ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Cum consumul de carne afectează clima

Consumul de carne și schimbările climatice: pentru a obține 150 de grame de carne de vită se produce atât dioxid de carbon, cât și pentru producerea a 32 de porții de spaghete, patru porții de carne de pasăre, patru cotlete de porc, șapte pahare de lapte, 205 mere și 53 porții de legume.

Как потребление мяса влияет на климат

Designerul Susanne Pretterebner, autorul unei noi cărți de rețete de alimente gustoase și sănătoase pe la început a gătit bucate vegetariene numai pentru sine

Как потребление мяса влияет на климат

Bucate din produse, tipice pentru luna iulie: salata mediteraneană de alac cu fenic și nuci de pin

Как потребление мяса влияет на климат

Cartea scrisă de Susanne Pretterebner "Rezepte für die Zukunft" poate fi găsită pe site-ul german amazon.de.

 

Sursa: geo.ru

ABONAȚI-VĂ
Vineri, 14 august 2015 13:00
Vizualizări: 1649

Citiţi de asemenea

Departamentul pentru Eficiența Guvernului SUA (DOGE), creat în ianuarie 2025, s-a afirmat deja ca una dintre cele mai în...
122
Conform prognozelor meteorologilor, anul 2025 ar putea intra în top trei cei mai călduroși ani din istorie. În combinați...
126
IntroducereÎn secolul XXI, schimbările climatice au devenit una dintre cele mai mari provocări, amenințând ecosistemele,...
204
Înțelegerea termenilorÎn ultimii ani, a apărut tot mai multă confuzie între conceptele de „moșie familială” și „eco-sat”...
147