ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Creat tomate purpurii canceruluiAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate


Dacă nu vă puteţi permite să mănânce zmeură şi mure în fiecare zi, şi vreau să fiu sănătos, să ia de urgenţă rândul lor, tomate purpurii (cât mai curând punerea lor în vânzare). Dacă nu aveţi teamă de alimente modificate genetic, desigur (foto de John Innes Centre). biotehnologice roşii neobişnuite, radical diferite de culoare de la tradiţional, experţi, instituit de la Centrul de cercetare din Marea Britanie, John Innes (John Innes Center) si colegii lor din Italia, Germania şi Olanda. Culoare, cu toate acestea, un efect secundar, si cel mai important - de conţinut.

Pentru o culoare densă de tomate noi este mare concentrare responsabil de antocianinei - pigment acelaşi, care este, de exemplu, căpşuni, căpşuni, mure, afine, zmeură şi afine. În antocianinei roşii normale nr.

Păcat, pentru că acest compus este un antioxidant, care, potrivit unor studii, ajută la combaterea cancerului. În plus, această substanţă este util pentru prevenirea bolilor de inima si boli degenerative asociate cu îmbătrânirea. Anthocyanins, de asemenea, au efect anti-inflamator, de a promova acuităţii vizuale şi de prevenire a obezităţii şi a diabetului zaharat - oameni de ştiinţă britanici sugerează.

În antocianinei zmeură, de exemplu, aproximativ 3.7 miligrame pe gram. Dar noi nu mănâncă fructe în fiecare zi, dar roşii pe masă, oamenii au un oaspete "de multe ori.

Deoarece magicieni de la John Innes Centrului au profitat de ultimele realizări în domeniul ingineriei genetice şi a forţat tomate produc o substanţă (genele dorite partajate floarea gura-leului). O astfel de încercare, de altfel, s-au făcut înainte, dar prima dată, ea a fost încoronat cu victoria: 2,8 mg de antocianinei pe gram (şi în coaja şi pulpa fructului) - Nu-i rău deloc.

Mai multe de muncă pot fi găsite în centrul de presă şi autor de tomate anti-cancer în revista Nature Biotechnology (foto John Innes Centre).
Mai multe de muncă pot fi găsite în comunicatul de presă centru şi articolul "anti-cancer tomate autori în revista Nature Biotechnology (foto John Innes Centre).


Pentru a verifica eficacitatea oameni de ştiinţă de tomate noi efectuat experimente pe soareci cu cancer. Un grup de alimentele obişnuite, al doilea - merge cu adaos de "clasic" roşii, a treia - de carne cu adaos de fructe violet noi.

Animale de la prima şi a doua grupuri a murit de cancer după o perioadă medie de 142 de zile, şi de la "Purple" - un 182.2 zile.

"Acesta este unul dintre primele exemple de inginerie metabolice, care oferă oportunităţi de promovare a sănătăţii prin corectarea dieta", - spune unul dintre autorii profesorului Cathy Martin (Cathie Martin) de la Centrul John Innes.

Desigur, înainte de roşii sunt să apară în magazine, oamenii de ştiinţă trebuie să ia o mulţime de cercetări suplimentare. De exemplu, nu este clar cât de mult din fiecare antioxidante mâncat fructe poate extrage corpul uman şi dacă a realizat un astfel de efect curativ remarcabil, ca la şoareci.

"Materialul este furnizat de membrana revista Internet ( http://www.membrana.ru ) "

Miercuri, 29 octombrie 2008
Vizualizări: 2318

Citiţi de asemenea

Schimbarea bruscă a climei a schimbat indicatorii de temperatură, chiar dacă Pămîntul se află acum  cel mai departe...
39
"Un hectar de pădure de cedru, în timpul zilei, produce aproximativ 30 kg de substanțe volatile organice cu proprietăț...
36
În adresa redacției Noi.md a parvenit o cerere din partea companiei S.R.L. „Solomon Construct” cu privire la dezmințirea...
38
Acesta nu este photoshop. Copacul-curcubeu de eucalipt are într-adevăr o scoarță multicoloră. Cînd se maturizează, el ca...
115