ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Cum de a economisi combustibil pentru autoturismeAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate


Despre cum se reduce facturile pentru combustibil, care se varsă în rezervor din masina noastra, a fost deja scris sute de articole pe aproape toate limbile lumii. Colectarea şi analizarea acestor informaţii, am decis de a compila propriul nostru, complet posibil, o listă de măsuri pentru a reduce costul de a alimenta masina ta, şi, în consecinţă, de reducere a emisiilor nocive în atmosferă.

Practic, toate sursele descrie modul de a economisi combustibil au în vedere măsuri de reducere a costurilor de întreţinere auto, presupunând că eşti deja un fericit proprietar al acestuia. Noi credem că cât de mult sunteţi dispus să stabilească în fiecare zi (săptămână, lună, an) pentru a alimenta masina ta trebuie să se gândească înainte de cumpărare.


SHOPPING

Intreaba-te un simplu câteva întrebări:

1. Ai nevoie de o masina pentru oras sau pentru distanţe lungi de deplasare?

2. Cât de mulţi oameni vor merge in masina, 90% din timp?

3. Ai nevoie de tractiune auto-patru?

4. Ce prefera cutia de viteze mecanice, robotizate, sau un continuu variabilă automată?

5. Care este unitatea de putere va fi in masina diesel sau benzina?

6. Ai nevoie de un reprezentant maşină mare?

Iulie. Cât de mult ai cheltui pe alimentarea automobilelor de o lună într-un an?

Răspunsul la fiecare dintre aceste întrebări, depinde de cum va arăta, şi cât de mult va cheltui vehiculul dumneavoastră. În orice caz, este alegerea ta, noi doar considerăm că este necesar să se constate că:

1. Pentru călătorie spre şi dinspre locul de muncă în mediul urban, alege o masina compacta, cu o capacitate cilindrică mică.

2. Tractiune patru in masina, într-adevăr are sens doar atunci când conduceţi pe drumuri murdărie la drumuri proaste sau în condiţii de iarnă nefavorabile, în caz contrar, maşina dvs. va arde pur şi simplu, aproape 20% mai mult combustibil decât un monoprivodny similare.

3. Dacă aveţi nici o problema cu care rulează o masina cu cutie de viteze manuala, cel mai probabil, acesta va fi şi cea mai economică alegere mai ieftine. Deşi acum nu sunt foarte eficiente sistem automat de deplasare (cu variator, sau dublu-ambreiaj), o masina cu transmisie automată costă 1.000 dolari mai mult atunci când cumpără, şi necesită costuri suplimentare de întreţinere periodică.

4 autovehicule. Cu motoare diesel este mult mai economic decat omologii lor de benzină.


TEHNICHSKOE STAT VEHICULULUI


În timp ce sprijinirea masina in stare buna, nu numai că va creşte fiabilitatea şi durabilitatea, dar de asemenea a salva combustibil.

Starea motorului, colapsul piciorul roţi, înlocuirea în timp util de filtre si fluide - toate acestea te poate salva până la 20% din costul benzinei. Nu a fost chiar vorbesc de faptul ca masina are curat aerodinamic glisaţi mai puţin. Asta-i masina ca a fost necesar să obgadit?


ANVELOPELOR


Verificaţi presiunii din pneuri, acesta trebuie să îndeplinească cerinţele specificate de producător. presiunii în pneuri reduce optimă rezistenţă la rulare. Alegeţi anvelopele de la producători cunoscuţi de anvelope auto. Deja, există pneuri care ar putea reduce consumul de combustibil de până la 4%. Se pare o cifră mică, dar haideţi să calculeze împreună. Lăsaţi-vă maşina, pe consumă medie de 10 litri la 100 km, astfel, la 1 km, acesta cursehoduet 0.1 litri de benzină. În cazul în care, datorită consumului de carburant la pneuri noi, va fi redusă cu 4%, apoi 10 de litri de masina ta va dura mai mult de 100, şi 104 km. Fleac? Poate, dar dacă avem în vedere că cea mai bună kilometraj masina moderna aproximativ 100 mii km un al doilea, doar pentru a alege pneurile potrivite pentru Kara dumneavoastră, puteţi obţine kilometraj 4000 km gratuit!


Mod de vitezăConformitatea cu limitele de viteză vă va ajuta să economisiţi timp şi bani, de sănătate şi de combustibil. În ceea ce priveşte economia recente: menţinerea în zonele urbane, limita de viteză, au rareori te opri la lumini de culoare roşie, pentru că în scopul de a îmbunătăţi capacitatea de drumuri urbane, includerea de lumina verde de pe principalele domenii sunt ondulate. Aşa-numita "unda verde" - dacă sunteţi într-o direcţie care se deplasează cu viteză admisă pe secţiune, de exemplu, 60 kilometri pe oră, toate luminile de coliziunea te va face fericit cu verde. Ca o consecinţă, mai puţin de accelerare şi decelerare, o medie mai mare viteza, consum redus de combustibil, plăcuţe de frână şi pneurile.


ITINERARIU


Alegerea ruta optimă - este una dintre cele mai mari provocări care până în prezent cu succes, şi cu fiecare zi este mai bine rezolvate prin GPS globale de navigaţie prin satelit. Astăzi dispozitiv de poziţionare globală GPS, nu numai că vă va ajuta să deschidă viteză optimă, la distanţă sau de combustibil ruta economie, dar se pot schimba rapid, în funcţie de condiţiile de drum. În plus, receptor GPS, salvează-ne timp pentru a studia hărţi şi planuri, care au timp foarte limitat până în prezent.


CONDUCEREEste suficient pentru a repeta o câteva adevăruri. stil agresiv de conducere, ceea ce înseamnă accelerare rapidă, schimbări frecvente Lane şi bruşte de frânare, nu doar în mare măsură creşte consumul de combustibil, dar de asemenea, creşte rata de uzura de aproape toate sistemele majore ale maşinii, şi cel mai important, face ca masina ta mai puţin sigură pentru tine şi pentru cei din jur.

Am citit un alt aviz pe această mişcare la transferul maxim posibil duce la o reducere a consumului de combustibil. Este dificil să mă cert cu, dar aici sunt minders prietenii mei spun ca motorul moderne "nu este genul" viteză mică şi că uzura sub sarcină la viteza mica este mult mai rapid. Ei bine, aceasta este o chestiune de gust, care economisesc combustibil sau motorul.

Şi despre conducerea agresiv şi executarea de limită de viteză, am efectuat un mic experiment. Maşini - Lancer X 2.0 cu o cutie de viteze mecanică. Ruta Kiev-Sevastopol. Doi şoferi - ventilatorul şi atlet. Cele două - stiluri impresionante în limita de viteză admise şi agresive. Noi nu am stabilit pentru a salva sau du-te cat de repede posibil, în fapt, participanţii nu au fost alertat de faptul că au pus experimentului. Ca urmare a ventilatorului: viteza medie de 75 km / h, viteză maximă 130 kilometri pe oră, consumul mediu de carburant de 7,1 litri la 100 km. Atlet: viteza medie de 76 kilometri pe oră, viteza maximă 160 km / h, debit mediu de 8,5 litri la 100 km. Notă viteza medie şi economia de combustibil medie. Concluzii puteţi face.

Păstraţi distanţa mai mult decât este necesar, se va da posibilitatea de a utiliza mai rar şi frânele face de conducere mai sigure. Acest lucru este valabil mai ales de autoturisme cu frâne cu recuperare, care sunt utilizate în automobile hibride şi electrice.


Cruise Control


În multe vehicule moderne găsit un astfel de sistem minunat ca "Cruise Control". Cruise control este proiectat pentru a menţine un set de viteză constantă de maşină fără şofer. Asta înseamnă tu Oostanaliivaete dorit de viteză şi scoateţi piciorul de pe acceleraţie, atunci sistemul ajustează în mod automat pedalei de acceleraţie pentru a menţine o viteză constantă.

Modul în care sistemele de control de croazieră ajută economisi combustibil? Pur şi simplu, capitaliştii meticulos au calculat că, chiar şi pe conducătorul auto tremura picioarele pe pedala de acceleraţie creşte consumul de combustibil de la 1 la 5 procente. Şi pe drumurile noastre ... Cred că comentariile sunt inutile.

Am croazieră kontrlya există o serie de avantaje. În primul rând - reduce oboseala şoferului, în special pe călătorii de lungă durată. În al doilea rând - simplifică monitoriza conformitatea cu limitele de viteză, dacă urmaţi sfaturile noastre şi se va muta pe autostrada si a orasului nu mai mult de viteza permisă.


Rezerve


Dacă este posibil, încercaţi să realimenteze la staţii de benzină testate, în cazul în care calitatea de benzină cu un grad ridicat de probabilitate este aproape de standard. Nu este neapărat de umplere branduri bine cunoscute. Acum, pe Internet este adesea posibil să se găsească un rating de utilizator de staţii de servicii auto. Realimentare cu privire la posibilitatea de a unui rezervor plin, astfel încât să nu salva o cantitate semnificativă de benzina, dar de asemenea, reduce cantitatea de murdărie în rezervor de gaz din maşină şi cantitatea de vapori de benzină în atmosferă, este, de asemenea, americanii numărate.


INSTALAŢII ELECTRICE


"Opriţi toate aparatele inutile - toate energia electrică produsă în maşină cu ardere de combustibil în cilindri motorului. Radio, lumini, incarcatoare de baterii, bricheta, aer conditionat, frigider masina - toate acestea consumul de benzină.


EXTRA LOAD


Observaţi cât de mult din orice gunoi acumulate în maşină: o toata iarna in masina poarta un pachet de lemn de foc, o zi rămase în portbagaj, după picnic, sticla de cineva de cinci litri cu apă şi un set de chei. Din fericire, cadavrele într-o maşină nimeni nu uită, dar copiii şi câini.

Arunca toate bagajele inutile.Ei bine, desigur, să evite inactiv din masina cu motorul pornit!

Sursă

Sâmbătă, 27 februarie 2010
Vizualizări: 4480

Citiţi de asemenea

Maimuța Haplorhini este un mamifer din subordinul primatelor.Maimuțele Haplorhini au un nas uscat și un simț mai puțin d...
191
Din clasa întîi orice copil începe să învețe formule fără sfîrșit, reguli, și excepții la la diferite materii — de la ma...
287
Există un obicei foarte bun...Un obicei vechi de mulți uitat...Obiceiul de a începe ziua cu contemplarea frumuseții...De...
303
Atracția pentru dulciuri o are majoritatea oamenilor. Dar cît de inofensiv este zahărul? Majoritatea dintre noi consum...
380