ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Cum de a izola casa ta?Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

De iarnă. Vânt în afara ferestre. Frigul leagănă perdele ... Bateriile sunt calde, dar apartamentul este rece. Incalzitoare incluse, calculator de numărare loial kilowaţi. Stati acolo, sorbindu-ceai fierbinte, cuvântul utilitati amintesc cald. Are acest lucru suna cunoscut? Dacă da, atunci aceasta carte este pentru tine. Cu aceasta, veţi avea posibilitatea de a izola apartamentul său, nu mai rece iarna şi a cheltui bani in plus pe costurile de energie electrică.

Este cunoscut faptul că în cele mai multe din casele noastre pierderilor de căldură depăşeşte norma de 3-5. Care este motivul, o pot scoate? Şi unde se duce cald?
Să încercăm să înţelegem. Posibilele motive pentru majoritatea pierderilor de caldura in apartament: un prost geamuri termopan si usi, pereti exteriori (în special în panoul de case), plafoane sau pardoseli, pe ultimul la primul etaj.

Se estimează că 40% din pierderile de căldură se produce prin ferestre. de izolare suplimentare pot creşte temperatura camerei la 4-5 ° C. Prin urmare, este modul în care am şi împrumuturi, în primul rând.


Winterizing ferestre

scurgeri de energie termică de la ferestre poate fi detectat de lumânare simplă. O zi cu vant încet lumânare de ardere de-a lungul cadru. Fluctuaţie a flăcării indică locul în care prin intermediul. Deseori, chiar şi o mână pot simţi fluxul rece a diferenţelor dintre cadrele ferestrei şi perete sau de la locurile de legătură de sticlă şi rame. Aceste zone ar trebui să fie sigilate, cu atât interne şi externe la cadru. Numai după aceea, aerul prins între cadre, va fi o protectie de incredere de frig.

duble fereastra Instalarea rezolvă problema, dar este scump. Desigur, alegerea de izolare pentru tine. Vrem doar să demonstreze că forţa de sarcină sub izolaţia termică de apartamente fiecare. Metodele descrise nu au nevoie de o invitaţie la experţi, de competenţe speciale de instrumente de construcţie. Ele sunt, în cele din urmă, cel mai ieftin, care este adesea factorul decisiv.

IzolaţieIzolaţieIzolaţie


1. Va trebui să înlocuiască crăpate sau sparte geamuri - altfel toate eforturile pentru a transforma cenusa!

2. În a doua etapă este de a cârpi fisuri în rame de ferestre şi locuri de articulare a cadrului şi perete. Fisuri ar trebui să fie tencuite şi pictate, precum şi pentru sigilarea lacune mari (1 - 8 cm), între cadru şi peretele este mai bine să folosiţi spumă de montaj.

3. căldură-reflectorizant de film Instalaţi - ridica temperatura în continuare cu 1-2 ° C. Această etapă presupune o anumită mai mult material - un mod transparent grosime pelicula speciala de 35-50 microni, acoperită cu un strat special. Acesta transmite lumina vizibilă şi reflectă aproximativ 90% în infraroşu (de căldură) radiaţii, permiţându-vă să păstreze cald în cameră. -Reflectorizant de film de căldură are două feţe. Instalaţi-l trebuie să efectueze partea de energie electrică pe strada! Efectuarea partea uşor identificate prin utilizarea unui simplu tester

Evenimentele de mai sus (cu excepţia instalaţiei de-reflectorizant de film de căldură) şi sunt potrivite pentru izolarea termică a deschiderile uşilor.

Dacă din anumite motive nu doriţi sau nu pot utiliza materiale izolatoare moderne, poate fi recomandată la "bunicul" metoda, care este aproape gratis, dar încă vă permite să face casa un pic mai cald.

Izolaţie Dacă aţi instalat in apartament înşurubată sau ancorate de cârlige cadru, atunci acest tip de "ferestre" poate fi îmbunătăţită prin instalarea unui sigiliu între cadre, profil, mai ieftin sau spumă de polietilenă. Desigur, acest cadru atât dee ar trebui să fie deschis, curat, sigilate comune şi rame de sticlă, şi numai apoi clei hermetici.

Ca măsuri suplimentare pentru a conserva caldura din interiorul camerei poate recomanda perdele groase. Ţineţi minte că acestea nu ar trebui să închidă radiatoare. Ziua jaluzele este mai bine să păstreze deschisă - razele soarelui, de asemenea, să contribuie la spaţiul încălzit.

Izolatia pervaz

Deseori, diferenţa sub pervaz, la stânga de către constructorii fără scrupule sunt sursa de proiecte puternice. În acest caz, toate eficiente, metodele de mai sus. Nu există o altă metodă de lungă cunoscute de izolare. În cazul în care pervazul este largă, şi în care nu există un radiator, puteţi seta box-frigider pentru alimente. Se izoleaza cameră de frig, în timp ce în interiorul acestuia rămâne scăzută temperatură, potrivite pentru depozitarea de preparate interne. Deci, lipsa de construcţie poate fi convertită la demnitatea!


lodgii Winterizing si balcoane

Dacă doriţi să reducă pescajul în glassed-in balcoane, uz de toate metodele de care au fost revizuite de noi pentru ferestre. Când spuma folosind, amintiţi-vă că este uşor de descompus sub influenta luminii solare. Deoarece loggia sau balcon, instalat de obicei un singur geam, aerul este rece, de îngrijire atât de special, ar trebui să izoleze uşă balcon. În plus faţă de metodele de mai sus, partea de jos a uşii poate fi montat covor decorativ, şi pe pragul de a pune camera, strîngînd bine usa, o grosime de pernă. Lucruri poate fi spuma sau bucăţi de pânză.


Izolatia uşă

Una dintre cele mai bune moduri de a păstra cald, lăsând prin uşa din faţă - a instala o uşă de altă parte, creând astfel un termoizolante vestibul. Cu toate acestea, această metodă necesită cheltuieli financiare şi profesioniştilor care lucrează. În orice caz (aveţi două uşi sau una) este necesar pentru a izola diferenţa între perete şi toc - utilizarea spumă de montaj. Pentru a sigiliu uşa trecerea la doorposts este recomandat să folosiţi numai profilurile sintetice tubulare - de fapt, uşa este deschisă şi închisă de mai multe ori pe zi. Spuma nu ar avea nici o astfel de sarcină!

Izolarea termică a uşilor vor fi cele mai eficiente în cazul în care uşa de la intrare ca închis ermetic. Acest lucru poate ajuta sau instalarea unui dispozitiv inerţial (aşa-numitele "mai aproape de uşă"), sau de blocare combinaţie sau interfon. Dacă nu aţi instalat încă aceste dispozitive - este un motiv pentru aplicarea la biroul de locuinţe, aveţi dreptate să insiste asupra weatherization, uşi şi ferestre pe scări.

Deci, cu ajutorul unei acţiuni simple, aveţi izolarea uşi şi ferestre în apartamentul său. Dacă făcut în mod corect, vă puteţi aştepta la o creştere a temperaturii de 4-5 ° C. acord că, dacă aţi avut într-un apartament în timpul iernii temperatura era 16-17 ° C, iar tu simti mereu rece, apoi încălzirea până la 20-21 ° C, este puţin probabil Trebuie să ajung dintr-un dulap de încălzire.

Desigur, probleme aproape toate case prefabricate - este frig afara zidurilor. În cazul în care temperatura de peretele exterior al camerei mai mici de 15 ° C, apoi tu, din păcate, este necesar să se încălzească şi perete. Dacă metodele cunoscute - covor pe un perete sau o bibliotecă de-a lungul peretelui - nu sunteţi mulţumit, vom avea de a utiliza materiale de construcţie cu conductivitate termică scăzută: copac, placi speciale, gipscarton. Aceste lucrări necesită intervenţia de profesionişti. Dacă este necesar, va trebui să recurgă la ajutorul lor sau de auto-studiu de literatura de specialitate. Acelaşi lucru se poate spune despre încălzirea podea si tavan.

Cu toate acestea, există un mod simplu, accesibil, pentru a izola orice apartament. Deci, pentru a ridica temperatura în continuare de cel puţin 1 ° C, stabilirea ecran termic reflectorizante pentru radiatorului.

Peretele din spatele radiatorului poate fi încălzită la 50 ° C. Este o ruşine că de căldură atât de mult pentru a merge mai departeogrev cărămizi sau dale de beton, mai ales atunci când apartamentul este rece.

Izolaţie Pentru a instala ecrane pot fi achiziţionate ca un material special - penofol (baza de spuma cu folie unilateral) şi o folie de simplu. Ecranul este montat în spatele radiatorului, sau bandă dublu adezivă sau presat scanduri de lemn. Scânduri poate fi montat pe perete cu şuruburi. Înainte de a instala ecran radiatorul ar trebui să fie curăţate de praf şi murdărie. Desigur, nu trebuie să umbrească mobilierul său, jaluzele aproape, cutii decorative. Toate acestea împiedică fluxul de aer cald în apartament. De asemenea, este recomandat atunci când este posibil să picteze radiatoare într-o culoare închisă - netede, suprafata întuneric radiază căldură pentru 5-10% mai mult.

În cazul în care posibilităţile financiare, radiatoare vechi pot fi înlocuite de altele noi, realizate din materiale moderne şi, în consecinţă, mai eficient şi mai estetic.


Câteva sfaturi

: 1. Nu bloc de încălzire, nu te aer cald pentru a incalzi camera.

2. A trage draperiile noaptea - acest lucru va preveni scurgerea de căldură.

3. Aerisiţi zona pentru mult timp, dar intensa. Continuarea despărţit guri de aerisire sau ferestre de căldură o şi a cheltui banii. utilizarea Windows şoc "de ventilaţie, de deschidere pentru o perioadă scurtă de timp. Aerului va avea timp să dea drumul, dar nu au timp să se răcească suprafaţă în cameră.

4. Dacă este posibil, locul un copac în apropiere de casa! Copaci în jurul clădirii contribui la conservarea de energie termică în interiorul clădirii.


Concluzie

Potrivit experţilor simple măsuri de weatherization de ferestre şi uşi, după cum sa discutat mai sus, compensate pentru câteva luni. de lucru mai scumpe izolarea pereţilor, podele, tavane - în 2-4 ani.
Izolaţi un apartament, puteţi reduce costul (adesea foarte importante) pentru încălzire suplimentare. Un auto-confort si confortul va fi cea mai buna recompensa pentru necazuri!

Amintiţi-vă! Reducerea pierderilor de căldură în apartamentul tau, te va face o contribuţie la costul total al energiei, şi, astfel, la conservarea naturii. Punct de vedere economic pierde căldură, puteţi restrânge producţia în exces de energie şi de poluarea mediului.

Vă dorim o iarnă nopţile calde în propriul său apartament izolate!


http://www.greenpeace.org/russia/ru/643172/647427

Marţi, 11 noiembrie 2008
Vizualizări: 8450

Citiţi de asemenea

În Republica Moldova început Campania națională de plantare a arborilor „Prin sădirea de pădure salvăm Moldova”, o acțiu...
7
De hramul orașului Chișinău, Compania ”Viorica Cosmetic” a deschis primul magazin Viorica cu un concept nou, conceptul d...
39
Chișinăul nostru , desigur, estre un oraș vechi, cu o istorie bogată. Cunoaștem multe despre el din lucrările istoricilo...
94
Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, în cadrul vizitei efectuate în raionul Anenii Noi, a vizitat unicul Vio-Par...
111