ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Cu care se confruntăAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Acesta nu este gandit de multe ori despre motivele pentru succesul de social networking. Dar ceea ce este ea? De ce succesul? Deoarece acest fenomen este percepută în termeni de societate ecologie? Si cel mai important - direcţia în care totul este progresează? Şi a găsit pe internet o poveste interesanta, doar "în subiect."

De mai mulţi ani World Wide Web atât de puternic reţea socială. Ce este aceasta? Dovezi ale abordării noastre? Sau un alt boom-ul virtual, care ne sunt chiar mai înstrăinat una de alta?

Până la sfârşitul anului 2007 pe Facebook, aproape 60 de milioane de oameni. Ce vor spune despre acest portal. Una din cele mai multe reţele sociale de succes, potrivit estimărilor aproximative, cele mai multe estimată la 15 miliarde de dolari. Microsoft a platit 240 milioane pentru unele 1,6% din placinta.

Cu toate acestea, linia lungă de zerouri şi buzzwords se află o întrebare simplă: de ce? De ce am prefera să comunice în bloguri, chat si instant messenger? De ce sunt cuvinte, cum ar fi camera, o conferinţă de grup în ochii lui au pierdut semnificaţia lor vechi şi au o renaştere pe cealaltă parte a ecranului calculatorului?


Nu este nevoie să meargă dincolo de pragul de propriul domiciliu, pentru a face o cunoştinţă nouă sau pentru a obţine o prieteni. jogging Lumina de pe tastatură şi apăsând butoanele loc de modă veche strângere de mână preţuite alimenteze instantaneu sociale cercul nostru. Prietenii sunt acum adăugate, rapid mesajul, ştiri agregate, zâmbeşte trimis. Dar jurnalele au fost conturi de natură personală, aşa au rămas. Dar sunt de acord, ceea ce este diferenţa în scop!

Facebook -, fără îndoială, unul dintre Hot News "de oră. Aici oamenii vorbesc prin imprudenţă, împărtăşi experienţe, fotografii şi reţete, alegeţi aplicaţia la gust - pe scurt, duce un stil de viaţă casual. În această lume, vă puteţi cufunda cu capul, în special în cazul în care numărul de prieteni în listă sunt zeci. Interesant, ei au rămas prieteni, dacă nu sunt îndeplinite de pe ecrane, dar în lumea reală?

Partiţionare

Faţă în faţă

Noi, oamenii, sunt doar făcute de placere. În ceea ce ne place la accident vascular cerebral se la gât, cum am tandru tam-tam cu egoismul lui, cu ceea ce pretties diligenţă să se uite frumos, inteligent, ei de moda. Reţeaua socială ne oferă o excelentă scena, iar noi suntem unabashedly vin la lumina ei la sol - uita-te la alţii şi arată-te.

"Iată-mă, doar uita-te: imagini colorate, zambet frumos, un profil este decorat cu ghirlande de prieteni. Aici este minunat familia mea, că acolo m-am dus, asta e cărţile pe care le-am citit, dar aici sunt foarte grav de voce pe cele mai recente gadget-uri şi creşterea preţurilor la alimente. Mă bucur să te cunosc? "

Este clar că în spatele tuturor acest lucru este o nevoie urgentă să se unească. În caz contrar, poate că am s-ar aplica astfel de eforturi? Trebuie doar să fie împreună cu alţii - cel puţin în scopul de a ieşi de la ei.

Cabala acordă o atenţie deosebită relaţiei dintre fiinţele umane. Suntem constant aruncat reciproc şi turnaţi reciproc, şi noi, ca particulele elementare, variind în structura generală a societăţii, precum şi domeniul de aplicare al vibraţiilor noastra devine pericol.

Aceste procese sunt cunoscute şi descrise, dar puţini care ajunge la radacina problemei. Totul a început, nu aici şi acum, dar la nivele mai mari în univers, atunci când am fost cu toţii într-o singură bucată. Odată ce acest sistem unic, sufletul general, şi-a pierdut integritatea şi divizat în părţi separate. De atunci, nu a fost încă o mulţime de evenimente, dar pentru noi rezultat important: trăim împreună şi individual. Am fost atras de alţii, pentru că o dată am fost uniţi, şi aruncă de altă parte, pentru că ruptura dintre ne-a făcut de respingere reciprocă.

Cu toate acestea, particula generală a sufletului nu poate exista prin ele însele, şi aşa voi subconstientconstient, suntem în căutarea pentru înlocuirea fostului integritatea. De fapt, toate structurile sociale sunt concepute pentru a restabili cumva relaţia pierdut. Memoria rădăcinile spirituale întotdeauna cald în inimile oamenilor.

Acces la distanţă

Faţă în faţă

De ce distrus sufletul comun? Deoarece le-a stapanit de auto-interes - o dorinţă, "curbat" pe el însuşi, de sine stătătoare. Asta este ceea ce a dus la fragmentare. În ultimul secol, egoismul creşte în noi aşa de repede că aceasta a explodat, chiar şi aceste obligaţiuni naturale între oameni care până acum au rămas neatinse.

Dezvoltarea rapidă a comunicării de masă ne aduce la distantele ridicol, dar acestea nu pot fi depăşite, deoarece nu există, de la inimă, între noi se află un abis. Ca şi înainte, nu putem supravieţui fără de altă parte, dar acum ei doresc ca noi să nu le aduce dragoste, ci pentru a satisface propriile nevoi. Omul, de la care avem tot ce ne-am dorit, aşa cum dispare din vederii noastre.

Ne place acesta este conectat, dar legate prin vrând-nevrând. Acest lucru este nimic mai mult decât trăiesc împreună, deprimant inevitabilitatea acesteia. părţi izolate de manevre umane în mediul dvs. proprii, iar criteriul de succes pentru ei nu este reciprocă, nu o crestere generala, şi statisticile de cont la o bancă sau o reţea cum ar fi Facebook. Nu este o coincidenţă cont cuvânt este deja inclusă în dicţionarul de ortografie. În traducere înseamnă cont - credem puncte şi punctele pierdute, iar apoi suma până echilibru.

Cu toate acestea, acest act de echilibrare constantă devine mai dificil. Pe de o parte, vrem să fim împreună cu toată lumea, dar pe de altă parte, se ascund în spatele unui ecran de calculator sau telefon mobil. Astfel încât să putem păstra legătura şi în acelaşi timp, rămân fragmentate.

Cabala este nu numai explică în detaliu această stare, dar anticipează că va încheia în curând.

Cu ecrane în viaţa

Faţă în faţă

Epoca modernă - o perioadă de pregătire, după care suntem reunite într-un suflet comun. Cabaliştii în cărţile sale indică momentul în care dorinţele umane ars cu tărie neobişnuită şi ne-au condus să le găsească o mai bună aplicare.

Lumea a devenit un mic sat, unde fiecare Hut - pe margine. Sloganuri de viaţă prietenos atârnate pe aproape fiecare colţ de stradă - şi aceasta este un semn sigur al neputinţei lor. Chiar şi pe Internet ne aduce doar virtual. El a fost generos la adresele, dar nici unul dintre ei aduce oamenii împreună.

"Reţea socială" nu avem nevoie în calculator prin oglindă, dar în lumea reală. Asta e despre asta şi spune Cabala. Comunitate virtuală nu va rezolva problema noastra principala - de fapt, pe plan intern suntem încă necunoscute. Pentru a găsi relaţia lor a pierdut, avem nevoie pentru a face faţă şi să lucreze împreună. tehnica cabalistic conceput special pentru cei care deja au gândit la asta, care deja au fost de acord să renunţe la prezenta sa de a găsi un viitor.

Şi, în viitor, fiecare dintre noi este perfect, deoarece este conectat cu toate alte suflete, în fapt, nu pe site-ul, legătura directă, mai degrabă decât protocoalele de transfer de date. Numai ca parte a întregii persoane devine independent. Numai uniţi cu ceilalţi, el devine un om în sensul deplin al cuvântului.

Luni, 21 aprilie 2008
Vizualizări: 2636

Citiţi de asemenea

Vreți ca copilul să reușească în viață? Atunci toată copilăria mîngîiați-l, îmbrățișați-l, acceptați-i sentimentele. Nu ...
115
În Republica Moldova început Campania națională de plantare a arborilor „Prin sădirea de pădure salvăm Moldova”, o acțiu...
47
De hramul orașului Chișinău, Compania ”Viorica Cosmetic” a deschis primul magazin Viorica cu un concept nou, conceptul d...
77
Chișinăul nostru , desigur, estre un oraș vechi, cu o istorie bogată. Cunoaștem multe despre el din lucrările istoricilo...
122