăze, frecaţi bine cu 1 lingurita. ulei vegetal si 1 lingurita. miere. Apoi se adaugă cu picătura, 1 lingura. l. Crema de alcool camfor şi se aplică de îngrijire pentru orice imbatranirea pielii.

Cream, reintinerind pielea uscată
Treci frunze de două ori, printr-o piatră de moară de carne proaspătă de urzici, frasin de munte, pătrunjel, coacăze, petale de trandafir si iasomie, luate în cantităţi egale. Se topesc într-o oală smalţ 50 de grame de margarina si 10 g ceara de albine, a adăuga o lingura 1. l. ulei vegetal, 1 lingurita. soluţie în ulei de vitamina A şi 10 g de plante de celuloză. Toate roda cu atenţie şi de a aplica crema pentru pielea uscata imbatranire.

Cremă de ardei roşu, reintinerind pielea
Ia 2 linguri. l. măduva osoasă, 1 linguriţă. ceara de albine, şi se dizolvă într-o baie de apă. Separat bucată jumătate de kilogram de ardei rosu de marimea unei unghii cu 1 lingura. l. ulei vegetal şi se combină ambele amestecuri. Crema folosite pentru tenul uscat ofilire.

Miere de apă şi imbatranirea pielii
Ia 2 cesti de apa fiarta calda, se dizolvă în ea 1 lingura. l. miere şi de a folosi pentru spălarea feţei pe timp de noapte, apoi spălare cu apă caldă. Mierea de apă îmbunătăţeşte hrana a pielii, lasand-o buna catifelat ridurile premature.

soluţie Miere pentru ştergerea pielii după ras
1 lingurita. miere Se amestecă în 50 ml de apă fiartă caldă şi utilizarea după ras. Miere de apă dezinfecteaza pielea si promoveaza vindecarea primit microtraumas.

Albire MASK

Masca de caş şi miere
Se amestecă 3 linguriţe. brânză rasă, cu aceeaşi cantitate de miere şi se aplică pe faţă. Masca poate fi utilizată pentru îngrijirea pielii pentru orice. Ea ei hrăneşte, hidratează şi albeşte.

Miere-lămâie masca
50 g de miere nezasaharennogo amestecat cu sucul de la 1 lamaie. tifon cârpă înmuiată într-un amestec şi se aplică pe faţa curată timp de 15 - 20 de minute (în această perioadă, tampoane mine 2 - 3 ori), apoi clatiti cu apa calduta. Utilizarea la albirea, piele uscată şi normală, predispuse la pigmentare şi pistrui. Curs - 15 - 20 măşti.

Masca nutritiva cu miere
Ia 1 / 2 TSP. miere, 1 lingurita. caş proaspăt, 1 lingurita. zara (sau lapte), se amestecă bine şi se macină. Aplica masca pe fata timp de 30 - 40 minute, apoi clatiti cu apa calduta. Aveţi grijă lent, piele uscată şi gălbuie.

Masca de patrunjel
2 linguri. l. svezheizmelchennoy patrunjel Se toarnă 150 ml apă clocotită, se pun pe foc mic timp de 15 minute, să insiste 30 - 50 minute şi se filtrează. Apoi se adaugă 1 tbsp.l. miere, galbenus de ou batut si se amesteca bine, se aplică o mască pentru 15 minute, apoi spălaţi cu primul calda, apoi apa rece.

Branza de vaci şi masca de miere
3 linguriţe. brânză rasă amestecat cu 1 lingurita. miere. Aplicaţi pentru a face faţă şi prin 20 - 25 minute clatiti cu apa calduta. Masca albeşte nu numai, dar, de asemenea, hrăneşte pielea bine.

Cremă de petale albe Lily, miere, ceara de albine, şi suc de usturoi
Ia toate componentele în proporţii egale, se amestecă un cuplu, apoi de scurgere, se răceşte şi să dea un bici. Utilizarea cu pete pigmentate şi pistrui (stabilesc uşor sub ochii lui!).

Decoct de seminţe de muştar, precum şi un crin cu miere
ciorbe prepară din seminţe de muştar la un raport de 1:10 şi o flori albe crin (1:20). Ia-le la 25 ml, se adaugă 150 ml de apă clocotită, se dizolvă 1 lingura. l. miere şi utilizate pentru a reduce frecarea pielii şi-l cu pistrui.

Castravete smântână, de intinerire a pielii
Coji de fructe şi grătar pe o răzătoare amendă un castravete. Apoi, se dizolvă într-o baie de apă de 15 g de ceară de culoare albă, se adaugă 50 g de ulei de migdale şi masa castravete. Mâncăruri capacul şi pune pe foc slab. O oră mai târziu, scoateţi şi răcoros. Crema utilizate pentru alimente şi albirea decade pielea uscata.
Marţi, 05 februarie 2008
Vizualizări: 8806

Citiţi de asemenea

Ginkgo biloba - îmbunătățește capacitatea creierului, îmbunătățind fluxului sangvin periferic pentru o mai bună utilizar...
163
Catastrofa ecologică de la Strășeni amenință tot mai mult nu doar locuitorii din zonă, dar și pe cei din capitală. Probl...
45
Stația interplanetară NASA/JPL Mars Reconnaissance Orbiter (MRO) continuă să lucreze în numele științei pe orbita planet...
76
O pasăre isteață. Nu întotdeauna oamenii văd în păsări creaturi inteligente. Poate că ei nu cunosc prea bine păsările? A...
105